Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καθαρισμός Χαλιών Φύλαξη Σερρών

: 12 αποτελέσματα
Χρυσό, Χρυσό, 62046, ΣΕΡΡΩΝ
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη , Καθαρισμός Στρωμάτων
 • Δωρεάν Άμεση Παραλαβή & Παράδοση στον χώρο σας -
 • Υγρός καθαρισμός ταπήτων, μοκετών -
 • Ξηρός καθαρισμός σε χειροποίητα, μεταξωτά και μάλλινα χαλιά -
 • Φρεσκάρισμα χαλιών -
 • Καθαρισμός σε παπλώματα, κουβέρτες & φλοκάτες -
 • Επιτόπου καθαρισμός χαλιών και μοκετών -
 • Καθαρισμός σαλονιών -
 • Καθαρισμός στρωμάτων -
 • Επισκευές χαλιών & μοκετών -
 • Φύλαξη & Προστασία σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όλο το 24ωρο -
 • Καθαρισμός Κλινοσκεπασμάτων
Άγιο Πνεύμα, Σέρρες, 62100, ΣΕΡΡΩΝ
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη

Υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία ΒΙΟΚΛΙΝ- ΡΑΚΟΒΟΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ:

 • Καθαρισμός & Φύλαξη χειροποίητων χαλιών - μοκετών -
 • Καθαρισμός & Φύλαξη χαλιών - μοκετών – φλοκάτων – ταπήτων -
 • Ξηρό καθάρισμα χωρίς νερό για τα ευαίσθητα με τη μέθοδο του ατμού -
 • Απομάκρυνση χνουδιού -
 • Αναζωογόνηση της ίνας & των χρωμάτων -
 • Ρέλιασμα -
 • Αλλαγή Κροσσιών
Ταπητοκαθαριστήριο
Φιλώτα 8, Νιγρίτα, 62200, ΣΕΡΡΩΝ
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη
Ταπητοκαθαριστήριο
Νέος Σκοπός, Νέος Σκοπός, 62500, ΣΕΡΡΩΝ
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη
Το κύριο αντικείμενο της επιχείρησής μας είναι ο καθαρισμός και η φύλαξη των χαλιών. Προχωρώντας μέσα στα χρόνια, με την εξέλιξη της τεχνολογίας και με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας, οι υπηρεσίες μας έφτασαν να είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία των ταπητοκαθαριστηρίων. Η φιλοσοφία του ταπητοκαθαριστηρίου μας στηρίχθηκε σε δυο πολύ σημαντικές αρχές. Την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού χαλιών και τον σεβασμό στις ανάγκες και τα περιουσιακά στοιχεία του πελάτη μας. Σε εμάς μπορείτε να εμπιστευτείτε τα χαλιά σας και να είστε σίγουροι για το άψογο αποτέλεσμα που θα σας προσφέρουμε.
Ταπητοκαθαριστήριο
Σκοτούσσα, Σέρρες, 62500, ΣΕΡΡΩΝ
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη
Ταπητοκαθαριστήριο
Ιντζέ Νικολάου 6, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη
Ταπητοκαθαριστήριο
Σκοτούσσα, Σέρρες, 62500, ΣΕΡΡΩΝ
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη
Τα ευεργετικά αποτελέσματα του ποιοτικού καθαρισμού και στεγνώματος διατηρούνται καθόλη τη διάρκεια της φύλαξης στους κατάλληλους χώρους και μέσα σε ειδική προστατευτική συσκευασία. Εμπιστευτείτε την τεχνολογία και την πείρα των είκοσι χρόνων μας.Μην ξεχνάτε ότι στα Σερραϊκά πλυντήρια Χατζηανδρέου Στέφανος η άριστη φροντίδα των χαλιών σας εξασφαλίζεται από την πολύχρονη πείρα μας, την επαναστατική μέθοδο που χρησιμοποιούμε, την επιμονή στην έρευνα που βελτιώνει τις επιδόσεις και μας έχει πρωτοπόρους στον καθαρισμό εδώ και είκοσι χρόνια.Άλλωστε αναλαμβάνουμε τη φροντίδα των χαλιών αφού πρώτα τα έχουμε εξετάσει επιμελώς.
Ταπητοκαθαριστήριο
Σερρών 8, Νέα Φιλαδέλφεια, 14342, ΑΤΤΙΚΗΣ
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη
Ταπητοκαθαριστήριο
Άνω Μητρούσι, Σέρρες, 62100, ΣΕΡΡΩΝ
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ταπητοκαθαριστήριο
1η Πάροδος Καραμανλή Κωνσταντίνου 3, Λευκώνας, 62500, ΣΕΡΡΩΝ
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη
Ταπητοκαθαριστήριο
Μητρούσι, Σέρρες, ΣΕΡΡΩΝ
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ταπητοκαθαριστήριο
1ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης, Σέρρες, 62100, ΣΕΡΡΩΝ
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
O καθαρισμός και η σωστή φύλαξη των χαλιών είναι χρονοβόρα διαδικασία. Για το λόγο αυτό μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο ταπητοκαθαριστήριο σε Σερρών από την κατηγορία Καθαρισμός Χαλιών Φύλαξη. Έχουμε τους καλύτερους επαγγελματίες ειδικούς στον καθαρισμό, τη φύλαξη και την επιδιόρθωση χαλιών, μοκετών και ταπήτων. Χειροποίητο χαλί, μηχανοποίητο, φθαρμένο ή με ευαίσθητα κρόσια και ρέλια; Διάλεξε το ταπητοκαθαριστήριο ή τον επαγγελματία καθαρισμού που ψάχνεις σε Σερρών.
Ενημερωθείτε για τα αναγκαία βήματα προφύλαξης που εφαρμόζει η επιχείρηση Καθαρισμού & Υγιεινής Pure Green Cleaning (PGC) για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας που εκδηλώνεται από τον κοροναϊό (COVID – 19).  Α. Διασφάλιση ότι τα μέτρα προφύλαξης ακολουθούν τις οδηγίες των Δημόσιων Φορέων και συνδυάζονται με τη σύνταξη σχετικής μελέτης κινδύνου Κατά πρώτον τα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό (COVID – 19) πρέπει να εναρμονίζονται με τις οδηγίες των αρμοδίων Δημόσιων Φορέων όπως του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και της Γενικής (ΕΟΔΥ). LINK: https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/  B. Σύνταξη αναθεωρημένης μελέτης κινδύνου από Τεχνικό Ασφαλείας Κατά δεύτερον συνιστάται να αναθεωρηθεί η μελέτη εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου σε συνεργασία με τον αρμόδιο τεχνικό ασφαλείας της εταιρείας καθαρισμού με στόχο τον εντοπισμό των κινδύνων που μπορεί να εμφανιστούν από τον κοροναϊό (COVID – 19).    Γ. Οδηγίες και μέτρα πρόληψης για συνεργεία καθαρισμού από τον κοροναϊ
Η εταιρεία CARPETASOS, που ειδικεύεται στον καθαρισμό σαλονιών, μοκετών και στρωμάτων μας ενημερώνει πόσο σημαντική είναι η απομάκρυνση των ακάρεων από το υπνόστρωμα μας… Ο ύπνος αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές καθημερινές λειτουργίες του ανθρώπου, γιατί  συμβάλει καθοριστικά στην διατήρηση της σωστής και ισορροπημένης πνευματικής αλλά και σωματικής υγείας. Ο καθαρισμός του στρώματος ύπνου, είναι μία από τις βασικές  οικιακές εργασίες, που δεν πρέπει να αμελείς,  γιατί συμβάλει σημαντικά στην διατήρηση αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και της υγείας σου! Αν λοιπόν ταλαιπωρείσαι -εσύ ή τα μέλη της οικογένειας σου - από χρόνιες ή εποχιακές αλλεργίες, ή αν τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονο το αίσθημα της κόπωσης ακόμα και μετά από αρκετές ώρες ύπνου, τότε κρίνεται απαραίτητο να μεριμνήσεις για τον καθαρισμό του στρώματος ύπνου  από τα ακάρεα… Τα ακάρεα, είναι οι αόρατοι αλλά βλαβεροί μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται στα στρώματα των κρεβατιών, από την ύπαρξη της οι