Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καρδιολόγοι Σκύδρα

: 2 αποτελέσματα
Θεοδωρουπόλεως 7, Σκύδρα, 58500, ΠΕΛΛΑΣ
Καρδιολόγοι
Στο Σύγχρονο Καρδιολογικό Ιατρείο του Γρηγοριάδη Σάββα, στην περιοχή της Σκύδρας, παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της καρδιολογίας. - Καρδιολογικός Έλεγχος - Παρακολούθηση χρόνιων Νοσημάτων - Διάγνωση Ιατρικών Προβλημάτων - Υπέρηχος Καρδιάς (Υπερηχογραφικός έλεγχος της καρδιάς με το υπερσύχρονο υπέρηχο T8 της General Electric.) - Ηλεκτροκαρδιογράφημα - Δοκιμασία κόπωσης (Δοκιμασία κόπωσης με την εγγύηση της General Electric, με ποδήλατο και ακολουθώντας το πιο σύγχρονο πρωτόκολλο, το WHO.) - Holter ρυθμού 12 απαγωγών διάρκειας 24 ή 48 ωρών ανίχνευση αρρυθμιών, όπως η κολπική μαρμαρυγή, και διερεύνηση διαφόρων καρδιακών παθήσεων. - Holter Αρτηριακής Πίεσης (Παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης για 24 ώρες, για προσωποποιημένη ρύθμιση της φαρμακευτικής αγωγής.) - Αντιμετώπιση και παρακολούθηση Στεφανιαίας Νόσου - Καρδιακής Ανεπάρκειας - Αρτηριακής Υπέρτασης - Αρρυθμιών. - Βεβαιώσεις υγείας και αθλητικά δελτία - Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση - Συμβεβλημένος με τον Ελληνικό Στρατό & ΕΔΟΑΕΠ (Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης)
Καρδιολόγος
Ρήγα Φεραίου 25, Σκύδρα, 58500, ΠΕΛΛΑΣ
Καρδιολόγοι
Σελίδα:
1
 
 
Καρδιολόγοι, καρδιολογικά ιατρεία, κέντρα καρδιολογίας σε Σκύδρα είναι στη διαθεσή σου. Στην κατηγορία Καρδιολόγοι βρίσκεις τον καρδιολόγο, τους καρδιολόγους ή καρδιολογικό ιατρείο σε Σκύδρα για υπέρταση, υπόταση, καρδιογράφημα, check up (τσεκ απ), holter πίεσης, triplex, τεστ κοπώσεως, by pass και κάθε είδους καρδιολογικά προβλήματα ή πίεση.
Θέλεις να ενημερωθείς έγκυρα και εμπεριστατωμένα για την καρδιακή ανεπάρκεια; Ο καρδιολόγος κ. Δημήτριος Σκαφίδας μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να αποκτήσουμε τη γνώση για να προφυλάξουμε την υγεία μας.... Τα κύτταρα του οργανισμού μας για να επιτελέσουν τις λειτουργίες τους και να μείνουν ζωντανά χρειάζονται α) συνεχή παροχή με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες και β) αποβολή των άχρηστων ουσιών που τα ίδια παράγουν. Αυτή η λειτουργία διενεργείται από το αίμα. Προϋπόθεση για την καλή κυκλοφορία του αίματος είναι η σωστή λειτουργία της καρδιάς. Η  καρδιακή ανεπάρκεια αποτελεί ένα σύνδρομο στο οποίο ο καρδιακός μυς αδυνατεί να εξωθεί επαρκή ποσότητα αίματος προς τα κύτταρα για να ικανοποιήσουν τις μεταβολικές τους ανάγκες ή επιτυγχάνει οριακά αυτό το στόχο, με αντίτιμο τη λειτουργία της καρδιάς στα ανώτερα όριά της. Πόσο συχνή είναι; Στο γενικό πληθυσμό, εμφανίζονται 5 νέοι ασθενείς το χρόνο για κάθε 1000 άτομα, ενώ στις μεγάλες ηλικίες, ο παραπάνω αριθμός τετραπλα
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Καρδιολόγοι Πέλλας Καρδιολόγοι