Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Κτηνιατρεία - Κτηνιατρικές Κλινικές Τρικάλων

: 30 αποτελέσματα
Αλλαμανή 29, Καρδίτσα, 43100, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Κτηνίατροι , Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
Το κέντρο μικρών ζωών ασχολείται με τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ζώων, ερευνά και καταπολεμά τις ασθένειες που μεταδίδονται από ζώα σε ανθρώπους και το αντίστροφο, δίνει συμβουλές για τη διατροφή και την περιποίηση των ζώων, αναλαμβάνει γέννες, και στειρώσεις. Χρησιμοποιεί, διάφορα ιατρικά και χειρουργικά εργαλεία, φάρμακα, διαγνωστικές συσκευές, εργαστηριακά υλικά, βιταμίνες και εμβόλια. Στο κτηνιατρείο θα βρείτε αξεσουάρ για σκύλους και γάτες όπως κολάρα, οδηγοί, κλουβιά μεταφοράς, παιχνίδια και ρούχα για σκύλους. - Επίσης στο κέντρο μας ασχολείται με Χειρουργικές & Μαιευτικές επεμβάσεις, Αιματολογικές εξετάσεις - Check up, Βιοχημικές εξετάσεις, Υπέρηχος, Φάρμακα, Αξεσουάρ μικρών ζώων, Ζωοτροφές, Ακτινολογικό, μικροβιολογικό, Χειρουργικό, νοσηλεία, Επείγοντα περιστατικά, Παθολογικό, Μαιευτικό, Οδοντιατρικό κ.ά. - Επίσης ο γιατρός κατόπιν ραντεβού κάνει επισκέψεις κατ' οίκον.
Πύλης 36, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές

Όπως οφείλει κάθε σύγχρονο κτηνιατρείο, παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλα τα ζώα. Αναλυτικά: - Ζώα Συντροφιάς - Εμβολιασμοί - Αποπαρασιτώσεις - Συμβουλές Διατροφής - Κατ' Οίκον Επισκέψεις - Χειρουργικές Επεμβάσεις όλων των ειδών (Μαλακών μορίων και Ορθοπεδικών) - Μαιευτικές Επεμβάσεις (Στειρώσεις , Καισαρικές) - Εξετάσεις Αιματολογικές, σε συνεργασία με τα κορυφαία Εργαστήρια της χώρας. - Εξετάσεις απεικονιστικές (υπέρηχοι, ακτινογραφίες) - Κτηνιατρικά Φάρμακα - Βραχυχρόνιες Νοσηλείες - Επείγοντα Περιστατικά - Συμβουλές σε προβλήματα Διαταραχών Συμπεριφοράς - Παραγωγικά Ζώα - Επισκέψεις και Συμβουλές σε Κτηνοτροφικές Μονάδες - Εμβολιασμοί - Χειρουργικές Επεμβάσεις - Κτηνιατρικά Φάρμακα Pet Shop - Μεγάλη Ποικιλία Τροφών - Πλήρης γκάμα Κλινικών Διατροφών Σκύλου και Γάτας - Αξεσουάρ (λουριά, οδηγοί, περιλαίμια) - Grooming, καλλωπισμοί - Κλουβιά μεταφοράς, σπιτάκια, κρεβατάκια - Παιχνίδια - Λιχουδιές

Τσιτσάνη Βασίλη 49, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές

Στο κτηνιατρείο λειτουργούν τα εξής τμήματα:

 • παθολογικό -
 • χειρουργικό -
 • οδοντιατρικό -
 • δερματολογικό -
 • τμήμα βραχείας νοσηλείας και φιλοξενίας των ζώων -
 • φαρμακείο μικρών και παραγωγικών ζώων

