Φίλτρα
Σύμβαση με
Εξειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Λογοθεραπευτές Λάρισα

: 23 αποτελέσματα
Παππά Φωτίου 31, Ηπειρώτικα, Λάρισα, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές , Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές

Στο χώρο παρέχονται:

  • Λογοθεραπεία -
  • Εργοθεραπεία -
  • Ειδική αγωγή -
  • Ψυχοθεραπεία -
  • Συμβουλευτική γονέων -
  • Ομάδες ψυχοκινητικής αγωγής

Ο πρώτος ειδικός που θα πρέπει να παραπέμψει για λογοθεραπεία ή εργοθεραπεία είναι ο θεράπων ιατρός (παιδίατρος, νευρολόγος, παθολόγος κ.ά.). Συμβουλευτείτε τον κι αν ακόμη υπάρχει κάποια αμφιβολία μέσα σας καλύτερα να απευθυνθείτε στον ειδικό λογοθεραπευτή - εργοθεραπευτή διότι η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση των διαταραχών βοηθά στην ομαλή ψυχική και κοινωνική εξέλιξη του ανθρώπου.

Ηρ. Πολυτεχνείου 76, 2ος όροφος, Λάρισα, 41223, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Το Εργαστήρι Λογοθεραπείας «ΛΟΓΟΜΑΓΙΚΑ» παρέχει Πρόληψη-Θεραπεία-Αποκατάσταση σε παιδιά και ενήλικες που παρουσιάζουν Φωνολογική Διαταραχή, Αρθρωτική Διαταραχή, Καθυστέρηση Λόγου, Μαθησιακές Δυσκολίες, Ειδική Γλωσσική Διαταραχή, ΔΕΠ-Υ, Σύνδρομα, Διαταραχές Ροής Ομιλίας (Τραυλισμός, Ταχυλαλία), Διαταραχές Φωνής, Δυσφαγία, Διαταραχές Σίτισης, Εγκεφαλικά Επεισόδια, Δυσπραξία, Δυσαρθρία, Νευρο-εκφυλιστικές Νόσους, Γλωσσικά και Γνωστικά Ελλείμματα.
Αεροδρομίου 16, 1ος όροφος, Λάρισα, 41221, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές , Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές
Το ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ επεκτείνει τις υπηρεσίες του στην παροχή οικογενειακής συμβουλευτικής από εξειδικευμένα στελέχη στο χώρο της ψυχικής υγείας, καθώς και στη λειτουργία δωρεάν σχολής γονέων. Η σχολή γονέων ξεκινάει από τα τέλη Σεπτεμβρίου. - Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, το ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ υποδέχεται κάθε περιστατικό με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη. Όλη η διεπιστημονική ομάδα συνεργάζεται για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας και συνεχίζει την υποστήριξη ακόμη και μετά την ολοκλήρωσή της. - Συνεργάζεται με όλα τα ταμεία.
Κέντρο Λογοθεραπείας - Εργοθεραπείας
Ηρώων Πολυτεχνείου 31, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Οι υπηρεσίες του κέντρου : Λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, μαθησιακές δυσκολίες, σχολική ετοιμότητα, ειδική διαπαιδαγώγηση, συναισθηματική υποστήριξη, οικογενειακή παρέμβαση, συμβουλευτική γονέων, εξειδικευμένες παρεμβάσεις σε ενήλικες. Επειδή η διάγνωση είναι δικαίωμα όλων!!!
Κέντρο Λογοθεραπείας
Χατζημιχάλη 71, Λάρισα, 41334, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, μαθησιακές δυσκολίες, ειδική αγωγή, ψυχολογική υποστήριξη. Σεμινάρια, ομάδες γονέων, ομάδες παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, ομάδες εφήβων. Στόχος του κέντρου μας η παροχή ενός πλαισίου ποιότητας και φροντίδας σε παιδιά με δυσκολίες συμπεριφοράς, και κοινωνικοποίησης, υπερκινητικότητας και διάσπαση προσοχής, αναπτυξιακές ( αυτισμός, Asperger ) και νευρολογικές διαταραχές, συναισθηματικές δυσκολίες, διαταραχές διατροφής. Βασική μας αρχή, γνωρίζοντας ότι ένα παιδί γεννιέται και αναπτύσσεται μέσα από την οικογένεια τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, είναι να παρέχουμε βοήθεια, συμβουλευτική και στήριξη.
Κέντρο Δυσλεξίας - Μαθησιακών Δυσκολιών - Λογοθεραπείας - Διάσπασης Προσοχής
Κύπρου 17-19, Λάρισα - Πλατεία Βελισσαρίου, 41223, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπεύτρια
Ταγματάρχου Βελισσαρίου 15, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών
Ηπείρου 76, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο Λογοθεραπείας
Τζαβέλλα 73, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Με σεβασμό, εμπιστευτικότητα και αίσθημα ευθύνης, περιμένουμε να σας γνωρίσουμε, να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε το κατάλληλο θεραπευτικό πρόγραμμα. Επίσης, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε διεξοδικά για τη διαδικασία κάλυψης έως και 100% του κόστους των θεραπειών από το ταμείο σας.
Λογοπεδικός
Αθηνάς 6, 1ος Όροφος, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Καρέζη Τζένης 15, Λάρισα - Νέα Πολιτεία, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Υπηρεσίες ψυχολόγου, ειδική διαπαιδαγωγηση, εξωτερικά προγράμματα, θεραπευτικη ιππασία.
Κέντρο Λογοθεραπείας
Ξενοπούλου 1, Λάρισα, 41221, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο εργοθεραπείας. Ειδικευμένη στη νευροεξελικτική αγωγή (Bobath).
Λογοθεραπεύτρια
Διάκου Αθανασίου 10, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο Λογοθεραπείας
Μανωλάκη 9-11Γ, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπεύτρια
Παναγούλη Αλέκου 9, 1ος Όροφος, Λάρισα, 41223, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Μαθησιακές δυσκολίες, διαταραχές λόγου και ομιλίας, τραυλισμός, δυσλεξία, επαγγελματίες φωνής.
Λογοθεραπευτής Κατ Οίκον
Λάρισα, Λάρισα, 41221, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπεία στο σπίτι για : εξελικτικές διαταραχές, ψυχιατρικές διαταραχές, διαταραχές της ροής της ομιλίας, νευρολογικές διαταραχές, διαταραχές της φωνής, για γναθοπροσωπικές δυσπλασίες του στόματος και του προσώπου.
Λογοπεδικός - Λογοθεραπεύτρια
Στρατηγού Φράγκου 3, Λάρισα, 41221, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Δεκτά όλα τα ταμεία.
Λογοπεδικός - Λογοθεραπευτής
Νεοφύτου 9 & Παλαμά Κωστή, Λάρισα, 41223, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπευτής
Νιγρίτης 3, Λάρισα, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Δυνατότητα για συνεδρίες κατ' οίκον ή στο χώρο μας στη Λάρισα.
Κέντρο Λογοθεραπείας
Νικηταρά 18, 3ος Όροφος, Λάρισα, 41221, ΛΑΡΙΣΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικής διαπαιδαγώγησης.
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
 
