Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Κλιματιστικά Σέρρες

: 9 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Μαυροκορδάτου 6, Σέρρες, 62121, ΣΕΡΡΩΝ
Κλιματισμός
  • Service κλιματιστικών -
  • Εγκατάσταση συντήρηση κλιματιστικών -
  • Καθαρισμός απολύμανση κλιματιστικών -
  • Εμπορία κλιματιστικών -
  • Επισκευές οικιακών συσκευών -
  • Φροντίδα οικιακών συσκευών -
  • Αφαλατικά πλυντηρίων ρούχων και πιάτων -
  • Καθαριστικά φούρνου κεραμικής -
  • Αρωματικά κλιματιστικών και ηλεκτρικής σκούπας -
  • Εμπορία σακουλές σκούπας όλων των τύπων
Ραιδεστού 20, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Ψυκτικοί , Κλιματισμός
Εφαρμογές ψύξης κλιματισμού - Επαγγελματική Ψύξη  - Ψυκτικοί Θάλαμοι  - Συντήρηση και επισκευές κλιματιστικών - Μελέτη, εμπορία και εγκατάσταση με ανυψωτικό μηχάνημα - Service aircondition - Service οικιακών και επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών (ψυγεία, κουζίνες, μικροσυσκευές)
Εμπόριο και Επισκευές Κλιματιστικών - Επίσημος Αντιπρόσωπος
Μεραρχίας Χ. 61, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Κλιματισμός
Daikin
Ρακιτζή Γρηγορίου 55, Σέρρες, 62121, ΣΕΡΡΩΝ
Κλιματισμός
Fujitsu - General - Fuji - Panasonic - Gree - LG - Midea
Πωλήσεις, τοποθετήσεις, επισκευές, συντηρήσεις, προεγκαταστάσεις κλιματιστικών.
Εμπόριο - Service Κλιματιστικών
Βενιζέλου Ελευθερίου 31-33, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Κλιματισμός
Συντήρηση - Καθαρισμός Κλιματιστικών
Ηροδότου 19, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Κλιματισμός
Επισκευή, συντήρηση, τοποθέτηση, ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και κλιματιστικών. Αναλώσιμα αυτών και ανταλλακτικά.
Εμπόριο Κλιματισμού
Μεγάλου Αλεξάνδρου 10, Σέρρες, 62124, ΣΕΡΡΩΝ
Κλιματισμός
Δυτικής Θράκης 17, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Κλιματισμός
Μεραρχίας Χ. 68, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Κλιματισμός
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Τρελός ο καιρός; απαραίτητος ο κλιματισμός! Στην κατηγορία Κλιματισμός σε Σέρρες σε περιμένουν οι καλύτεροι επαγγελματίες, ειδικοί, τεχνίτες καταστήματα και αντιπρόσωποι για την προμήθεια, εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση κλιματιστικού, air condition (αιρ κοντίσιον). Για ιονιστές, συμβατικά και inverter κλιματιστικά, αεροκουρτίνες και συστήματα κλιματισμού, η ψύξη και θέρμανση δεν έχουν μυστικά: οι καλύτεροι των κλιματιστικών σε Σέρρες είναι εδώ! Κλείσε έξω κρύο!
Κάνε την κατάλληλη επιλογή συστήματος κλιματισμού, διαβάζοντας πρώτα τις χρήσιμες  πληροφορίες του Πρότυπου Κέντρου Εξαερισμού ΚΑΦΦΕ ΑΕ. Στα κτίρια τριτογενή τομέα (κτίρια εμπορικής και δημόσιας χρήσης) το 30%-40%  της συνολικής ενεργειακής κατανάλωσης αποδίδεται στον κλιματισμό. Γι αυτό είναι  εξαιρετικά σημαντικό να επιλέγονται τα κατάλληλα συστήματα κλιματισμού, έτσι  ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόδοση με την κατά το δυνατόν μικρότερη  ενεργειακή κατανάλωση και το χαμηλό λειτουργικό κόστος. Οι  Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες  (ΚΚΜ) χρησιμοποιούνται σε  εγκαταστάσεις κεντρικού κλιματισμού σε  εμπορικά κτίρια, ξενοδοχεία και κτίρια  γραφείων, σε βιομηχανικές εφαρμογές  αλλά και σε χώρους με ιδιαίτερα  χαρακτηριστικά όπως οι εσωτερικές  πισίνες και spa ή κτίρια υψηλών  απαιτήσεων όπως νοσοκομεία, κλινικές  κ.ά. Σκοπός της λειτουργίας τους είναι να  διοχετεύουν διαρκώς φρέσκο  φιλτραρισμένο αέρα, διατηρώντας σταθερή την επιλεγμένη θερμοκρασία  εξασφαλίζοντας έτσι συνθήκες
Βρίσκεσαι σε έρευνα αγοράς κλιματιστικού; Ενημερώσου από τον ειδικό κλιματιστικών και ψυκτικών εγκαταστάσεων, κ. Αντώνη Μπαρπαγιάννη για όλα τα βασικά κριτήρια που πρέπει να προσέξεις για να πραγματοποιήσεις την κατάλληλη αγορά ... Το κλιματιστικό, δεν αποτελεί πλέον μέσο πολυτέλειας αλλά είναι ένας από τους βασικούς και απαραίτητους εξοπλισμούς κάθε σπιτιού! Τι μας εξασφαλίζει ένα σύγχρονο σύστημα κλιματισμού και ποιες είναι οι βασικές ανάγκες που καλύπτει; Ο βασικός λόγος χρήσης του συστήματος κλιματισμού είναι για να διαμορφώσεις τις επιθυμητές συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και καθαρότητας του αέρα στο χώρο σου. Γι αυτό λοιπόν το λόγο το κλιματιστικό που θα επιλέξεις πρέπει να έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το ιδανικό κλίμα και τη σωστή θερμοκρασία σε θέρμανση και σε ψύξη. Ο κλιματισμός αφαιρεί από τον αέρα την υγρασία δημιουργώντας μια ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας αποτρέποντας την εμφάνιση της μούχλας. Επιπλέον παράγει καθαρό και υγιεινό αέρα, αφού όλες οι εσωτερικές μονάδε
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Κλιματισμός Σερρών Κλιματισμός