Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καρδιολόγοι ΕΟΠΥΥ Δράμα

: 7 αποτελέσματα
Πτολεμαίων 6, Δράμα, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Καρδιολόγοι
  • Υπέρηχοι -
  • Triplex καρδιάς -
  • Holter πίεσης και ρυθμού -
  • Test κοπώσεως
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 22, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Καρδιολόγοι
Ειδικευμένες καρδιολογικές εξετάσεις: - Έγχρωμο Ιστικό Doppler - Tissue tracking - Παλμικό - συνεχές Doppler - Ιστικό Doppler - Έγχρωμο triplex - Holter ρυθμού - Holter πιέσεως - Δοκιμασία κόπωσης - Επείγοντα περιστατικά καθημερινά και το Σαββατοκύριακο (στο ιατρείο ή και κατ' οίκον).
Ειδικός Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Φωκίωνος 5, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Καρδιολόγοι
Έγχρωμο υπερηχογράφημα καρδιάς ( tripplex ), δοκιμασία κόπωσης σε κυλιόμενο τάπητα, holter 24ωρης παρακολούθησης καρδιά, holter 24ωρης παρακολούθησης πίεσης.
Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Αγίας Σοφίας 1 & Σαχίνη, Δράμα, 66133, ΔΡΑΜΑΣ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Παπανδρέου Γεωργίου 19, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Παπανδρέου Γεωργίου 30, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Ερυθρού Σταυρού 4, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Καρδιολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
 
 
Στην ενότητα Καρδιολόγοι ΕΟΠΥΥ θα βρεις γιατρούς συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ σε Δράμα.
Θέλεις να ενημερωθείς έγκυρα και εμπεριστατωμένα για την καρδιακή ανεπάρκεια; Ο καρδιολόγος κ. Δημήτριος Σκαφίδας μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να αποκτήσουμε τη γνώση για να προφυλάξουμε την υγεία μας.... Τα κύτταρα του οργανισμού μας για να επιτελέσουν τις λειτουργίες τους και να μείνουν ζωντανά χρειάζονται α) συνεχή παροχή με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες και β) αποβολή των άχρηστων ουσιών που τα ίδια παράγουν. Αυτή η λειτουργία διενεργείται από το αίμα. Προϋπόθεση για την καλή κυκλοφορία του αίματος είναι η σωστή λειτουργία της καρδιάς. Η  καρδιακή ανεπάρκεια αποτελεί ένα σύνδρομο στο οποίο ο καρδιακός μυς αδυνατεί να εξωθεί επαρκή ποσότητα αίματος προς τα κύτταρα για να ικανοποιήσουν τις μεταβολικές τους ανάγκες ή επιτυγχάνει οριακά αυτό το στόχο, με αντίτιμο τη λειτουργία της καρδιάς στα ανώτερα όριά της. Πόσο συχνή είναι; Στο γενικό πληθυσμό, εμφανίζονται 5 νέοι ασθενείς το χρόνο για κάθε 1000 άτομα, ενώ στις μεγάλες ηλικίες, ο παραπάνω αριθμός τετραπλα