Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Κλειδιά - Κλειδαράδες Λασιθίου

: 7 αποτελέσματα
ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κλειδιά & Κλειδαριές
Φιλελλήνων 18, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72100, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Κλειδιά & Κλειδαριές
  • Κλειδαράς -
  • Ανοίγματα Οικιών - Αυτοκινήτων - Χρηματοκιβωτίων -
  • Κλειδιά-Κλειδαριές Παντός Τύπου -
  • Immobilizer Κλειδιά -
  • Χρηματοκιβώτια -
  • Τηλεκοντρόλ Γκαραζόπορτας -
  • Επισκευές Κλειδιών & Κλειδαριών Αυτοκινήτου -
  • Κατασκευή Κυλίνδρων (Απλών - Ασφαλείας Συστήματος Πασπαρτού - Μάστερ)
4ης Σεπτεμβρίου 35, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Κλειδιά & Κλειδαριές
Κόθρη Μιχαήλ 52, Ιεράπετρα, 72200, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Κλειδιά & Κλειδαριές
Επισκευές, μεταποιήσεις παντός είδους σε παπούτσια, τσάντες, δερμάτινα είδη. Δύσκολα θα βρεθεί κάτι που δεν επισκευάζουμε, δοκιμάστε μας! Αντιγραφή κλειδιών και κλειδαράς 24 ώρες. Πωλούνται στρατιωτικά άρβυλα. Διατίθεται μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ υποδημάτων.
Κνωσσού 29, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου, 72150, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Κλειδιά & Κλειδαριές
Κλειδιά, κλειδαριές παντός τύπου, immobilaizer, πασπαρτού, master, κύλινδροι, απλοί , λουκέτα, γραμματοκιβώτια, χρηματοκιβώτια, κλειδοθήκες, πόμολα. Επισκευάζοντα φθαρμένα κλειδιά αυτοκινήτων, επισκευάζονται χαλασμένες κλειδαριές αυτοκινήτων και μηχανών, επισκευάζονται φθαρμένα κουμπιά τηλεκοντρόλ με immobilaizer αυτοκινήτων.
Κλειδαράς
Μύσωνος 76, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Κλειδιά & Κλειδαριές
Κλειδιά παντός τύπου, immobilizer κλειδιά, επισκευές κλειδαριών αυτοκινήτων, προγραμματισμός κλειδιών, επαναπρογραμματισμός εγκεφάλων για χαμένα κλειδιά και κλειδαριές. Ηλεκτρονικές κλειδαριές. Ηλεκτρικά κυπρί. Ηλεκτρομαγνήτες. Access control. Σούστες πορτών. Χρηματοκιβώτια. Γραμματοκιβώτια, κλειδοθήκες. Στόρια. Τηλεχειριστήρια.
Θεοτοκοπούλου 16, Ιεράπετρα, 72200, ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Κλειδιά & Κλειδαριές
Κλειδιά παντός τύπου, immobilizer, ασφαλείας, θωρακισμένων θυρών, τηλεχειριστήρια αυτοκινήτων και αυτοματισμών, κελύφη κλειδιών, πίνακες αυτοματισμόυ, κλειδαριές, λουκέτα, χρηματοκιβώτια, κλειδαράς.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Για κλειδιά και κλειδαριές σπιτιών και αυτοκινήτων, προγραμματισμό immobilizer, ανοίγματα θυρών κατοικίας και αυτοκινήτων, αλλαγή κλειδαριάς και συνδυασμοί ακόμη και για πόρτες ασφαλείας όλοι οι κλειδαράδες σε Λασιθίου περιμένουν 24 ώρες να σε εξυπηρετήσουν. Ο κλειδαράς σου σε Λασιθίου είναι εδώ!
Στην εποχή όπου οι βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων μέσω Airbnb αποτελούν τη νέα πραγματικότητα στην εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας, ο κλειδαράς γίνεται ο καλύτερος φίλος κάθε ιδιοκτήτη που θέλει να αναβαθμίσει την ασφάλεια του ακινήτου του και να το προφυλάξει με κάθε πιθανό τρόπο από κακόβουλες κινήσεις. Επιλογές όπως η τοποθέτηση αξιόπιστης θωρακισμένης πόρτας με 15 έως και 18 σημεία κλειδώματος, η αναβάθμιση της ασφάλειας της υπάρχουσας ξύλινης πόρτας σας με πρόσθετες κλειδαριές, defenders και μπάρα ασφαλείας, η ενίσχυση της ασφάλειας των κουφωμάτων σας με τοποθέτηση πυρών ασφαλείας κ.α. αποτελούν λύσεις εύκολες, γρήγορες και οικονομικά προσβάσιμες για όλους. Και αφού θωρακίσετε το ακίνητό σας με τα παραπάνω, πώς μπορείτε να ελέγξετε την πρόσβαση σε αυτό από κάθε επισκέπτη μετά την ολοκλήρωση της μίσθωσης; Υπάρχει πάντοτε η λύση της τοποθέτησης ηλεκτρονικού κωδικού στην είσοδό σας, κωδικού που αλλάζει όποτε επιθυμείτε και αφήνει απέξω τους ανεπιθύμητους! Αλλά και η τοποθέτησ
Οι κλειδαριές ασφαλείας έχουν ημερομηνία λήξης, αφού όσο εξελίσσεται η αγορά τόσο εξελίσσονται και οι διαρρήκτες. Κι όσο εξελίσσονται οι τελευταίοι, τόσο εξελίσσονται και οι υπηρεσίες- παροχές- προϊόντα ενός κλειθροποιού.Πάνω σε αυτή τη λογική λοιπόν, κάθε κλειδαριά όπως και πόρτα μπορεί- και συχνά ή έστω τακτικά πρέπει- να αναβαθμιστεί. Η προτεινόμενη αναβάθμιση είναι περίπου κάθε πέντε χρόνια. Περιοριστείτε σε αυτή την τακτική ανανέωση της κλειδαριάς ασφαλείας και δε χρειάζεται να το επεκτείνετε στη θωρακισμένη πόρτα. Η αναβάθμιση μίας κλειδαριάς ασφαλείας περιλαμβάνει είτε την τοποθέτηση νέας, πιο σύγχρονης κλειδαριάς είτε την προσθήκη ενός νέου, τελευταίας τεχνολογίας συστήματος (ή ακόμη και δεύτερης κλειδαριάς). Μετακόμιση στο σπίτι και στην κλειδαριά!Οι κλειδαριές ασφαλείας αποτελούν τις περισσότερες φορές πιο ισχυρό μέσο προστασίας απέναντι στους διαρρήκτες, από ό,τι μία πόρτα ασφαλείας αφού και η τελευταία χρειάζεται να έχει κλειδαριά ασφαλείας νέου τύπου. Καλό είναι το θυμόμασ