Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καρδιολόγοι Λευκάδα

: 5 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Ειδικός Καρδιολόγος
Πανάγου Σφ. 4, Λευκάδα, 31100, ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Καρδιολόγοι
Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Καρδιολόγος
8ης Μεραρχίας & Κολοκοτρώνη, Λευκάδα, 31100, ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Καρδιολόγοι
Δοκιμασία κοπώσεως, triplex καρδιάς, holter ρυθμού.
Καρδιολόγος
Ιατρού Ξενοφώντα Γρηγόρη, Λευκάδα, 31100, ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Καρδιολόγοι
Πλήρης υπερηχογραφικός έλεγχος καρδιάς ( ευρωπαϊκή πιστοποίηση ), δοκιμασία κόπωσης σε κυλιόμενο τάπητα, Holter ρυθμού 24h-48h, Holter πίεσης.
Καρδιολόγος
Υποσμηναγού Κατωπόδη Α., Λευκάδα, 31100, ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος
Βαλαωρίτου 8, Λευκάδα, 31100, ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Καρδιολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
 
Καρδιολόγοι, καρδιολογικά ιατρεία, κέντρα καρδιολογίας σε Λευκάδα είναι στη διαθεσή σου. Στην κατηγορία Καρδιολόγοι βρίσκεις τον καρδιολόγο, τους καρδιολόγους ή καρδιολογικό ιατρείο σε Λευκάδα για υπέρταση, υπόταση, καρδιογράφημα, check up (τσεκ απ), holter πίεσης, triplex, τεστ κοπώσεως, by pass και κάθε είδους καρδιολογικά προβλήματα ή πίεση.
Θέλεις να ενημερωθείς έγκυρα και εμπεριστατωμένα για την καρδιακή ανεπάρκεια; Ο καρδιολόγος κ. Δημήτριος Σκαφίδας μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να αποκτήσουμε τη γνώση για να προφυλάξουμε την υγεία μας.... Τα κύτταρα του οργανισμού μας για να επιτελέσουν τις λειτουργίες τους και να μείνουν ζωντανά χρειάζονται α) συνεχή παροχή με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες και β) αποβολή των άχρηστων ουσιών που τα ίδια παράγουν. Αυτή η λειτουργία διενεργείται από το αίμα. Προϋπόθεση για την καλή κυκλοφορία του αίματος είναι η σωστή λειτουργία της καρδιάς. Η  καρδιακή ανεπάρκεια αποτελεί ένα σύνδρομο στο οποίο ο καρδιακός μυς αδυνατεί να εξωθεί επαρκή ποσότητα αίματος προς τα κύτταρα για να ικανοποιήσουν τις μεταβολικές τους ανάγκες ή επιτυγχάνει οριακά αυτό το στόχο, με αντίτιμο τη λειτουργία της καρδιάς στα ανώτερα όριά της. Πόσο συχνή είναι; Στο γενικό πληθυσμό, εμφανίζονται 5 νέοι ασθενείς το χρόνο για κάθε 1000 άτομα, ενώ στις μεγάλες ηλικίες, ο παραπάνω αριθμός τετραπλα
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Καρδιολόγοι Λευκάδας Καρδιολόγοι