Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καράτε Ηράκλειο

: 7 αποτελέσματα
Βρυούλων 82, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Σχολές Πολεμικών Τεχνών | Καράτε
Shito Ryu Karate - Hapkido
Αθλητικός Σύλλογος Καράτε
Ηρακλείου 485, Νέο Ηράκλειο, 14122, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι | Καράτε
Σχολή Καράτε
Μεσσαράς 13, Ηράκλειο, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Σχολές Πολεμικών Τεχνών | Καράτε
Δρυμητινού 29, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Αθλητικοί Σύλλογοι | Καράτε
Στο σωματείο καλλιεργούνται θα αθλήματα της ρυθμικής, ακροβατικής, καράτε, ενόργανη, ρραμπολίνο, Parkour, Hip Hop και Zumba, επίσης διατίθεται και γυμναστήριο για ενήλικες.
Σχολή Σότοκαν Καράτε Ντο
Θένων 84, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Σχολές Πολεμικών Τεχνών | Καράτε
Κολύμβηση
Μουστακλή Σπύρου 1, Εντός Παγκρητίου Σταδίου - Θύρα 7, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Αθλητικοί Σύλλογοι | Καράτε
Μουστακλή Σπύρου, Εντός Παγκρήτιου Σταδίου, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Αθλητικοί Σύλλογοι | Καράτε
Καράτε ( shotokan karate, karate team bokas dim ). Ενόργανη γυμναστική, ρυθμική γυμναστική, parkour. Ποδόσφαιρο, ξιφασκία, ειδική γυμναστική αγωγή.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Εδώ θα βρείτε όλες τις σχολές καράτε σε Ηράκλειο. Για να μάθετε καράτε, την πιο διάσημη πολεμική τέχνη, αρκεί να επιλέξετε τη σχολή καράτε που επιθυμείτε σε Ηράκλειο και μέσω της υπηρεσίας δρομολόγησης θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Καράτε Ηρακλείου Καράτε Κρήτη Καράτε