Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καρδιολόγοι Ζάκυνθος

: 6 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Ειδικός Καρδιολόγος
Πλατεία Αγίου Λουκά 5, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Καρδιολόγοι
Κλινική εξέταση, ΗΚΓ, Υπέρηχος καρδιάς και κατ'οίκον Holter ρυθμού και πίεσης, Δοκιμασία κοπώσεως, Συνταγογράφηση.
Ειδικός Καρδιολόγος
Ευγενίδου 4, Ζάκυνθος - Πλατεία Αγίων Σαράντα, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος
Αεροπόρου Τσιριγώτη 2, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Καρδιολόγοι
Triplex καρδιάς, holter ρυθμού, holter πίεσης. Αρτηριακή υπέρταση, αρρυθμίες, στεφανιαία νόσος, καρδιακή ανεπάρκεια. Συνταγογράφηση σε ασθενείς του ΕΟΠΥΥ.
Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Κολυβά 126-128, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Καρδιολόγοι
Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο ως καρδιολόγος.
Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Φώσκολου 54, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Καρδιολόγοι
Καρδιολόγος
Δαμίρη 4, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Καρδιολόγοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Καρδιολόγοι, καρδιολογικά ιατρεία, κέντρα καρδιολογίας σε Ζάκυνθος είναι στη διαθεσή σου. Στην κατηγορία Καρδιολόγοι βρίσκεις τον καρδιολόγο, τους καρδιολόγους ή καρδιολογικό ιατρείο σε Ζάκυνθος για υπέρταση, υπόταση, καρδιογράφημα, check up (τσεκ απ), holter πίεσης, triplex, τεστ κοπώσεως, by pass και κάθε είδους καρδιολογικά προβλήματα ή πίεση.
Θέλεις να ενημερωθείς έγκυρα και εμπεριστατωμένα για την καρδιακή ανεπάρκεια; Ο καρδιολόγος κ. Δημήτριος Σκαφίδας μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να αποκτήσουμε τη γνώση για να προφυλάξουμε την υγεία μας.... Τα κύτταρα του οργανισμού μας για να επιτελέσουν τις λειτουργίες τους και να μείνουν ζωντανά χρειάζονται α) συνεχή παροχή με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες και β) αποβολή των άχρηστων ουσιών που τα ίδια παράγουν. Αυτή η λειτουργία διενεργείται από το αίμα. Προϋπόθεση για την καλή κυκλοφορία του αίματος είναι η σωστή λειτουργία της καρδιάς. Η  καρδιακή ανεπάρκεια αποτελεί ένα σύνδρομο στο οποίο ο καρδιακός μυς αδυνατεί να εξωθεί επαρκή ποσότητα αίματος προς τα κύτταρα για να ικανοποιήσουν τις μεταβολικές τους ανάγκες ή επιτυγχάνει οριακά αυτό το στόχο, με αντίτιμο τη λειτουργία της καρδιάς στα ανώτερα όριά της. Πόσο συχνή είναι; Στο γενικό πληθυσμό, εμφανίζονται 5 νέοι ασθενείς το χρόνο για κάθε 1000 άτομα, ενώ στις μεγάλες ηλικίες, ο παραπάνω αριθμός τετραπλα
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Καρδιολόγοι Ζακύνθου Καρδιολόγοι