Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Κτηνιατρεία - Κτηνιατρικές Κλινικές Κέρκυρα

: 8 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Εθνική Οδός Παλαιοκαστρίτσας 46, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κτηνίατροι , Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
 • Αιματολογικές - βιοχημικές εξετάσεις -
 • Νοσηλεία - εντατική παρακολούθηση -
 • Καθαρισμός δοντιών με υπερήχους -
 • Υπερηχοτομογράφος -
 • Αξεσουάρ - τροφές μικρών ζώων -
 • Χειρουργικές επεμβάσεις -
 • Επισκέψεις κατ' οίκον -
 • Εμβολιασμοί μικρών ζώων? -
 • Στειρώσεις ζώων? -
 • 24ωρη εξυπηρέτηση -
 • Pet Clinic -
 • Επείγοντα Περιστατικά
Κτηνιατρείο
Εθνικής Αντιστάσεως 42, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
Κτηνιατρείο
Μητροπολίτου Μεθοδίου 6, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
Ιατρείο Μικρών Ζώων
Εθνική Λευκίμμης, Κέρκυρα - Τρία Γεφύρια, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
Χειρουργικές επεμβάσεις μαλακών ιστών. Aναισθησία με χρήση αναισθητικής μηχανής και monitor για έλεγχο ζωτικών λειτουργιών. Ψηφιακή ακτινογραφία, αυτόνομο αιματολογικό και μικροβιολογικό εργαστήριο. Ψηφιακή ωτοσκόπηση. Ορθοπεδική, δερματολογία και παθολογία. Οδοντιατρική περίθαλψη και καθαρισμός δοντιών με χρήση υπερήχου. Νοσηλεία και εντατική θεραπεία. Ηλεκτρονική σήμανση (microchip) και διαβατήρια. Πρόληψη και εμβολιασμοί. Επισκέψεις κατόπιν ραντεβού.
Κτηνιατρείο
7.5 χλμ Εθνικής Οδού Παλαιοκαστρίτσας, Γουβιά, 49150, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
Κτηνιατρική Κλινική
Αλεπού & Εθνική Οδός Πέλεκα - Αλεπού, Κέρκυρα, 49150, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
Πλήρης κάλυψη παθολογικών και χειρουργικών περιστατικών, ακτινολογικό, αιματολογικές αναλύσεις, υπέρηχος, οδοντιατρικό τμήμα, φάρμακα παραγωγικών ζώων, καλλωπισμός, είδη pet. Κούρεμα και μπάνιο, των τετράποδων φίλων μας.
Κτηνιατρείο
Αχαράβη, Δρόμος 4, Καρουσάδες, 49081, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
Κτηνιατρείο Αχαράβης, Acharavi Corfu Veterinary Surgery Ιωάννης Τζώρας DVM.
Λεωφόρος Επτανήσου 21, Κέρκυρα - Κουλίνα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
Σελίδα:
1
 
 
Η καλύτερη φροντίδα για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου! Αναζήτησε εδώ ιατρεία και νοσοκομεία μικρών ζώων σε Κέρκυρα και κάνε εξετάσεις, θεραπευτική αγωγή, διαγνωστικό έλεγχο, εμβολιασμό, στείρωση του αγαπημένου σου κατοικίδιου ζώου (σκύλου, γάτας, κουνελιού, πτηνού, χάμστερ κ.ά.). Επίσης, κάποια από τα κτηνιατρεία και τις Κτηνιατρικές Κλινικές που θα βρεις εδώ, εφημερεύουν και είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο σε Κέρκυρα!
Ενημερώσου και προφύλαξε το τετράποδο φιλαράκι σου από τα παράσιτα, διαβάζοντας τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε ο Κτηνίατρος κ. Δημοσθένης Στογιαννίδης Οι σκύλοι και οι γάτες γενικά, παρασιτούνται από τριών ειδών παράσιτα: α) έξωπαράσιτα - αρθρόποδα (ψύλλους, τσιμπούρια) και ακάρεα (ψώρες), β) ενδοπαράσιτα - ταινίες, έλμινθες και νηματώδη που εντοπίζονται στο έντερο και γ) από κάποια αιμοπαράσιτα τα οποία μεταδίδονται με παρασιτικά έντομα όπως τα κουνούπια και οι σκνίπες. Γενικά το κάθε παράσιτο έχει τον βιολογικό του κύκλο και επηρεάζεται σε ποικίλο βαθμό από τις κλιματολογικές συνθήκες, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο τρόπος διαβίωσης του ζώου (σε εξωτερικό χώρο ή μέσα στο σπίτι, εγγύτητα σε παραγωγικά ζώα, κλπ). Στη χώρα μας, ενώ γενικά υπάρχει έξαρση κάποιων παρασίτων από τα μέσα της άνοιξης μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου, οι κλιματολογικές συνθήκες ουσιαστικά δεν αποκλείουν την εμφάνιση παρασιτώσεων καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, δεδομένου ότι ακόμα και τους χειμερινούς
Ο Χειρούργος - Κτηνίατρος κ. Κουπατσιάρης Γιώργος, μας ενημερώνει για το σύμπτωμα της αιματουρίας, που ταλαιπωρεί τους μικρούς τετράποδους φίλους μας Η αιματουρία είναι η κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός αποβάλλει ούρα που περιέχουν αίμα. Είναι σύμπτωμα και όχι πάθηση. Τα αίτια  της αιματουρίας Οι διαταραχές στην πηκτικότητα του αίματος, θρομβοπενία και αγγειίτιδα. Είναι δυνατό να συνυπάρχει και συχνοουρία. Οι αιτίες εντοπίζονται στο ουροποιητικό (ανώτερο, κατώτερο) και στο γεννητικό σύστημα. Υπάρχει και η οικογενής αιματουρία στα νεαρά ζώα. Φυσιολογικά μπορεί να ανεβρεθούν λιγότερα από πέντε(5) ερυθροκύτταρα ανά οπτικό πεδίο. Πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπʼ όψιν το ενδεχόμενο ιατρογενούς αιμορραγίας κατά την λήψη του ούρου (κυστοκέντηση, καθετηριασμός) Από το ανώτερο ουροποιητικό-κυστική νόσος νεφρών,νεφρολιθίαση,νεοπλασίες νεφρών,παρασιτώσεις (Capillaria plicaDioctophyme renale* στο σκύλο και *Capillaria feliscati και **Capillaria plica στη γάτα)*μολυσματικές νόσοι (λεπτοσπε