Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καρδιολόγοι Παλλήνη

: 3 αποτελέσματα
Καρδιολόγος - Επεμβατικός Αρρυθμιολόγος
Λεωφόρος Μαραθώνος 91, Παλλήνη, 15351, ΑΤΤΙΚΗΣ
Καρδιολόγοι
Υπερηχογράφημα καρδιάς ( Triplex ), Holter ρυθμού, Holter πιέσεως, διάγνωση και αντιμετώπιση αρρυθμιών. Ablation ( κατάλυση ) κολπικής μαρμαρυγής. Ablation ( κατάλυση ) υπερκοιλιακών και κοιλιακών αρρυθμιών. Εμφύτευση βηματοδοτών, απινιδωτών και αμφικοιλιακών συστημάτων. Eμφύτευση Holter καρδιακού ρυθμού. Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Καρδιολόγος
Λεωφόρος Μαραθώνος 52, Παλλήνη, 15351, ΑΤΤΙΚΗΣ
Καρδιολόγοι
Πλήρες καρδιολογικός έλεγχος με ΗΚΓ, ραδιοΗΚΓ - Triplex κάρδιας, θωρακικής αορτής, Holter ρυθμού 24ωρου - Test κοπώσεως, προαθλητικός έλεγχος, έλεγχος αρρυθμιών, βηματοδοτών, επισκέψεις κατ'οικον .
Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Τήνου 15, Παλλήνη, 15351, ΑΤΤΙΚΗΣ
Καρδιολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
 
 
Καρδιολόγοι, καρδιολογικά ιατρεία, κέντρα καρδιολογίας σε Παλλήνη είναι στη διαθεσή σου. Στην κατηγορία Καρδιολόγοι βρίσκεις τον καρδιολόγο, τους καρδιολόγους ή καρδιολογικό ιατρείο σε Παλλήνη για υπέρταση, υπόταση, καρδιογράφημα, check up (τσεκ απ), holter πίεσης, triplex, τεστ κοπώσεως, by pass και κάθε είδους καρδιολογικά προβλήματα ή πίεση.
Θέλεις να ενημερωθείς έγκυρα και εμπεριστατωμένα για την καρδιακή ανεπάρκεια; Ο καρδιολόγος κ. Δημήτριος Σκαφίδας μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να αποκτήσουμε τη γνώση για να προφυλάξουμε την υγεία μας.... Τα κύτταρα του οργανισμού μας για να επιτελέσουν τις λειτουργίες τους και να μείνουν ζωντανά χρειάζονται α) συνεχή παροχή με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες και β) αποβολή των άχρηστων ουσιών που τα ίδια παράγουν. Αυτή η λειτουργία διενεργείται από το αίμα. Προϋπόθεση για την καλή κυκλοφορία του αίματος είναι η σωστή λειτουργία της καρδιάς. Η  καρδιακή ανεπάρκεια αποτελεί ένα σύνδρομο στο οποίο ο καρδιακός μυς αδυνατεί να εξωθεί επαρκή ποσότητα αίματος προς τα κύτταρα για να ικανοποιήσουν τις μεταβολικές τους ανάγκες ή επιτυγχάνει οριακά αυτό το στόχο, με αντίτιμο τη λειτουργία της καρδιάς στα ανώτερα όριά της. Πόσο συχνή είναι; Στο γενικό πληθυσμό, εμφανίζονται 5 νέοι ασθενείς το χρόνο για κάθε 1000 άτομα, ενώ στις μεγάλες ηλικίες, ο παραπάνω αριθμός τετραπλα