Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καρδιολόγοι Κιάτο

: 5 αποτελέσματα
Ειδικός Καρδιολόγος
25ης Μαρτίου 24 & Κροκιδά 60, Κιάτο, 20200, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Καρδιολόγοι
Καρδιολογική εκτίμηση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπερηχοκαρδιογράφημα, δοκιμασία κόπωσης, περιπατητική καταγραφή αρρυθμιών ( Holter ρυθμού ), περιπατητική καταγραφή αρτηριακής πίεσης ( Holter πιέσεως ), προαθλητικός και προσχολικός έλεγχος, προεγχειρητικός έλεγχος. Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Ειδικός Καρδιολόγος
Κλεισθένους 66, Κιάτο, 20200, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
28ης Οκτωβρίου 37, Κιάτο, 20200, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Καρδιολόγοι
Καρδιόλογος
Αράτου 10, Κιάτο, 20200, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος
Αριστοτέλους 45, Κιάτο, 20200, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Καρδιολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Καρδιολόγοι, καρδιολογικά ιατρεία, κέντρα καρδιολογίας σε Κιάτο είναι στη διαθεσή σου. Στην κατηγορία Καρδιολόγοι βρίσκεις τον καρδιολόγο, τους καρδιολόγους ή καρδιολογικό ιατρείο σε Κιάτο για υπέρταση, υπόταση, καρδιογράφημα, check up (τσεκ απ), holter πίεσης, triplex, τεστ κοπώσεως, by pass και κάθε είδους καρδιολογικά προβλήματα ή πίεση.
Θέλεις να ενημερωθείς έγκυρα και εμπεριστατωμένα για την καρδιακή ανεπάρκεια; Ο καρδιολόγος κ. Δημήτριος Σκαφίδας μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να αποκτήσουμε τη γνώση για να προφυλάξουμε την υγεία μας.... Τα κύτταρα του οργανισμού μας για να επιτελέσουν τις λειτουργίες τους και να μείνουν ζωντανά χρειάζονται α) συνεχή παροχή με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες και β) αποβολή των άχρηστων ουσιών που τα ίδια παράγουν. Αυτή η λειτουργία διενεργείται από το αίμα. Προϋπόθεση για την καλή κυκλοφορία του αίματος είναι η σωστή λειτουργία της καρδιάς. Η  καρδιακή ανεπάρκεια αποτελεί ένα σύνδρομο στο οποίο ο καρδιακός μυς αδυνατεί να εξωθεί επαρκή ποσότητα αίματος προς τα κύτταρα για να ικανοποιήσουν τις μεταβολικές τους ανάγκες ή επιτυγχάνει οριακά αυτό το στόχο, με αντίτιμο τη λειτουργία της καρδιάς στα ανώτερα όριά της. Πόσο συχνή είναι; Στο γενικό πληθυσμό, εμφανίζονται 5 νέοι ασθενείς το χρόνο για κάθε 1000 άτομα, ενώ στις μεγάλες ηλικίες, ο παραπάνω αριθμός τετραπλα
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Καρδιολόγοι Κορινθίας Καρδιολόγοι