Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Λογοθεραπευτές Καβάλα

: 11 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Μητροπόλεως 10, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές , Ψυχολόγοι , Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

 • Παιδοψυχολογία, Αξιολόγηση, Διάγνωση -
 • Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία -
 • Παιγνιοθεραπεία -
 • Συμβουλευτική Γονέων -
 • Συμβουλευτική Ζευγαριού -
 • Προβλήματα συμπεριφοράς -
 • Άγχος, Κρίσεις Πανικού, Φοβίες, Πένθος, Διαζύγιο -
 • Συνεδρίες μέσω skype

- ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 • Αρθρωτικές & Φωνολογικές Δυσκολίες -
 • Επικοινωνιακές Δυσκολίες, Αυτισμός -
 • Μαθησιακές Δυσκολίες, Δυσλεξία -
 • Τραυλισμός, Βαρηκοΐα

- ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 • Διάσπαση Προσοχής & Υπερκινητικότητα -
 • Νοητική Υστέρηση & ανωριμότητα -
 • Σύνδρομο down & λοιπά σύνδρομα -
 • Λεπτή & αδρή κινητικότητα

- ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ

 • Μαθησιακές Δυσκολίες -
 • Δυσλεξία -
 • Προβλήματα μνήμης -
 • Προβλήματα μαθηματικής αντίληψης
Λογοθεραπευτής
Δαγκλή 8, 2ος Όροφος, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Παρέχω τις υπηρεσίες μου ως λογοθεραπευτής σε έναν όμορφο και ευχάριστα διαμορφωμένο χώρο για το παιδί, στο κέντρο της Καβάλας, με κύριο μέλημά μου την ομαλή γλωσσική, συναισθηματική, κοινωνική και μαθησιακή εξέλιξη του παιδιού.
Κέντρο Λογοθεραπείας
Ηρώων 17, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
3η Πάροδος Μελά Παύλου 2, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοπεδικός - Λογοθεραπευτής
Δαγκλή 6, 1ος Όροφος, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Βενιζέλου Ελευθερίου 42, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, ψυχολογικό, παιδοψυχολογικό, κοινωνική υπηρεσία, μουσικοθεραπεία, ειδική αγωγή.
Λογοθεραπεύτρια
Δαγκλή 6, 1ος Όροφος, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπευτής
Εθνάρχου Μακαρίου 19 & Ομονοίας, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπεύτρια
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 5, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοπαθολόγος - Λογοθεραπευτής
Βενιζέλου Ελευθερίου 33, 4ος Όροφος, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία διαταραχών επικοινωνίας, λόγου και ομιλίας.
Κέντρο Λογοθεραπείας
Γ Πάροδος Ερυθρού Σταυρού 60, Καβάλα, 65403, ΚΑΒΑΛΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Στο κέντρο λογοθεραπείας Εξέλιξη αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα τις ακόλουθες διαταραχές: Καθυστέρηση στην ανάπτυξη της ομιλίας, διαταραχές άρθρωσης και φωνολογίας, διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (Φάσμα Αυτισμού), νευρολογικές διαταραχές, διαταραχές φώνησης, πραγματολογικές διαταραχές, βαρηκοΐα, διαταραχές στη ροή της ομιλίας, τραυλισμός.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Διαταραχές του λόγου ή της ομιλίας (φωνολογικό ή αρθρωτικό), προβλήματα ροής ή κατάποσης; Δυσλεξία; μαθησιακά; τραυλισμός σε παιδιά ή ενήλικες; Γρήγορα για λογοθεραπεία! Και πού θα βρεις λογοπαιδικό - λογοθεραπευτή; Φυσικά, στην κατηγορία Λογοπεδικοί Λογοθεραπευτές σε Καβάλα! Οι καλύτεροι λογοπαιδικοί - λογοθεραπευτές (σε κέντρα λογοθεραπείας ή κατ οίκον) σε Καβάλα είναι εδώ για να σου ... λύσουν τη γλώσσα!
Μνήμη Η μνήμη αποτελεί μια διαδικασία του ατόμου, κατά την οποία δέχεται ερεθίσματα - πληροφορίες από το εξωτερικό περιβάλλον, εν συνεχεία, τα κωδικοποιεί και τέλος, τα αποθηκεύει, με σκοπό την, αν πάσα ώρα, ανάκλησή τους.           Η λειτουργία της μνήμης εντοπίζεται σε εγκεφαλικές περιοχές, όπως ο ιππόκαμπος, ο οποίος βρίσκεται στο μέσο του κροταφικού λοβού, κοντινά, σε αυτόν, μέρη του φλοιού και ο θάλαμος. Ωστόσο, αναφέρεται, πως δεν εμπλέκεται μόνο μια δομή του εγκεφάλου στο σχηματισμό μνήμης, αλλά περισσότερες. Η μνήμη διακρίνεται σε μακρόχρονη, βραχύχρονη και μνήμη εργασίας. Η μακρόχρονη μνήμη αναφέρεται στην αποθήκευση, την συγκράτηση (μέσω επανάληψης) πληροφοριών και γνώσεων, που αφορούν εμάς τους ίδιους, αλλά και τον κόσμο γενικά και οι οποίες διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα στην μνήμη μας. Η βραχύχρονη μνήμη περιγράφει την λειτουργία, η οποία διατηρεί πληροφορίες στον εγκέφαλό μας για μικρό χρονικό διάστημα. Η μνήμη εργασίας, αναφέρεται, ομοίως σε πληροφορίες, τις
Κατά το πέρας των χρόνων και την ανάπτυξη του οργανισμού μας, οι βασικότερες διαδικασίες διεκπεραιώνονται στη περιοχή του εγκεφάλου. Η βασική λειτουργία της κίνησης των διάφορων μερών του σώματος ξεκινά από τα αντίστοιχα μέρη του εγκεφάλου. Διαταραχές, ωστόσο, όπως αυτή του Parkinson, επηρεάζουν άμεσα τα μέρη του Νευρικού Συστήματος, τα οποία είναι υπεύθυνα για τον έλεγχο των μυών και την ικανότητα της κίνησης. Κατά τη διαδικασία της κινητικής λειτουργίας, αναφερόμαστε, κυρίως, στον κινητικό φλοιό, στον οποίο δίνονται τα βασικά ερεθίσματα για τη λειτουργία της κίνησης. Πιο συγκεκριμένα, βασικά εργαλεία κατά τη διαδικασία της κίνησης είναι τα βασικά γάγγλια και η παρεγκεφαλίδα. Τα βασικά γάγγλια είναι υπεύθυνα για την ομαλή λειτουργία συγκεκριμένων κινητικών κυκλωμάτων του σώματος και περιλαμβάνουν το ραβδωτό σώμα, την ωχρά σφαίρα, τον υποθαλαμικό πυρήνα και τη μέλαινα ουσία (Kumar & Clark, 2007).  Η μέλαινα ουσία ειναι, με τη σειρά της, η περιοχή του εγκεφάλου, η οποία είναι υπεύ