Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ξεναγοί Ελλάδα

: 51 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Αρχαία Ολυμπία, Αρχαία Ολυμπία, 27065, ΗΛΕΙΑΣ
Ξεναγοί
Η Αρχαία Ολυμπία υπήρξε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας. θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους και ανήκει στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Ελάτε να την ανακαλύψουμε μαζί το μεγαλείο της. - Εκπαιδευτικές - θεματικές ξεναγήσεις σε σχολεία, οικογένειες, συλλόγους. - Ξεναγήσεις στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά. - Ξεναγήσεις σε ομάδες και μεμονωμένους επισκέπτες.
Αρχαία Ολυμπία, Αρχαία Ολυμπία, 27065, ΗΛΕΙΑΣ
Ξεναγοί
Η αρχαία Ολυμπία βρίσκεται στη Δυτική Πελοπόννησο και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Στην κοιλάδα των θεών και ηρώων της ελληνικής μυθολογίας γεννήθηκαν οι Ολυμπιακούς Αγώνες. Καθώς βρίσκεται την καρδιά της ελληνικής υπαίθρου, προσφέρεται για ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους. Είναι ένα από τα μνημεία της UNESCO και ο χώρος όπου φιλοξενείται η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για κάθε Ολυμπιάδα. - Σας περιμένουμε! - - Αναλαμβάνω: - Ξεναγήσεις στα Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά - Ομαδικές και ιδιωτικές ξεναγήσεις στον αρχαιολογικό χώρο και μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας - Εκπαιδευτικές ξεναγήσεις για σχολεία και φορείς - Θεματικές ξεναγήσεις - Δυνατότητα μεταφοράς με τουριστικό λεωφορείο
Αρχαία Ολυμπία, ΗΛΕΙΑΣ
Ξεναγοί
Η ξενάγηση στον όμορφο & καταπράσινο αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας & του Μουσείου. Η ξενάγηση περιλαμβάνει την επίσκεψη στον ναό του Δία, το Γυμναστήριο και τον βωμό της Ήρας όπου η Ολυμπιακή φλόγα ανάβει κάθε 4 χρόνια για τους καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. - Η ξενάγηση στο χώρο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε το ιερό της Ήρας, το Νυμφαίο, το Λεωνίδιο και το Στάδιο που σχεδιάστηκε για να φιλοξενεί 40.000 θεατές. - Σε μικρή απόσταση από το χώρο & διασχίζοντας το καταπράσινο πάρκο βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας και λειτουργεί από το 1982. Φιλοξενεί μια εξέχουσα συλλογή από εκθέματα που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ανασκαφών. Ανάμεσα στα πιο αξιοσημείωτα εκθέματα είναι μια συλλογή από αγάλματα, και αναρίθμητα ειδώλια από τερακότα και χαλκό. - Η επίσκεψη περιλαμβάνει επίσης και το βιβλιοπωλείο του Μουσείου για εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν βιβλία με την ιστορία του μουσείου καθώς και ενθύμια αντίκες. - Ο χώρος και το μουσείο είναι ανοιχτά από τις 08:00 έως 20:00 κάθε μέρα έως τέλος Οκτωβρίου. - Τον χειμώνα είναι ανοικτά από 08:00 έως 15:00.
Ερμού 9, Δελφοί, 33054, ΦΩΚΙΔΑΣ
Ξεναγοί
  • Ξεναγήσεις σε Σχολεία -
  • Ξεναγήσεις στο Μαντείο των Δελφών -
  • Ατομικές Ξεναγήσεις -
  • Ξεναγήσεις σε Group -
  • Ξενάγηση στο Μουσείο των Δελφών

Εάν τα ενδιαφέροντά σας είναι πιο συγκεκριμένα, η ξενάγηση μπορεί να επικεντρωθεί σε θέματα όπως: ιστορία, αρχαία ελληνική θρησκεία-μυθολογία, αρχιτεκτονική, αρχαία ελληνική τέχνη κ.ά. - Για τα παιδιά αλλά και τους εφήβους, οι Δελφοί είναι ο τόπος όπου ο μύθος και η ιστορία ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια τους. Η ξενάγηση πραγματοποιείται με τρόπο πολυθεματικό και ανοιχτό στη συμμετοχή αποφεύγοντας τη στείρα παράθεση πληροφοριών. Αντικειμενικός στόχος είναι να μετατραπεί η “βόλτα” στους Δελφούς, σε εμπειρία παιδαγωγική έως... μυσταγωγική.

