Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Κτηνίατροι Ρόδος

: 9 αποτελέσματα
Μιχαήλ Πετρίδη 65, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Κτηνίατροι

Στις εγκαταστάσεις του κτηνιατρείου εξυπηρετούνται τόσο παθολογικά, όσο και χειρουργικά περιστατικά. - Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνει εμβολιασμούς, ετήσιους ελέγχους υγείας, αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις, οδοντιατρικά περιστατικά, επεμβάσεις μαλακών μορίων και πιο εξειδικευμένες ορθοπεδικές επεμβάσεις, σε συνεργασία με χειρουργό από το Α.Π.Θ.

 • Παθολογικό -
 • Χειρουργικό -
 • Αιματολογικό -
 • Βιοχημικό -
 • Οδοντιατρικό -
 • Οφθαλμολογικό -
 • Εξέταση εξωτικών ζώων -
 • Τροφές, Αξεσουάρ -
 • Φάρμακα

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη φιλική προσέγγιση του τετράποδου ασθενή, για να αναπτυχθεί μία ευχάριστη λειτουργική σχέση, αλλά και στη σωστή ενημέρωση των κηδεμόνων ιδιοκτητών για τα προληπτικά προγράμματα υγείας που εξασφαλίζουν την ευζωία και τη μακροζωία. - Παράλληλα, στο χώρο αναμονής λειτουργεί μαγαζί με τροφές και επιλεγμένα είδη για τα κατοικίδιά σας.

Λ. Ηρακλειδών, Ιξιά, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Κτηνίατροι
Πλήρης Κλινική και Εργαστηριακή κάλυψη, χειρουργικά, οδοντιατρικά περιστατικά, ακτινογραφίες, grooming κουρέματα και μπάνιο. - ΤΜΗΜΑΤΑ: Παθολογικό, χειρουργικό, μαιευτικό, ακτινολογικές, αιματολογικές, βιοχημικές, εμβολιασμοί, αποπαρασιτισμοί.
Νηρηίδων 36, Κρεμαστή, 85104, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Κτηνίατροι

Το κτηνιατρείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας

 • Ψηφιακό ακτινολογικό, με άδεια λειτουργίας από το Δημόκριτο, έγχρωμο υπέρηχο, αιματολογικό και βιοχημικό αναλυτή. -
 • Ενδοσκόπια, με τα οποία διενεργούνται: επεμβατική και μη γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση, βρογχοσκόπηση και κυστεοσκόπηση. -
 • Μηχάνημα καθαρισμού, στίλβωσης και φθορίωσης δοντιών, κρυοχειρουργική, εισπνευστική μηχανή αναισθησίας με μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών, μέτρηση πίεσης και κορεσμού οξυγόνου, καθώς και θάλαμο οξυγόνου.

- Αναλαμβάνουμε:

 • Κάθε είδος παθολογικών, οφθαλμολογικών, οδοντιατρικών, νευρολογικών, καρδιαγγειακών, αναπνευστικών και επειγόντων περιστατικών. Παραγωγικά ζώα, κουνέλια, εξωτικά ζώα και ιχθύς, με δυνατότητα και επίσκεψης κατ' οίκον. -
 • Μικροβιολογικές, ουρολογικές και κυτταρολογικές εξετάσεις -
 • Εμβολιασμοί -
 • Αποπαρασιτώσεις -
 • Τοποθέτηση και καταγραφή microchip -
 • Εξετάσεις αίματος, μεταγγίσεις και 24ωρη νοσηλεία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Πραγματοποιούνται χειρουργικές επεμβάσεις οφθαλμού, θώρακος, κοιλίας, γαστρεντερολογικού, ουροποιητικού, γεννητικού συστήματος, ορθοπεδικά χειρουργεία και γναθοχειρουργική. - Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες φυσικοθεραπείας για όλα τα κινητικά και νευρολογικά προβλήματα.