Λειτουργεί επίσης τμήμα καλλωπισμού (pet beaute-spa) σε κατάλληλο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για τους μικρούς μας φίλους. Διαθέτει κομμωτήριο και μπανιέρα για κούρεμα, λούσιμο, χτένισμα, περιποίηση. Όλες οι υπηρεσίες στο τμήμα του καλλωπισμού γίνονται χωρίς ηρέμηση του ζώου. Στόχος πλέον είναι η υγεία, αλλά και η καθαριότητα, καθώς και η προσεγμένη εμφάνιση των κατοικίδιων. - Στο εμπορικό τμήμα του κτηνιατρείου, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη pet, τροφές, αξεσουάρ, σαμπουάν, είδη ένδυσης σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές . - Υπάρχει η δυνατότητα διενέργειας συμβουλευτικών επισκέψεων και εμβολιασμών σε μονάδες παραγωγικών ζώων, καθώς και κατ’ οίκον επισκέψεων για τα ζώα συντροφιάς. - Αντιμετωπίζονται προβλήματα διαταραχών συμπεριφοράς (συνεργασία με ειδικούς). - Υπάρχει η δυνατότητα διανομής τροφών και αξεσουάρ με ένα τηλεφώνημα. - Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχει εύκολη πρόσβαση και ιδιωτικό πάρκινγκ πίσω από το κτηνιατρείο.

Κονδύλη Γεωργίου 51, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές

Σήμερα μπορούμε να υποστηρίξουμε κτηνοτροφικές μονάδες, οικόσιτα παραγωγικά ζώα και κατοικίδια ζώα συντροφιάς σε θέματα:

 • Διαχείρισης και διατροφής -
 • Προληπτικής κτηνιατρικής μέριμνας -
 • Χειρουργικής μαλακών μορίων -
 • Εργαστηριακών εξετάσεων -
 • Λοιμωδών νοσημάτων και λοιπών παθολογικών περιστατικών -
 • Βραχύβιας νοσηλείας -
 • Οδοντιατρικής φροντίδας -
 • Απεικονιστικής διαγνωστικής (ακτινολογικό, υπέρηχος) -
 • Επισκέψεων κατ' οίκον (Home vet care) -
 • Πώλησης φαρμάκων -
 • Εμπορίας τροφών και αξεσουάρ για τους μικρούς μας φίλους -
 • Εμπορίας ζωοτεχνικών προϊόντων -
 • Υιοθεσίας κουταβιών και γατιών -
 • Καλλωπισμός - κουρέματα ζώων συντροφιάς

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών και συνεχούς αναβάθμισης των παροχών μας, στα επόμενα σχέδιά μας είναι η επέκτασής μας στους τομείς:

 • Φύλαξης - φιλοξενίας ζώων συντροφιάς -
 • Ορθοπαιδικής χειρουργικής -
  • Κτηνιατρείο
   Τζουμαγιάς 1Α & Θεοδοσοπούλου, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   Παπαστάθη 3, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   Κτηνιατρείο
   Πατριάρχου Δημητρίου 10, Καλαμπάκα, 42200, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   Κτηνιατρείο
   Κονδύλη 87, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   Κτηνιατρείο
   Βίκτωρ Ουγκώ 2, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   Κτηνιατρείο
   Κανούτα Γ. 13, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   Κτηνιατρείο
   Καρδίτσας 14, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   Κτηνιατρείο
   Κοραή Αδαμάντιου 3Α, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   Κτηνιατρείο
   Πύλης 36, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   Κτηνιατρείο
   Περσεφόνης 8, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   Κτηνιατρικό Γραφείο Παραγωγικών Ζώων
   Διάκου Αθανασίου 2, Τρίκαλα, 42132, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   Κτηνιατρείο
   Φήκη, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   Μεγάλα Καλύβια, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   Κτηνιατρείο
   Βαλτινό, Τρίκαλα, 42100, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   ΤΗΛΕΦΩΝΟ
   Πύλη, Πύλη, 42032, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   Παπαστάθη Ιωάννη 3, Τρίκαλα, 42131, ΤΡΙΚΑΛΩΝ
   Κτηνιατρεία & Κτηνιατρικές Κλινικές
   ΤΗΛΕΦΩΝΟ
   Σελίδα:
   1 2
    
