Φίλτρα
Προϊόντα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ιχθυοπωλεία - Ψάρια Νότια Προάστια

: 51 αποτελέσματα
Αναργυρούντος 23, Βάρη, 16672, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία , Γεύσεις Άπω Ανατολής
Στα καταστήματά μας θα βρείτε πάντα τα πιο φρέσκα ελληνικά ψάρια και οστρακοειδή και SUSHI άριστης ποιότητας, από το πιο οικονομικό στο πιο ακριβό είδος. - Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες ψησίματος σε ξυλόφουρνο Mibrasa, που είναι ο καλύτερος στο είδος του, καθώς ψήνει και ταυτόχρονα βράζει το ψάρι, αφήνοντάς το έτσι ζουμερό στο εσωτερικό και τραγανό στο εξωτερικό. - H εξειδικευμένη ομάδα μας παρασκευάζει φρέσκο νόστιμο sushi της ώρας, συνδυάζοντας τέλεια γεύσεις, υφές και χρώματα. Μπορείτε να παραγγείλετε το αγαπημένο σας sushi online, μέσω τηλεφώνου, ή απλά να επισκεφθείτε το κατάστημά μας. - "Το ψάρι είναι στο DNA μας": αυτό είναι το motto μας που περιγράφει την ποιότητα των ψαρικών μας. Έχουμε χτίσει μακροχρόνιες συνεργασίες με τους καλύτερους ψαράδες από όλη την Ελλάδα (Ικαρία, Κύθηρα, Ελαφόνησος, Άνδρος, Καβάλα, Νέα Μηχανιώνα, Κάρυστος κ.α.). Η άριστη γνώση που κατέχουμε για τη φρεσκάδα και την εποχικότητα των θαλασσινών μας και η αδιαπραγμάτευτη επιμονή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας "ό,τι καλύτερο βγάζει η θάλασσα καθημερινά", μας καθιστά ειδικούς στο να προσφέρουμε τα καλύτερα ψάρια και όστρακοειδή της αγοράς. - Σας περιμένουμε και στο κατάστημά μας στη Γλυφάδα όπου λειτουργεί μόνο σαν ιχθυοπωλείο!
Ανθέων 23, Γλυφάδα, 16674, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Στα καταστήματά μας θα βρείτε πάντα τα πιο φρέσκα ελληνικά ψάρια και οστρακοειδή άριστης ποιότητας, από το πιο οικονομικό στο πιο ακριβό είδος. - Επίσης ΜΟΝΟ στο κατάστημα της Βάρης προσφέρουμε υπηρεσίες ψησίματος σε ξυλόφουρνο Mibrasa, που είναι ο καλύτερος στο είδος του, καθώς ψήνει και ταυτόχρονα βράζει το ψάρι, αφήνοντάς το έτσι ζουμερό στο εσωτερικό και τραγανό στο εξωτερικό. - H εξειδικευμένη ομάδα μας παρασκευάζει φρέσκο νόστιμο sushi της ώρας, συνδιάζοντας τέλεια γεύσεις, υφές και χρώματα. Μπορείτε να παραγγείλετε το αγαπημένο σας sushi online, μέσω τηλεφώνου, ή απλά να επισκεφθείτε το κατάστημά μας. - "Το ψάρι είναι στο DNA μας": αυτό είναι το motto μας που περιγράφει την ποιότητα των ψαρικών μας. Έχουμε χτίσει μακροχρόνιες συνεργασίες με τους καλύτερους ψαράδες από όλη την Ελλάδα (Ικαρία, Κύθηρα, Ελαφόνησος, Άνδρος, Καβάλα, Νέα Μηχανιώνα, Κάρυστος κ.α.). Η άριστη γνώση που κατέχουμε για τη φρεσκάδα και την εποχικότητα των θαλασσινών μας και η αδιαπραγμάτευτη επιμονή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας "ό,τι καλύτερο βγάζει η θάλασσα καθημερινά", μας καθιστά ειδικούς στο να προσφέρουμε τα καλύτερα ψάρια και όστρακοειδή της αγοράς. - Σας περιμένουμε και στο κατάστημά μας στη Γλυφάδα όπου λειτουργεί μόνο σαν ιχθυοπωλείο!
