Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Κλινικοί Διαιτολόγοι Κέρκυρα

: 6 αποτελέσματα
Βροκίνη Λ. 3, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι

Ο Εξοπλισμός - Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται, πάντα κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη και όπου κρίνεται απαραίτητο, είναι τα παρακάτω:

  • Πλήρη ανάλυση του διατροφικού και ιατρικού ιστορικού. -
  • Ημερολόγιο τροφίμων. -
  • Μέτρηση περιφέρειας μέσης/γοφών. -
  • Ζυγομέτρηση και μέτρηση ύψους. -
  • Λιπομέτρηση για ανάλυση σύστασης σώματος. -
  • Μέτρηση βασικού μεταβολισμού για να δούμε τις καύσεις σε κατάσταση ηρεμίας με ένα σύγχρονο μηχάνημα. -
  • Μέτρηση καύσεων θερμίδων στην καθημερινή σας δραστηριότητα με εξειδικευμένο μηχάνημα. -
  • Υπέρηχος που ελέγχουμε τα επίπεδα του υποδόριου λίπους, του επιπλέον λίπους και της μυικής μάζας. - Ισορροπημένη διατροφή και ευεξία - Στάδια Ζωής-Παιδική και εφηβική ηλικία - Διατροφή και παθήσεις - Διατροφή για αθλητές - Διατροφή για Χορτοφάγους - Διαδικτυακές συνεδρίες απώλειας βάρους (μέσω e-mail/skype) - Ομαδικές συνεδρίες απώλειας βάρους 3-5 ατόμων
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Σιδέρη Αριστοτέλη 31, Όπισθεν Πανεπιστημίου, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι | Κλινικοί Διαιτολόγοι
Στο γραφείο γίνεται ανάλυση σύστασης σώματος(βάρος, ποσοστό ολικού λιπους, σπλαχνικού λίπους, μεταβολικής ηλικίας, μυικής μάζας κ.α Επιπλέον γίνεται σύνταξη εξατομικευμένων διαιτολογίων για απώλεια βάρους, εγκυμοσύνη,αθλητές και πρωταθλητές και για όλες τις παθολογικές καταστάσεις όπως σακχαρώδης διαβήτης, δυσλιπιδαιμίες κ.α.
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Λεωφόρος Θεοτόκη Γεωργίου 18, Εντός Στοάς, Κέρκυρα, 49131, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι | Κλινικοί Διαιτολόγοι
Δίαιτα για 30 ημέρες : Συνέντευξη, ιατρικό, διατροφικό ιστορικό, μέτρηση ανθρωπομετρικών δεδομένων, ανάλυση σύσταση σώματος. 2 δίαιτες 15 ημερών. 4 συνεδρίες. Εκτιμώμενη απώλεια βάρους : 4-6 κιλά. Ανάλυση σύσταση σώματος, inbody 520 η καλύτερη τεχνολογία στον κόσμο με δεκάδες πατέντες και πιστοποίησεις. Μέθοδος DSM BIA. 15 μετρήσεις σύνθετης αγωγιμότητας με χρήση 3 διαφορετικών συχνοτήτων σε κάθε ένα από τα 5 τμήματα του σώματος. Σύνολο 45 τμηματικών αναλύσεων. Η πιο περιεκτική εκτύπωση αποτελεσμάτων : Ανάλυση σωματικής σύνθεσης, ανάλυση μυϊκής και άλυπης μάζας, διάγνωση παχυσαρκίας, ισοζύγιο άλυπης μάζας, σωματικό γράφημα, συνολική αξιολόγηση, διαχείριση βάρους, fitness score, ιστορικό.
Δεσύλλα Σταματίου 12, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι | Κλινικοί Διαιτολόγοι
Σωματομετρήσεις (λιπομέτρηση, μέτρηση Β.Μ), διατροφική εκπαίδευση και έλεγχος βάρους, διατροφική υποστήριξη σε κλινικές παθήσεις (παχυσαρκία, σακχ.διαβήτης, καρδιαγγειακά νοσήματα), εγκυμοσύνη, θηλασμός, εμμηνόπαυση, αθλητική διατροφή, διατροφή αντιγήρανσης, παιδική παχυσαρκία, αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς.
