Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ (Pellet) Βόλος

: 8 αποτελέσματα
Κουκουράβα & Λεωφ. Καζανάκι, Νέα Ιωνία Βόλου, 38446, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ , Ανυψωτικά Μηχανήματα
Καυσόξυλα όλων των ειδών και σε ό,τι μέγεθος σας εξυπηρετεί - Καυσόξυλα σε τσουβάλι, γρήγορη λύση για το εξοχικό ή για αποθήκευση χωρίς να λερώνετε τον χώρο σας - Pellet – Πέλλετ Α1 & Α2 Ποιότητας - Βελανιδιά (δρυς), οξιά, φυσικό δαδί - Κάρβουνα α΄ ποιότητας από καθαρό ξύλο - Μπρικέτες - Κάρβουνου - Ξύλου με ή χωρίς τρύπα - Προσανάμματα Ξύλου, Οξιά, Λευκά, Κέδρο, Δαδί Πεύκου - Κοπή Δέντρων, Ψηλών & Επικίνδυνων – Κλάδεμα περιβολιών – Υλοτομίες - Ανυψωτικά Μηχανήματα - Παπαγαλάκια - Κλαρκ - Παλέτες - Δεχόμαστε παραγγελίες για οποιαδήποτε μέγεθος - ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορά εντός του Πολεοδομικού συγκροτήματος - Συσκευασία σε παλέτες και Big Bag! - Εξυπηρέτηση σε όλο τον Ν. Μαγνησίας.
Συσκευές Υπέρυθρης Θέρμανσης για Επαγγελματικούς Χώρους - Σόμπες - Ξυλόσομπες - Ενεργειακές Σόμπες - Σόμπες Pellet - Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Μπρικέτες - Pellet
Μπορέλ 8, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Είδη Θέρμανσης
Υπέρυθρη τεχνολογία θέρμανσης, πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης, κεραμικά υπέρυθρα σώματα, σόμπες, καυστήρες, καυσόξυλα σε παλέτα και χαρτοκιβώτια.
Λεωφόρος Καζανάκι, 100μ Άνω Περιφερειακής Οδού Δεξιά, Βόλος, 38223, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Losan
Καυσόξυλα, πέλλετ, κάρβουνα, υγραέριο, προπάνιο, ζωοτροφές κατοικίδιων και παραγωγικών ζωών. Παράδοση εντός Βόλου ανεξαρτήτως ποσού και ποσότητας.
3ο χλμ Βόλου - Λάρισας, Βόλος, 38500, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Τα προϊόντα μας είναι υψηλών προδιαγραφών, εγγυημένα και πιστοποιημένα με μοναδικές τιμές!Σε εμάς θα βρείτε καυσόξυλα, κάρβουνα, pellet, λέβητες, καυστήρες, σόμπες ξύλου και πέλλετ.
Κάρβουνα
Μεταμορφώσεως 117, Βόλος, 38333, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Παραγωγή - Επεξεργασία Βιομάζας
Αντωνοπούλου 1, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Κύπρου 43, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Δήμου Γιάννη 104, Βόλος, 38221, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Ευτυχώς, υπάρχουν και τα στερεά καύσιμα: καυσόξυλα, ξυλοκάρβουνα, κάρβουνα, άνθρακας, στεγνά ξύλα και φυσικά το πέλετ (βιομάζα - pellet - πέλλετ). Στην κατηγορία Καυσόξυλα Κάρβουνα Πέλλετ σε Βόλος θα βρεις σημεία πώλησης, εργοστάσια, καταστήματα, αντιπροσωπείες, εισαγωγείς και προμηθευτές στερεών καυσίμων σε Βόλος. Βρες τον έμπορο καυσόξυλων, κάρβουνων, ξύλων και πέλετ που χρειάζεσαι για να ζεστάνεις το κοκαλάκι σου, χωρίς να καεί η τσέπη σου!
Ο κ. Σάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος εμπορεύεται καυσόξυλα για τζάκι, μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή  καυσόξυλων, για να περάσουμε έναν ζεστό αλλά και οικονομικό χειμώνα Το τζάκι μας προσφέρει ζεστή συντροφιά για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα και σήμερα αποτελεί ένα πιο  οικονομικό τρόπο θέρμανσης σε σχέση με τις τιμές των καυσίμων. Ο κ. Σάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος εμπορεύεται καυσόξυλα για τζάκι, μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή  καυσόξυλων, για να περάσουμε έναν ζεστό αλλά και οικονομικό χειμώνα. Ποια είναι η ιδανική εποχή για την αγορά καυσόξυλων; Η καλύτερη εποχή για την αγορά καυσόξυλων για τζάκι,  είναι το καλοκαίρι  και συγκεκριμένα οι μήνες από  Ιούνιο ως τα τέλη του  Αυγούστου. Εκείνη την χρονική περίοδο, μπορείς να βρεις  στεγνά αλλά και πιο οικονομικά καυσόξυλα. Αν δεν προλάβεις να προμηθευτείς τα καυσόξυλα για το τζάκι σου κατά την θερινή περίοδο και πραγματοποιήσεις την αγορά μετά το πέ
Ο κ. Κωνσταντίνος Φελέσκουρας, με την πολυετή εμπειρία του στην πώληση καυσόξυλων και στερεών υλικών, μας δίνει τις χρήσιμες συμβουλές του, για το σωστό άναμμα του τζακιού… Η φλόγα του τζακιού, μας χαλαρώνει, μας ταξιδεύει,  αλλά εκτός από καλή παρέα, κρατά και ζεστό το χώρο μας,  τις κρύες μέρες αλλά και νύχτες του χειμώνα. Το σωστό άναμμα στο τζάκι, δεν θέλει τέχνη, αλλά γνώση, εμπειρία και υπομονή. Αν μέχρι τώρα δεν γνωρίζεις πώς πρέπει να ανάψεις το τζάκι σου, αρκεί να διαβάσεις τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές που μας έδωσε ο κ. Κωνσταντίνος Φελέσκουρας.  Μάθε όλα τα μυστικά για να διατηρείς δυνατή τη φλόγα στο τζάκι σου! Τι καυσόξυλα πρέπει να προμηθευτώ για το τζάκι μου; Για το σωστό άναμμα του τζακιού σου, χρειάζεται να προμηθευτείς σκληρά καυσόξυλα από ελιά, δρυ ή οξιά, τα οποία έχουν  μεγαλύτερη διάρκεια στη φλόγα,  αλλά και σου προσφέρουν καλύτερη θερμοκρασία στο χώρο σου. Για το προσάναμμα στο τζάκι σου,  προτίμησε  ξύλο πεύκου αλλά και ψηλά κλαδιά ελιάς, που μπορούν πολύ