Αγίας Σοφίας 76Β, Νέα Σμύρνη, 17123, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία , Οπωροπωλεία
Ο Αργολικός Το Φρούτο και το Ψάρι … - Το κατάστημα ''Ο Αργολικός Το Φρούτο και το Ψάρι'' λειτουργεί από το 2000 και βρίσκεται στην όμορφη γειτονιά της Νέας Σμύρνης. - Είναι ένα one stop shop Μανάβικο – Ψαράδικο – Παντοπωλείο όπου μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορους γαστρονομικούς θησαυρούς από όλη την Ελλάδα όπως διαλεχτά φρούτα και λαχανικά, φρέσκα ψάρια και αλιεύματα εποχής, ενώ στον εσωτερικό χώρο λειτουργεί ένα πλήρες παντοπωλείο-delicatessen όπου θα βρείτε ελαιόλαδο, όσπρια, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, αλλαντικά, βότανα, μπαχαρικά, και μεγάλη ποικιλία σε βιολογικά προϊόντα συμπληρώνουν τον μακρύ κατάλογο των προϊόντων με γνώμονα την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση.
Θεομήτορος 48, Άγιος Δημήτριος, 17342, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Άριστη ποιότητα - Ξεκινήσαμε με ένα σκεπτικό, "Δεν θέλουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα των θαλασσινών που θα ταΐσουμε τα παιδιά μας". Και έτσι συνεχίζουμε, είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί ώστε όλα τα είδη μας να είναι άριστης ποιότητας. - Τις Καλύτερες τιμές - Κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες της μέσης ελληνικής οικογένειας, έχουμε φροντίσει με αρκετή προσωπική δουλειά να έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς πάντα ανάλογες της ποιότητας των ειδών μας. - Ψήσιμο στη σχάρα - Τι πιο ωραίο από ένα ολόφρεσκο ψάρι που έχει ψηθεί στη σχάρα από έμπειρα χέρια. Μια νέα ιδέα που θα σας κάνει να αλλάξετε άποψη για τα ψάρια. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να βάλουμε πρώτο το ψάρι στις γευστικές σας προτιμήσεις. - Delivery - Δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες και παραδίδουμε ψημένα ή νωπά τα είδη που θέλετε και το πιο σημαντικό την ώρα που τα θέλετε. - Δείτε τις τιμές μας στο site και απλά καλέστε μας...
Ψητό - Τηγανητό Ψάρι
Παπανδρέου Ανδρέα 36 & Λεωφόρος Πρωτόπαπα Π., Ηλιούπολη, 16345, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Ψητό Ψάρι
Παπανδρέου Γεωργίου 38, Αργυρούπολη, 16451, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Θεομήτορος 10Α, Άλιμος - Καλαμάκι, 17456, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Βενιζέλου Ελευθερίου 49, Νέα Σμύρνη - Κεντρική Πλατεία, 17123, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 107, Άγιος Δημήτριος, 17343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Ψητό Ψάρι
Λεωφόρος Βενιζέλου Ελευθερίου 195, Καλλιθέα, 17673, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Λεωφόρος Παπανδρέου Ανδρέα 126, Γλυφάδα, 16561, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Ψητό Ψάρι
Βασιλέως Παύλου 84, Βούλα, 16673, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 3, Ηλιούπολη, 16345, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Ιχθυοπωλείο - Ψητό Ψάρι
Κουκλουτζά 3, Καισαριανή, 16121, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Το κατάστημα λέγεται Ψψψαράκι, ιχθυοπωλείο και ψητό ψάρι.
Γούναρη Δημητρίου 87, Γλυφάδα, 16561, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Ψητό Ψάρι
Αγίας Βαρβάρας 28, Παλαιό Φάληρο, 17563, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Ιχθυοπωλείο - Κατεψυγμένα Προϊόντα
Άρεως 102, Παλαιό Φάληρο, 17562, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Ψητό Ψάρι
Αίνου 79, Άγιος Δημήτριος, 17341, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Βασιλέως Γεωργίου Β 8, Γλυφάδα, 16674, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Βενιζέλου Ελευθερίου 253, Παλαιό Φάληρο, 17563, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ιχθυοπωλεία
Σελίδα:
1 2 3
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Ιχθυοπωλεία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Ιχθυοπωλεία σε Νότια Προάστια. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.