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ανδρεάδη Ανδρέα 5, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι | Κλινικοί Διαιτολόγοι
Λιπομέτρηση, μέτρηση σπλαχνικού λίπους, υπέρηχος τοπικού λίπους, μέτρηση βασικού μεταβολισμού, μέτρηση αεροβικής ικανότητας.
Studio Κλινικής θεραπευτικής Διατροφής
Δημουλίτσα Δονάτου 10, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαιτολόγοι | Κλινικοί Διαιτολόγοι
Κλινική προληπτική θεραπευτική διατροφή, διαιτολογία. Διατροφική υποστήριξη σε όλες τις φάσεις ζωής παιδιών, ανάπτυξης, ενίσχυσης, ανοσοποιητικού γυναικών, κύηση, θηλασμός, κλιμακτήριος, αθλητική διατροφή, καλή φυσική κατάσταση, νοσηρότητα, διατροφή τρίτης ηλικίας.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Κλινικοί Διαιτολόγοι μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Κλινικοί Διαιτολόγοι σε Κέρκυρα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Ο κοροναϊός είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό θέμα συζήτησης, παντού. Όμως, ακόμα ξέρουμε πολύ λίγα γι’ αυτόν, για το πώς θα προφυλαχθούμε και πως θα τον αντιμετωπίσουμε. Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, δεν υπάρχει κάποιο τρόφιμο ή συμπλήρωμα διατροφής που αποδεδειγμένα μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσουμε από το COVID2019. Ωστόσο, το να έχουμε ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα, μπορεί να μας βοηθήσει στην αντιμετώπιση, όπως και σε όλες τις ιώσεις. Σύμφωνα λοιπόν με τον British Dietetic Association, μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να βελτιώσει την ψυχολογία μας. Η διατροφή αυτή περιλαμβάνει: 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα. Ιδανικά, θέλουμε τα φρούτα και λαχανικά που θα καταναλώσουμε, να έχουν διαφορετικά χρώματα, ώστε να προσλάβουμε ποικιλία αντιοξειδωτικών ουσιών. Τρόφιμα που αποτελούν καλές πηγές πρωτεΐνης, όπως για παράδειγμα κρέας, ψάρι και θαλασσινά, γαλακτοκομικά. Τρόφιμα που αποτελούν καλές πηγές σιδήρου, όπως
Η κα. Μίαρη Παναγιώτα, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, μας εξηγεί πως τα πιστεύω μας κατα τη διάρκεια της δίαιτας μας μπορούν να επηρεάσουν και να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα... Αρχικά χρειάζεται να δοθεί μια ερμηνεία για το τι είναι η «πεποίθηση», ενώ στη συνέχεια θα κατανοήσετε με ποιόν τρόπο εμπλέκεται στην προσπάθειά μας να χάσουμε λίπος, και με ποιόν τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας  ώστε να αλλάξει τις αρνητικές πεποιθήσεις που στέκονται εμπόδιο στην προσπάθειά μας. Η «πεποίθηση» είναι η απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτό που πιστεύει ή ισχυρίζεται κανείς ισχύει πραγματικά, ενώ στο σύνολό τους οι πεποιθήσεις αποτελούν το σύνολο των αρχών στις οποίες καθένας πιστεύει με σταθερότητα.  Για παράδειγμα, μια πεποίθηση η οποία μπορεί να συνδέεται με την διατροφή και η οποία στέκεται εμπόδιο στην προσπάθειά μας για δίαιτα μπορεί να είναι η εξής: «Έφαγα περισσότερο φαγητό από όσο έπρεπε, συνεπώς χάλασα τη δίαιτα, άρα αφού την χάλασα δεν έχει νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ…» και ως εκ