Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καρδιολόγοι Λασιθίου

: 10 αποτελέσματα
Καρδιολόγος
Παπανδρέου Ανδρέα 50, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Καπετάν Κοζύρη 15, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος
Δασκαλογιάννη 1Α, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Καρδιολόγοι
Το ιατρείο παρέχει τις ακόλουθες διαγνωστικές εξετάσεις : Υπερηχογράφημα καρδιάς, ηλεκτροκαρδιογράφημα, δοκιμασία κόπωσης, holter ρυθμού, holter πίεσης. Το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου είναι Δευτέρα 09:00 - 13:30 και απόγευμα με ραντεβού, Τρίτη 09:00 - 13:30 και απόγευμα με ραντεβού, Τετάρτη 09:00 - 13:30, Πέμπτη 09:00 - 13:30 και απόγευμα με ραντεβού, Παρασκευή 09:00 - 13:30 και απόγευμα με ραντεβού.
Ειδική Καρδιολόγος
Ομηρείας 1 & Κόρακα, Ιεράπετρα, 72200, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Καρδιολόγοι
Ωράριο λειτουργίας ιατρείου : Δευτέρα έως Παρασκευή : 9:00 - 13:00, απογεύματα με ραντεβού.
Καρδιολόγος
Κουνδούρου Ιωσήφ 18, Ιεράπετρα, 72200, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος
Κνωσσού 20, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Καρδιολόγοι
Πιστοποιημένος με τον ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Καρδιολογος
Κόρακα Μιχαήλ 60, Ιεράπετρα, 72200, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος
Γεννηματά Γ. 6, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος
Ερυθρού Σταυρού 42, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Καρδιολόγοι
Υπέρηχο καρδιάς ( triplex ), υπέρηχο αορτικού τόξου ( triplex ), ηλεκτροκαρδιογράφημα, holter πίεσης, holter ρυθμού, δοκιμασία κοπώσεως.
Καρδιολόγος
Λασιθίου 2, Ηλιούπολη, 16344, ΑΤΤΙΚΗΣ
Καρδιολόγοι
Πιστοποιημένος με τον ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
 
 
Καρδιολόγοι, καρδιολογικά ιατρεία, κέντρα καρδιολογίας σε Λασιθίου είναι στη διαθεσή σου. Στην κατηγορία Καρδιολόγοι βρίσκεις τον καρδιολόγο, τους καρδιολόγους ή καρδιολογικό ιατρείο σε Λασιθίου για υπέρταση, υπόταση, καρδιογράφημα, check up (τσεκ απ), holter πίεσης, triplex, τεστ κοπώσεως, by pass και κάθε είδους καρδιολογικά προβλήματα ή πίεση.
Θέλεις να ενημερωθείς έγκυρα και εμπεριστατωμένα για την καρδιακή ανεπάρκεια; Ο καρδιολόγος κ. Δημήτριος Σκαφίδας μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να αποκτήσουμε τη γνώση για να προφυλάξουμε την υγεία μας.... Τα κύτταρα του οργανισμού μας για να επιτελέσουν τις λειτουργίες τους και να μείνουν ζωντανά χρειάζονται α) συνεχή παροχή με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες και β) αποβολή των άχρηστων ουσιών που τα ίδια παράγουν. Αυτή η λειτουργία διενεργείται από το αίμα. Προϋπόθεση για την καλή κυκλοφορία του αίματος είναι η σωστή λειτουργία της καρδιάς. Η  καρδιακή ανεπάρκεια αποτελεί ένα σύνδρομο στο οποίο ο καρδιακός μυς αδυνατεί να εξωθεί επαρκή ποσότητα αίματος προς τα κύτταρα για να ικανοποιήσουν τις μεταβολικές τους ανάγκες ή επιτυγχάνει οριακά αυτό το στόχο, με αντίτιμο τη λειτουργία της καρδιάς στα ανώτερα όριά της. Πόσο συχνή είναι; Στο γενικό πληθυσμό, εμφανίζονται 5 νέοι ασθενείς το χρόνο για κάθε 1000 άτομα, ενώ στις μεγάλες ηλικίες, ο παραπάνω αριθμός τετραπλα