   Μοιράσου το:
    
        
    
   Η καλύτερη φροντίδα για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου! Αναζήτησε εδώ ιατρεία και νοσοκομεία μικρών ζώων σε Τρικάλων και κάνε εξετάσεις, θεραπευτική αγωγή, διαγνωστικό έλεγχο, εμβολιασμό, στείρωση του αγαπημένου σου κατοικίδιου ζώου (σκύλου, γάτας, κουνελιού, πτηνού, χάμστερ κ.ά.). Επίσης, κάποια από τα κτηνιατρεία και τις Κτηνιατρικές Κλινικές που θα βρεις εδώ, εφημερεύουν και είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο σε Τρικάλων!
   Ενημερώσου και προφύλαξε το τετράποδο φιλαράκι σου από τα παράσιτα, διαβάζοντας τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε ο Κτηνίατρος κ. Δημοσθένης Στογιαννίδης Οι σκύλοι και οι γάτες γενικά, παρασιτούνται από τριών ειδών παράσιτα: α) έξωπαράσιτα - αρθρόποδα (ψύλλους, τσιμπούρια) και ακάρεα (ψώρες), β) ενδοπαράσιτα - ταινίες, έλμινθες και νηματώδη που εντοπίζονται στο έντερο και γ) από κάποια αιμοπαράσιτα τα οποία μεταδίδονται με παρασιτικά έντομα όπως τα κουνούπια και οι σκνίπες. Γενικά το κάθε παράσιτο έχει τον βιολογικό του κύκλο και επηρεάζεται σε ποικίλο βαθμό από τις κλιματολογικές συνθήκες, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο τρόπος διαβίωσης του ζώου (σε εξωτερικό χώρο ή μέσα στο σπίτι, εγγύτητα σε παραγωγικά ζώα, κλπ). Στη χώρα μας, ενώ γενικά υπάρχει έξαρση κάποιων παρασίτων από τα μέσα της άνοιξης μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου, οι κλιματολογικές συνθήκες ουσιαστικά δεν αποκλείουν την εμφάνιση παρασιτώσεων καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, δεδομένου ότι ακόμα και τους χειμερινούς
   Ο Χειρούργος - Κτηνίατρος κ. Κουπατσιάρης Γιώργος, μας ενημερώνει για το σύμπτωμα της αιματουρίας, που ταλαιπωρεί τους μικρούς τετράποδους φίλους μας Η αιματουρία είναι η κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός αποβάλλει ούρα που περιέχουν αίμα. Είναι σύμπτωμα και όχι πάθηση. Τα αίτια  της αιματουρίας Οι διαταραχές στην πηκτικότητα του αίματος, θρομβοπενία και αγγειίτιδα. Είναι δυνατό να συνυπάρχει και συχνοουρία. Οι αιτίες εντοπίζονται στο ουροποιητικό (ανώτερο, κατώτερο) και στο γεννητικό σύστημα. Υπάρχει και η οικογενής αιματουρία στα νεαρά ζώα. Φυσιολογικά μπορεί να ανεβρεθούν λιγότερα από πέντε(5) ερυθροκύτταρα ανά οπτικό πεδίο. Πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπʼ όψιν το ενδεχόμενο ιατρογενούς αιμορραγίας κατά την λήψη του ούρου (κυστοκέντηση, καθετηριασμός) Από το ανώτερο ουροποιητικό-κυστική νόσος νεφρών,νεφρολιθίαση,νεοπλασίες νεφρών,παρασιτώσεις (Capillaria plicaDioctophyme renale* στο σκύλο και *Capillaria feliscati και **Capillaria plica στη γάτα)*μολυσματικές νόσοι (λεπτοσπε