Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Hair Salon Ρόδος

: 3 αποτελέσματα
Κομμωτήριο Ανδρικό - Γυναικείο - Παιδικό
Όπισθεν Sun Palace Hotel, Φαληράκι, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Κομμωτήρια & Κουρεία
Κομμώσεις γυναικείες, ανδρικές, παιδικές, νυφικά χτενίσματα, κοπή, χτενίσματα, βαφές, ανταύγειες, τεχνικές painting, extensions, τρέσες, θεραπείες μαλλιών, μακιγιάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ, πεντικιούρ spa, αποτριχώσεις γυναικείες και ανδρικές. Πωλήσεις επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών.
Κομμωτήριο
Αποστόλου Παύλου 41, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Κομμωτήρια & Κουρεία
Κομμωτήριο
Τριαντών 90, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Κομμωτήρια & Κουρεία
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Hair Salon μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Hair Salon σε Ρόδος. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Όλο και περισσότερες γυναίκες σήμερα επιθυμούν να κάνουν Extension Βλεφαρίδων ώστε να αποκτήσουν ένα έντονο βλέμμα που μαγνητίζει. Η αλήθεια είναι ότι αξίζει διότι τα οφέλη όταν φοράς σωστές και ποιοτικές  βλεφαρίδες είναι αρκετά: Πρώτον δεν χρειάζεται να βάζεις μάσκαρα, δεύτερον ακόμα και με άβαφτο πρόσωπο το βλέμμα φαίνεται συνέχεια φρέσκο και ξεκούραστο, τρίτον με την σωστή τοποθέτηση μπορούμε να βελτιώσουμε το σχήμα των ματιών και τέταρτον  το βλέμμα γίνεται εντυπωσιακό και ελκυστικό μέρα - νύχτα και αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση.  Η διαδικασία τοποθέτησης των Βλεφαρίδων είναι ξεκούραστη αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε ξαπλωμένες και με κλειστά μάτια για περίπου δυο ώρες. Η περιποίηση τους είναι πολύ εύκολη… δεν πρέπει να τις βρέξετε τις πρώτες 24 ώρες και μετά μπορείτε να πλένετε κανονικά το πρόσωπο σας απλά τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε να μην περιέχουν μέσα λαδί. Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται αν αυτή η διαδικασία θα ταλαιπωρήσει  τις φυσικές τους βλεφα
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Hair Salon Δωδεκανήσων Hair Salon