     
Διαταραχές του λόγου ή της ομιλίας (φωνολογικό ή αρθρωτικό), προβλήματα ροής ή κατάποσης; Δυσλεξία; μαθησιακά; τραυλισμός σε παιδιά ή ενήλικες; Γρήγορα για λογοθεραπεία! Και πού θα βρεις λογοπαιδικό - λογοθεραπευτή; Φυσικά, στην κατηγορία Λογοπεδικοί Λογοθεραπευτές σε Λάρισα! Οι καλύτεροι λογοπαιδικοί - λογοθεραπευτές (σε κέντρα λογοθεραπείας ή κατ οίκον) σε Λάρισα είναι εδώ για να σου ... λύσουν τη γλώσσα!
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Με τον όρο αφασία Broca περιγράφεται μια επίκτητη διαταραχή  επικοινωνίας, η οποία είναι πιθανό να αναδυθεί μετά από οποιαδήποτε λανθάνουσα διαδικασία στο πρόσθιο μέρος του αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου, στον κροταφικό ή τον μετωπιαίο λοβό (Brookshire, 2003, Chapey, 2001) Η αφασία Broca είναι μια νευρογενής διαταραχή, η οποία παρουσιάζει κυρίως τα εξής χαρακτηριστικά: Τηλεγραφικός λόγος: η εκφραστική ικανότητα του ατόμου περιγράφεται από περιορισμένο λεξιλόγιο, χρήση λέξεων κυρίως με περιεχόμενο (ουσιαστικά) και αδυναμία σχηματισμού προτάσεων (Brookshire, 2003, Chapey, 2001). Αγραμματισμός : κατά την έκφρασή του το άτομο δεν κάνει σωστή χρήση σύνταξης (Brookshire, 2003, Chapey, 2001). Σχετικά μειωμένη κατανόηση : η κατανόηση του ατόμου δείχνει να διατηρείται ανέπαφη σε γενικές γραμμές. Όταν οι προτάσεις , ωστόσο, ξεκινούν και γίνονται πιο περίπλοκες, είναι πιθανό το άτομο να μην είναι σε θέση να κατανοήσει (Brookshire, 2003, Chapey,
Το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο αποτελεί μια κατάσταση, κατά την οποία το αίμα σταματά να κυκλοφορεί σε μια περιοχή του εγκεφάλου, όπου έχουμε το ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό ή υπάρχει ρήξη ενός αγγείου και επακολουθεί αιμορραγία, όπου έχουμε το αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό (Πασχάλης, 1989). Κατά το αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό η κατάσταση μπορεί να θεωρηθεί πιο κρίσιμη από αυτή ενός ισχαιμικού. Αυτό, διότι το αίμα, το οποίο απελευθερώνεται στον εγκέφαλο, του ασκεί μεγάλες πιέσεις, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε μοιραία έκβαση της κατάστασης του ασθενούς. Κατά το ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό μπορεί να ευθύνεται μια εμβολή, να μεταφέρθηκε δηλαδή κάποιος θρόμβος από τη καρδιά μέσω των μεγάλων αγγείων στον εγκέφαλο ή μια θρόμβωση, όταν υπάρχει, δηλαδή, θρόμβος σε διπλανό ή και στο ίδιο το αγγείο. Σε αυτή τη περίπτωση, η εξέλιξη του ασθενή εξαρτάται από το μέγεθος και τη λειτουργία του αγγείου, στο οποίο συντελέστηκε το εγκεφαλικό. Ανάλογα με την εγκεφαλική αρτηρία και το πού