Φίλτρα
Σύμβαση με
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καρδιολόγοι Ελασσόνα

: 4 αποτελέσματα
Καρδιολόγος
6ης Οκτωβρίου 84, Ελασσόνα, 40200, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καρδιολόγοι
Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος : Ηλεκτροκαρδιογράφημα -Triplex καρδιάς - δοκιμασία κόπωσης -holter ρυθμού 24h & 48h - holter πίεσης 24h - προσχολικός και προαθλητικός έλεγχος -Προεγχειρητική εκτίμηση. Επίσκεψη κατ΄οίκον με φορητό ηλεκτροκαρδιογράφο και υπερηχοκαρδιογράφο.
Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Πάροδος Μαυροδήμου 1, Ελασσόνα, 40200, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Διγενή Ακρίτα 19Α, Ελασσόνα, 40200, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
6ης Οκτωβρίου 39, Ελασσόνα, 40200, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καρδιολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
 
 
Καρδιολόγοι, καρδιολογικά ιατρεία, κέντρα καρδιολογίας σε Ελασσόνα είναι στη διαθεσή σου. Στην κατηγορία Καρδιολόγοι βρίσκεις τον καρδιολόγο, τους καρδιολόγους ή καρδιολογικό ιατρείο σε Ελασσόνα για υπέρταση, υπόταση, καρδιογράφημα, check up (τσεκ απ), holter πίεσης, triplex, τεστ κοπώσεως, by pass και κάθε είδους καρδιολογικά προβλήματα ή πίεση.
Θέλεις να ενημερωθείς έγκυρα και εμπεριστατωμένα για την καρδιακή ανεπάρκεια; Ο καρδιολόγος κ. Δημήτριος Σκαφίδας μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να αποκτήσουμε τη γνώση για να προφυλάξουμε την υγεία μας.... Τα κύτταρα του οργανισμού μας για να επιτελέσουν τις λειτουργίες τους και να μείνουν ζωντανά χρειάζονται α) συνεχή παροχή με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες και β) αποβολή των άχρηστων ουσιών που τα ίδια παράγουν. Αυτή η λειτουργία διενεργείται από το αίμα. Προϋπόθεση για την καλή κυκλοφορία του αίματος είναι η σωστή λειτουργία της καρδιάς. Η  καρδιακή ανεπάρκεια αποτελεί ένα σύνδρομο στο οποίο ο καρδιακός μυς αδυνατεί να εξωθεί επαρκή ποσότητα αίματος προς τα κύτταρα για να ικανοποιήσουν τις μεταβολικές τους ανάγκες ή επιτυγχάνει οριακά αυτό το στόχο, με αντίτιμο τη λειτουργία της καρδιάς στα ανώτερα όριά της. Πόσο συχνή είναι; Στο γενικό πληθυσμό, εμφανίζονται 5 νέοι ασθενείς το χρόνο για κάθε 1000 άτομα, ενώ στις μεγάλες ηλικίες, ο παραπάνω αριθμός τετραπλα
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Καρδιολόγοι Λάρισας Καρδιολόγοι