Φίλτρα
Μαθήματα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καράτε Κέρκυρα

: 5 αποτελέσματα
Αθλητικός Σύλλογος Shotokan Karate
Κέρκυρα, Κέρκυρα - Τζάβρος, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι | Καράτε
Στο χώρο του γυμναστηρίου εκτός από shotokan karate υπάρχουν τμήματα για μυϊκή ενδυνάμωση με λάστιχα trx και kettlebells. Λειτουργούν επίσης και ειδικά τμήματα για κυρίες με απλές τεχνικές αυτοάμυνας.
Σχολή Καράτε
Αλεπού, Κέρκυρα, 49150, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Σχολές Πολεμικών Τεχνών | Καράτε
Κανάλια & 2ο χλμ Εθνικής Οδού Λευκίμμης - Καναλίων, Κέρκυρα, 49150, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι | Καράτε
FMS assessment. Personal training. Group training : Aerobic, TRX, HIIT, Zumba, Circuit, Body Control, Fitball. Martial arts : Karate, kick boxing.
Σχολή Καράτε
Κυνοπιάστες, Καστελλάνοι Μέσης - Ποντή, 49084, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι | Καράτε
Εθνική Οδός Παλαιοκαστρίτσης, Πλησίον Κωτσόβολου, Κέρκυρα - Σολάρι, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι | Καράτε
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Εδώ θα βρείτε όλες τις σχολές καράτε σε Κέρκυρα. Για να μάθετε καράτε, την πιο διάσημη πολεμική τέχνη, αρκεί να επιλέξετε τη σχολή καράτε που επιθυμείτε σε Κέρκυρα και μέσω της υπηρεσίας δρομολόγησης θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Καράτε Κέρκυρας Καράτε