Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καπέλα Γάντια Θεσσαλονίκη

: 4 αποτελέσματα
Φράγκων 16, Θεσσαλονίκη, 54626, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Καπέλα - Γάντια

Δεν υπάρχει ηλικία στο καπέλο. Όπως τα κοσμήματα τα φοράμε, τα επιδεικνύουμε και μας αναδεικνύουν έτσι και ένα καπέλο δίνει ξεχωριστό στυλ και ολοκληρώνει την εμφάνισή μας οποιαδήποτε στιγμή. - Λοιπόν, κόσμημα ή καπέλο; - VIRTUOSO HATS καπέλο κόσμημα. - Στα πλαίσια ανάπτυξής της η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Η συνεργασία μας με επιλεγμένες εταιρείες με εμπειρία στον χώρο και η υποστήριξή τους με νέες συλλογές ποιοτικών προϊόντων για κάθε σεζόν είναι η βάση για μια επιτυχημένη αμοιβαία εμπορική σχέση. - Αν θα σας ενδιέφερε να συνεργαστείτε με την VIRTUOSO HATS τότε θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας και να σας παρουσιάσουμε την τρέχουσα collection μας και να συζητήσουμε τη μελλοντική συνεργασία μας. - ΣΤΟΧΟΙ: - Διασφάλιση της κορυφαίας ποιότητας στην πιο προσιτή τιμή. - Διαφοροποίηση από την ομοιογένεια της υπερβολικής προσφοράς αμφιβόλου ποιότητας. - Σταθερά ανοδική πορεία και καταξίωση των συλλόγων μας εκτός συνόρων. - Δημιουργία ενός BRAND NAME εμπιστοσύνης και σεβασμού από και προς τον καταναλωτή.

Καρόλου Ντηλ 28, Θεσσαλονίκη, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Καπέλα - Γάντια
Τζόκεϋ, τραγιάσκες, καβουράκια καπελίνες, χειροποίητα καπέλα, Παναμά ψάθινα καπέλα.
Αγίας Σοφίας 35, Θεσσαλονίκη, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Καπέλα - Γάντια
Καπέλα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, χημειοθεραπείας, kangol, panama hats. Σκουφιά, γάντια, καπέλα που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και το στιλ του καθενός. Καπέλα για καθε ηλικία.
Εισαγωγές και Εμπόριο Καπέλων
Παπαδοπούλου 6, Θεσσαλονίκη, 54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Καπέλα - Γάντια
Ειδικές παραγγελίες. Καπέλα βάπτισης.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Εδώ θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα καταστήματα και τις βιοτεχνίες με καπέλα και γάντια σε Θεσσαλονίκη. Για ψάθινα κάπελα, jockey, πάνινα και παιδικά καπέλα καθώς και για κάθε είδους γάντια όπως μοντέρνα, κλασσικά, δερμάτινα ή πλεκτά αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο κατάστημα για καπέλα - γάντια σε Θεσσαλονίκη.