Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ (Pellet) Λάρισα

: 15 αποτελέσματα
14ο χλμ. Λάρισας-Συκουρίου, Συκούριο, 40006, ΛΑΡΙΣΑΣ
Ξυλεία , Κεραμοσκεπές , Στέγες , Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
  • Στέγες -
  • Ξυλεία -
  • Καπλαμάδες -
  • Σοφίτες -
  • Βεράντες -
  • Πέργκολες και Εξειδικευμένες κατασκευές
1ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθήνας - Θεσσαλονίνης, Λάρισα, 41003, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Πώληση καυσόξυλων για τζάκι και σόμπα. Είδη ξύλων ( οξιά, δέντρο, γαύρος, λεύκα ).
Παραγωγή - Εμπόριο Βιοκαυσίμων
17ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Θεσσαλονίκης, Λάρισα - Βιομηχανική Περιοχή, 41000, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Έχει Συγχωνευθεί με Agroil Energy ΑΒΕΕ
Φαρσάλων 157, Λάρισα, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
3ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Αθηνών, Όπισθεν Εργοστασίου Βαλαβάνη, Λάρισα, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Η επιχείρησή μας σας παρέχει στεγασμένα καυσόξυλα όλες τις εποχές του χρόνου προστατευόμενα από τις κακές καιρικές συνθήκες πάντα στεγνά και εγγυημένα για την καλύτερη ποιότητά τους. Σε εμάς θα βρείτε κάρβουνα για επαγγελματική ή για οικιακή χρήση καθώς και πέλλετ και προσανάματα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε καυσόξυλα π.χ. δέντρο, οξιά, καστανιά, ελιά, πουρνάρι, γαύρο, πεύκο κ.α, καθώς και σε ό,τι μέγεθος χρειάζεται ανάλογα το μέσο θέρμανσης π.χ τζάκι, λέβητα, σόμπα κ.α. Όλα μας τα προϊόντα έρχονται άμεσα στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα σε ό,τι ποσότητα θέλετε εσείς.
Σόμπες - Λέβητες
Ομορφοχώρι & 8ο χλμ Λάρισας - Συκουρίου, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Βόλου 28, Λάρισα, 41448, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Διαθέτουμε εδώ και πολλά χρόνια άριστη ποιότητα πέλλετ Α1-ξυλομπρικέτες, καρβουνα ΑΑ-σόμπες, σκαρες, ψησταριές και ξερά καυσόξυλα, Όλα σε χαμηλές τιμές!!!!θα μας βρείται βόλου 28 Λαρισα δίπλα στο LID.
Καυσόξυλα - Κάρβουνα
Καραολή και Δημητρίου 42, Λάρισα, 41334, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Παραγωγή Καύσιμης Ύλης από Βιομάζα
Λάρισα, Λάρισα - Βιομηχανική Περιοχή, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κοιλάδα, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα
5ο χλμ Εθνικής Οδού Λάρισας - Φαρσάλων, Λάρισα, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Αθηνάς 3, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Καυσόξυλα
Μπλούτσου 1, Λάρισα, 41334, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Καυσόξυλα
Τερψιθέα, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
8ο χλμ Λάρισας - Τυρνάβου, Λάρισα, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Ευτυχώς, υπάρχουν και τα στερεά καύσιμα: καυσόξυλα, ξυλοκάρβουνα, κάρβουνα, άνθρακας, στεγνά ξύλα και φυσικά το πέλετ (βιομάζα - pellet - πέλλετ). Στην κατηγορία Καυσόξυλα Κάρβουνα Πέλλετ σε Λάρισα θα βρεις σημεία πώλησης, εργοστάσια, καταστήματα, αντιπροσωπείες, εισαγωγείς και προμηθευτές στερεών καυσίμων σε Λάρισα. Βρες τον έμπορο καυσόξυλων, κάρβουνων, ξύλων και πέλετ που χρειάζεσαι για να ζεστάνεις το κοκαλάκι σου, χωρίς να καεί η τσέπη σου!
Ο κ. Σάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος εμπορεύεται καυσόξυλα για τζάκι, μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή  καυσόξυλων, για να περάσουμε έναν ζεστό αλλά και οικονομικό χειμώνα Το τζάκι μας προσφέρει ζεστή συντροφιά για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα και σήμερα αποτελεί ένα πιο  οικονομικό τρόπο θέρμανσης σε σχέση με τις τιμές των καυσίμων. Ο κ. Σάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος εμπορεύεται καυσόξυλα για τζάκι, μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην σωστή επιλογή  καυσόξυλων, για να περάσουμε έναν ζεστό αλλά και οικονομικό χειμώνα. Ποια είναι η ιδανική εποχή για την αγορά καυσόξυλων; Η καλύτερη εποχή για την αγορά καυσόξυλων για τζάκι,  είναι το καλοκαίρι  και συγκεκριμένα οι μήνες από  Ιούνιο ως τα τέλη του  Αυγούστου. Εκείνη την χρονική περίοδο, μπορείς να βρεις  στεγνά αλλά και πιο οικονομικά καυσόξυλα. Αν δεν προλάβεις να προμηθευτείς τα καυσόξυλα για το τζάκι σου κατά την θερινή περίοδο και πραγματοποιήσεις την αγορά μετά το πέ
Ο κ. Κωνσταντίνος Φελέσκουρας, με την πολυετή εμπειρία του στην πώληση καυσόξυλων και στερεών υλικών, μας δίνει τις χρήσιμες συμβουλές του, για το σωστό άναμμα του τζακιού… Η φλόγα του τζακιού, μας χαλαρώνει, μας ταξιδεύει,  αλλά εκτός από καλή παρέα, κρατά και ζεστό το χώρο μας,  τις κρύες μέρες αλλά και νύχτες του χειμώνα. Το σωστό άναμμα στο τζάκι, δεν θέλει τέχνη, αλλά γνώση, εμπειρία και υπομονή. Αν μέχρι τώρα δεν γνωρίζεις πώς πρέπει να ανάψεις το τζάκι σου, αρκεί να διαβάσεις τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές που μας έδωσε ο κ. Κωνσταντίνος Φελέσκουρας.  Μάθε όλα τα μυστικά για να διατηρείς δυνατή τη φλόγα στο τζάκι σου! Τι καυσόξυλα πρέπει να προμηθευτώ για το τζάκι μου; Για το σωστό άναμμα του τζακιού σου, χρειάζεται να προμηθευτείς σκληρά καυσόξυλα από ελιά, δρυ ή οξιά, τα οποία έχουν  μεγαλύτερη διάρκεια στη φλόγα,  αλλά και σου προσφέρουν καλύτερη θερμοκρασία στο χώρο σου. Για το προσάναμμα στο τζάκι σου,  προτίμησε  ξύλο πεύκου αλλά και ψηλά κλαδιά ελιάς, που μπορούν πολύ