Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Κλιματιστικά Ηράκλειο

: 14 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Καψή Μαρίκας, Αγία Πελαγία, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Καυστήρες - Κυκλοφορητές , Κλιματισμός

Η εταιρεία ΘΕΡΜΟΚΛΙΜΑ παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των πελατών της, προκειμένου να τους παρέχει την ιδανικότερη λύση για τον οικιακό ή επαγγελματικό τους χώρο, κάνοντας πάντα χρήση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων στον συγκεκριμένο τομέα. Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την εκπόνηση μιας άρτιας και εμπεριστατωμένης μελέτης, που είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου και αποτελεί την αφετηρία για ένα απόλυτα ικανοποιητικό τελικό αποτέλεσμα, το οποίο συνδυάζει απόδοση και οικονομία.

  • Κλιματισμός -
  • Εξαερισμός -
  • Ψύξη -
  • Θέρμανση -
  • Ηλιακοί Θερμοσίφωνες -
  • Air Quality -
  • Τεχνική Υποστήριξη
Εμπόριο Κλιματιστικών
Δημοκρατίας 97, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κλιματισμός
Εμπόριο Κλιματιστικών
Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 329, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κλιματισμός
Εμπόριο και Εγκατάσταση Κλιματιστικών
Καρτερός Καλλιθέας, Ηράκλειο - Αλωνά, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κλιματισμός
Το www.best-shop.gr δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών προϊόντων. Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα για κάθε ηλεκτρομηχανολογική εφαρμογή λαμβάνοντας πάντοτε υπ' όψιν την ενεργειακή απόδοση και την προστασία του περιβάλλοντος.
Τοποθετήσεις - Επισκευές Κλιματιστικών
Χάνι Κοκκίνη, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κλιματισμός
Στρυμώνος 3 & Ολυμπιονικών, Ηράκλειο, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κλιματισμός
Εμπόριο - Επισκευές Κλιματιστικών
Καρκαβίτσα Ανδρέα 3, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κλιματισμός
Εμπόριο Κλιματιστικών - Αντιπρόσωπος
Εθνικής Αντιστάσεως 48, Ηράκλειο, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κλιματισμός
Mitsubishi
Φιλιππουπόλεως 36, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κλιματισμός
Εμπόριο Κλιματιστικών
Μίνωος & Μάχης Κρήτης, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κλιματισμός
Έδρα
Λεωφόρος Κνωσού 278, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κλιματισμός
Daikin
Εφαρμογές κλιματισμού, θέρμανσης, ζεστών νερών χρήσης, επαγγελματικής ψύξης.
Κόμβος Εθνικής Οδού, Ηράκλειο - Γιόφυρος, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κλιματισμός
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Μάχης Κρήτης 20, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κλιματισμός
Ούλωφ Πάλμε 148, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κλιματισμός
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
 
Τρελός ο καιρός; απαραίτητος ο κλιματισμός! Στην κατηγορία Κλιματισμός σε Ηράκλειο σε περιμένουν οι καλύτεροι επαγγελματίες, ειδικοί, τεχνίτες καταστήματα και αντιπρόσωποι για την προμήθεια, εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση κλιματιστικού, air condition (αιρ κοντίσιον). Για ιονιστές, συμβατικά και inverter κλιματιστικά, αεροκουρτίνες και συστήματα κλιματισμού, η ψύξη και θέρμανση δεν έχουν μυστικά: οι καλύτεροι των κλιματιστικών σε Ηράκλειο είναι εδώ! Κλείσε έξω κρύο!
Κάνε την κατάλληλη επιλογή συστήματος κλιματισμού, διαβάζοντας πρώτα τις χρήσιμες  πληροφορίες του Πρότυπου Κέντρου Εξαερισμού ΚΑΦΦΕ ΑΕ. Στα κτίρια τριτογενή τομέα (κτίρια εμπορικής και δημόσιας χρήσης) το 30%-40%  της συνολικής ενεργειακής κατανάλωσης αποδίδεται στον κλιματισμό. Γι αυτό είναι  εξαιρετικά σημαντικό να επιλέγονται τα κατάλληλα συστήματα κλιματισμού, έτσι  ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόδοση με την κατά το δυνατόν μικρότερη  ενεργειακή κατανάλωση και το χαμηλό λειτουργικό κόστος. Οι  Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες  (ΚΚΜ) χρησιμοποιούνται σε  εγκαταστάσεις κεντρικού κλιματισμού σε  εμπορικά κτίρια, ξενοδοχεία και κτίρια  γραφείων, σε βιομηχανικές εφαρμογές  αλλά και σε χώρους με ιδιαίτερα  χαρακτηριστικά όπως οι εσωτερικές  πισίνες και spa ή κτίρια υψηλών  απαιτήσεων όπως νοσοκομεία, κλινικές  κ.ά. Σκοπός της λειτουργίας τους είναι να  διοχετεύουν διαρκώς φρέσκο  φιλτραρισμένο αέρα, διατηρώντας σταθερή την επιλεγμένη θερμοκρασία  εξασφαλίζοντας έτσι συνθήκες
Βρίσκεσαι σε έρευνα αγοράς κλιματιστικού; Ενημερώσου από τον ειδικό κλιματιστικών και ψυκτικών εγκαταστάσεων, κ. Αντώνη Μπαρπαγιάννη για όλα τα βασικά κριτήρια που πρέπει να προσέξεις για να πραγματοποιήσεις την κατάλληλη αγορά ... Το κλιματιστικό, δεν αποτελεί πλέον μέσο πολυτέλειας αλλά είναι ένας από τους βασικούς και απαραίτητους εξοπλισμούς κάθε σπιτιού! Τι μας εξασφαλίζει ένα σύγχρονο σύστημα κλιματισμού και ποιες είναι οι βασικές ανάγκες που καλύπτει; Ο βασικός λόγος χρήσης του συστήματος κλιματισμού είναι για να διαμορφώσεις τις επιθυμητές συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και καθαρότητας του αέρα στο χώρο σου. Γι αυτό λοιπόν το λόγο το κλιματιστικό που θα επιλέξεις πρέπει να έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το ιδανικό κλίμα και τη σωστή θερμοκρασία σε θέρμανση και σε ψύξη. Ο κλιματισμός αφαιρεί από τον αέρα την υγρασία δημιουργώντας μια ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας αποτρέποντας την εμφάνιση της μούχλας. Επιπλέον παράγει καθαρό και υγιεινό αέρα, αφού όλες οι εσωτερικές μονάδε