Ξεναγός
Καλαμάτας 1, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ξεναγοί
Γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά. Ξεναγήσεις στο νομό Αργολίδας και Κορινθίας, Μυκήνες, Επίδαυρος, Ναύπλιο, Άργος, μουσεία, Αρχαία Κόρινθος κ.ά.
Ηφαίστου 3, Αθήνα - Μοναστηράκι, 10555, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ξεναγοί
Γαστρονομικοί περίπατοι.
Ξεναγός
Μπότσαρη Μάρκου 126, Θεσσαλονίκη, 54453, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ξεναγοί
Ξεναγός
Καστοριά, Καστοριά, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ξεναγοί
Ξεναγός
Αρχαία Ολυμπία, Αρχαία Ολυμπία, 27065, ΗΛΕΙΑΣ
Ξεναγοί
Θα μας βρείτε και στην Πάτρα Ιωάννου Δαμασκηνού 85.
Ξεναγός
Κάτω Γαρούνας, Καστελλάνοι Μέσης, 49084, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Ξεναγοί
Ξεναγήσεις στα αξιοθέατα της Κέρκυρας, παλάτια, μουσεία, φρούρια, ιστορικό κέντρο της πόλης κλπ, καθώς και walking tours στην Κερκυραική ύπαιθρο.
Ξεναγός
Αγίας Τριάδος 13, Θεσσαλονίκη, 54640, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ξεναγοί
Φουσταλιέρη Στυλιανού 25, Ηράκλειο, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ξεναγοί
Υπηρεσίες ξενάγησης, γραφείο διοργάνωσης εκδρομών, πρακτορείο ταξιδίων.
Ξεναγός
Αθήνα, Αθήνα, 11631, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ξεναγοί
Ξεναγήσεις στην Ακρόπολη, στο μουσείο Ακρόπολης και σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Αθήνας και της Ελλάδας, σε σχολεία, συλλόγους, γκρουπ και μεμονομένους, στα ελληνικά, γερμανικά και αγγλικά.
Ξεναγός
Ερωφίλης 2, Ηράκλειο, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ξεναγοί
Ξεναγός
Νικόπολη, Πρέβεζα, 48100, ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Ξεναγοί
Αρχαιολογικές ξεναγήσεις, θρησκευτικές περιηγήσεις, γαστρονομικές εμπειρίες, φυσιολατρικές εξορμήσεις. Υπηρεσίες ξενάγησης σε group και VIP, κατόπιν συνεννόησης. Παροχή υπηρεσιών σε συνεργασία με τοπικούς πιστοποιημένους τουριστικούς φορείς.
Ξεναγός
ΤΘ 695, Αγγελοχώρι, 57004, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ξεναγοί
Αναλαμβάνω ξεναγήσεις σχολείων, ομάδων και μεμονωμένων ατόμων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία. Θεματικές ξεναγήσεις ( βυζαντινή, οθωμανική, εβραϊκή Θεσσαλονίκη κλπ ).
Ξεναγός
Μαρούσι, Μαρούσι, 15126, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ξεναγοί
Ξεναγηθείτε στα ελληνικά και γερμανικά σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Αθήνας και όλης της Ελλάδας από έμπειρη, διπλωματούχο ξεναγό. Ειδικές ξεναγήσεις για παιδιά και νέους, συλλόγους, φίλους του μουσείου, γκρουπ και μεμονομένα άτομα.
Ξεναγός
Νοταρά 34, Κατερίνη, 60131, ΠΙΕΡΙΑΣ
Ξεναγοί
Ξεναγήσεις στο αρχαίο Δίον, Βεργίνα, Πέλλα, Θεσσαλονίκη, Μετέωρα και στην ευρύτερη περιοχή σε σχολεία, συλλόγους, γκρουπ και μεμονομένους επισκέπτες στα ελληνικά και γερμανικά.
Ξεναγός
Γιαμουδάκη 18, Ηλιούπολη, 16346, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ξεναγοί
Ξεναγήσεις στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Αθήνας και όλης της Ελλάδας. Σε σχολεία, συλλόγους, άλλα γκρουπ καθώς και σε μεμονομένα άτομα στα ελληνικά, γαλλικά και ισπανικά.
Ξεναγός
Αμφίπολη, Ροδολίβος, 62041, ΣΕΡΡΩΝ
Ξεναγοί
Ξεναγήσεις στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία των νόμων Σερρών, Καβάλας, Δράμας και Θεσσαλονίκης.
Σελίδα:
1 2 3
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Ξεναγοί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Ξεναγοί σε Ελλάδα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.