Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ (Pellet) Ιωαννίνων

: 14 αποτελέσματα
Πέλλετ
Λεωφόρος Ελευθερίας 14, Ελεούσα, 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Ευζώνων 31, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Ξυλοκάρβουνα - Μπρικέτες
3ο χλμ Άρτας - Ιωαννίνων, Άρτα, 47100, ΑΡΤΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Ξυλοκάρβουνα Αργεντινής Α ποιότητας Extra Energy, ξυλοκάρβουνα Αφρικής Α ποιότητας Extra Energy, μπρικέτες, ξυλοκάρβουνου Extra Energy.
Εμπόριο Κάρβουνων και Πέλλετ
Κωνσταντινίδη Αγαθοκλή 19, Ιωάννινα - Σεισμόπληκτα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα
Ασπράγγελοι, Ασπράγγελοι - Βρύση Πασά, 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Κρύα, Ιωάννινα, 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Πώληση λιανική και χονδρική. Εμπόριο κορμών.
Μπρικέτες
1ο χλμ Εθνικής Οδού Αγρινίου - Ιωαννίνων, Αγρίνιο, 30150, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Κάρβουνο κουβάς Αφρικής και μπρικέτες Μαλαισίας, Αυστριακό πέλλετ, Ισπανικές ζωοτροφές, καυσόξυλα, προσανάμματα ελληνικής προέλευσης.
5ο χλμ Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας, Ιωάννινα, 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Εθνικές μεταφορές, καυσόξυλα, πέλλετ, κάρβουνα.
Παραγωγή και Εμπόριο Πέλλετ
Ροδοτόπι, Ιωάννινα - Βιομηχανική Περιοχή, 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Ανατολή, Ανατολή, 45222, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Μπρικέτες
4ο χλμ Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Άρτας, Ιωάννινα - Ντεβέ Τσαΐρ, 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Πρώην Δίρκη ΑΒΕΕ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ιωαννίνων 38 & Φαβιέρου, Χαϊδάρι, 12461, ΑΤΤΙΚΗΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Ελληνικό, Καλέντζι, 44013, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Κάρβουνα - Καυσόξυλα
4ο χλμ Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών, Ιωάννινα, 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Ευτυχώς, υπάρχουν και τα στερεά καύσιμα: καυσόξυλα, ξυλοκάρβουνα, κάρβουνα, άνθρακας, στεγνά ξύλα και φυσικά το πέλετ (βιομάζα - pellet - πέλλετ). Στην κατηγορία Καυσόξυλα Κάρβουνα Πέλλετ σε Ιωαννίνων θα βρεις σημεία πώλησης, εργοστάσια, καταστήματα, αντιπροσωπείες, εισαγωγείς και προμηθευτές στερεών καυσίμων σε Ιωαννίνων. Βρες τον έμπορο καυσόξυλων, κάρβουνων, ξύλων και πέλετ που χρειάζεσαι για να ζεστάνεις το κοκαλάκι σου, χωρίς να καεί η τσέπη σου!
Ο κ. Σάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος εμπορεύεται καυσόξυλα για τζάκι, μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή  καυσόξυλων, για να περάσουμε έναν ζεστό αλλά και οικονομικό χειμώνα Το τζάκι μας προσφέρει ζεστή συντροφιά για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα και σήμερα αποτελεί ένα πιο  οικονομικό τρόπο θέρμανσης σε σχέση με τις τιμές των καυσίμων. Ο κ. Σάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος εμπορεύεται καυσόξυλα για τζάκι, μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή  καυσόξυλων, για να περάσουμε έναν ζεστό αλλά και οικονομικό χειμώνα. Ποια είναι η ιδανική εποχή για την αγορά καυσόξυλων; Η καλύτερη εποχή για την αγορά καυσόξυλων για τζάκι,  είναι το καλοκαίρι  και συγκεκριμένα οι μήνες από  Ιούνιο ως τα τέλη του  Αυγούστου. Εκείνη την χρονική περίοδο, μπορείς να βρεις  στεγνά αλλά και πιο οικονομικά καυσόξυλα. Αν δεν προλάβεις να προμηθευτείς τα καυσόξυλα για το τζάκι σου κατά την θερινή περίοδο και πραγματοποιήσεις την αγορά μετά το πέ
Ο κ. Κωνσταντίνος Φελέσκουρας, με την πολυετή εμπειρία του στην πώληση καυσόξυλων και στερεών υλικών, μας δίνει τις χρήσιμες συμβουλές του, για το σωστό άναμμα του τζακιού… Η φλόγα του τζακιού, μας χαλαρώνει, μας ταξιδεύει,  αλλά εκτός από καλή παρέα, κρατά και ζεστό το χώρο μας,  τις κρύες μέρες αλλά και νύχτες του χειμώνα. Το σωστό άναμμα στο τζάκι, δεν θέλει τέχνη, αλλά γνώση, εμπειρία και υπομονή. Αν μέχρι τώρα δεν γνωρίζεις πώς πρέπει να ανάψεις το τζάκι σου, αρκεί να διαβάσεις τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές που μας έδωσε ο κ. Κωνσταντίνος Φελέσκουρας.  Μάθε όλα τα μυστικά για να διατηρείς δυνατή τη φλόγα στο τζάκι σου! Τι καυσόξυλα πρέπει να προμηθευτώ για το τζάκι μου; Για το σωστό άναμμα του τζακιού σου, χρειάζεται να προμηθευτείς σκληρά καυσόξυλα από ελιά, δρυ ή οξιά, τα οποία έχουν  μεγαλύτερη διάρκεια στη φλόγα,  αλλά και σου προσφέρουν καλύτερη θερμοκρασία στο χώρο σου. Για το προσάναμμα στο τζάκι σου,  προτίμησε  ξύλο πεύκου αλλά και ψηλά κλαδιά ελιάς, που μπορούν πολύ