Κτηνίατρος
Ράμου Πανορμίτη 267, Αφάντου, 85103, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Κτηνίατροι
Κτηνίατρος
Διαγοριδών 6, Ρόδος, 85133, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Κτηνίατροι
Κτηνίατρος
Καναδά 90 & Παπαϊωάννου Απόστολου, Ρόδος, 85132, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Κτηνίατροι
Σύγχρονες διαγνωστικές μέθοδοι, άρτια εξοπλισμένος χειρουργικός χώρος υψηλών παροχών, μετεγχειρητική νοσηλεία σε άριστες συνθήκες υγιεινής και ηρεμίας, υπηρεσία grooming, απαρτίζουν το νέο ευρωπαϊκών επιρροών κτηνιατρείο Animal Wellmed κοντά στη νέα μαρίνα της πόλης της Ρόδου.
Κτηνίατρος
Ράμου Πανορμίτη 267, Αφάντου, 85103, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Κτηνίατροι
Κτηνίατρος
Μυκηνών 4, Ιαλυσός, 85101, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Κτηνίατροι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κτηνίατρος
Ζίγδη Ιωάννη, Κρεμαστή, 85104, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Κτηνίατροι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Εδώ βρίσκεις Κτηνίατρο σε Ρόδος που ειδικεύονται σε υπηρεσίες ιατρικής φροντίδας μικρών, οικόσιτων και κατοικίδιων ζώων (σκύλος, γάτα, κουνέλι, χάμστερ κ.ά). Αν το κατοικίδιό σου είναι άρρωστο ή τραυματισμένο και χρειάζεται εξετάσεις, θεραπευτική αγωγή, χειρουργική επέμβαση ή αν απλά ψάχνεις για εμβολιασμό, τοποθέτηση τσιπ ή διαγνωστικό έλεγχο, εδώ θα βρεις μερικούς από τους καλύτερους κτηνίατρους σε Ρόδος.
Ενημερώσου και προφύλαξε το τετράποδο φιλαράκι σου από τα παράσιτα, διαβάζοντας τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε ο Κτηνίατρος κ. Δημοσθένης Στογιαννίδης Οι σκύλοι και οι γάτες γενικά, παρασιτούνται από τριών ειδών παράσιτα: α) έξωπαράσιτα - αρθρόποδα (ψύλλους, τσιμπούρια) και ακάρεα (ψώρες), β) ενδοπαράσιτα - ταινίες, έλμινθες και νηματώδη που εντοπίζονται στο έντερο και γ) από κάποια αιμοπαράσιτα τα οποία μεταδίδονται με παρασιτικά έντομα όπως τα κουνούπια και οι σκνίπες. Γενικά το κάθε παράσιτο έχει τον βιολογικό του κύκλο και επηρεάζεται σε ποικίλο βαθμό από τις κλιματολογικές συνθήκες, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο τρόπος διαβίωσης του ζώου (σε εξωτερικό χώρο ή μέσα στο σπίτι, εγγύτητα σε παραγωγικά ζώα, κλπ). Στη χώρα μας, ενώ γενικά υπάρχει έξαρση κάποιων παρασίτων από τα μέσα της άνοιξης μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου, οι κλιματολογικές συνθήκες ουσιαστικά δεν αποκλείουν την εμφάνιση παρασιτώσεων καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, δεδομένου ότι ακόμα και τους χειμερινούς
Ο Χειρούργος - Κτηνίατρος κ. Κουπατσιάρης Γιώργος, μας ενημερώνει για το σύμπτωμα της αιματουρίας, που ταλαιπωρεί τους μικρούς τετράποδους φίλους μας Η αιματουρία είναι η κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός αποβάλλει ούρα που περιέχουν αίμα. Είναι σύμπτωμα και όχι πάθηση. Τα αίτια  της αιματουρίας Οι διαταραχές στην πηκτικότητα του αίματος, θρομβοπενία και αγγειίτιδα. Είναι δυνατό να συνυπάρχει και συχνοουρία. Οι αιτίες εντοπίζονται στο ουροποιητικό (ανώτερο, κατώτερο) και στο γεννητικό σύστημα. Υπάρχει και η οικογενής αιματουρία στα νεαρά ζώα. Φυσιολογικά μπορεί να ανεβρεθούν λιγότερα από πέντε(5) ερυθροκύτταρα ανά οπτικό πεδίο. Πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπʼ όψιν το ενδεχόμενο ιατρογενούς αιμορραγίας κατά την λήψη του ούρου (κυστοκέντηση, καθετηριασμός) Από το ανώτερο ουροποιητικό-κυστική νόσος νεφρών,νεφρολιθίαση,νεοπλασίες νεφρών,παρασιτώσεις (Capillaria plicaDioctophyme renale* στο σκύλο και *Capillaria feliscati και **Capillaria plica στη γάτα)*μολυσματικές νόσοι (λεπτοσπε
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Κτηνίατροι Δωδεκανήσων Κτηνίατροι