Φίλτρα
Σύμβαση με
Εξειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Λογοθεραπευτές Σέρρες

: 13 αποτελέσματα
Τσαλοπούλου 1-3, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές , Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές

Λογοθεραπεία: διαταραχή άρθρωσης, γλωσσική διαταραχή, καθυστέρηση λόγου – ομιλίας, αλαλία, τραυλισμός, επικοινωνιακές διαταραχές) - Μαθησιακές Δυσκολίες: δυσλεξία, αδυναμία συγκέντρωσης - Εργοθεραπεία - Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές - Ψυχοθεραπείες παιδιών και εφήβων - Συμβουλευτική γονέων - Διαγνωστικά Τεστ - Παιδοψυχιατρική Εκτίμηση

 • Σχολικό άγχος -
 • Τεστ Αξιολόγησης -
 • Αυτισμός

Μαθησιακές Δυσκολίες: δυσλεξία, αδυναμία συγκέντρωσης.

Ελ. Βενιζέλου 45, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές , Ψυχολόγοι , Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές

2ο Κέντρο: 25ης Σεπτεμβρίου 12, Ηράκλεια, 62400 - 3ο Κέντρο: Κων/νου Καραμανλή 15, Νιγρίτα - Στο κέντρο μας παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες:

 • Λογοθεραπεία -
 • Εργοθεραπεία -
 • Ειδική Διαπαιδαγώγηση -
 • Μαθησιακή Αποκατάσταση - Δυσλεξία -
 • Πρόγραμμα Οργάνωσης Μελέτης -
 • Συμβουλευτική παιδιού - εφήβου - οικογένειας -
 • Πρωινή Δομή Πρώιμης Παρέμβασης -
 • Προετοιμασία για την Α’ Δημοτικού -
 • Παράλληλη Στήριξη στο Σχολείο -
 • Ομαδικά Προγράμματα -
 • Αναπτυξιακός έλεγχος (Από τον Αναπτυξιολόγο κο Πετρόπουλο). Για ραντεβού με τον Αναπτυξιολόγο καλείτε στο τηλέφωνο 2321046142 για να ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες ημερομηνίες.
Ιακώβου Ορεινού 2, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές , Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές
Λογοθεραπεία: Διαταραχές λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας, φωνής, σίτισης (μάσηση - κατάποση), εγκεφαλική παράλυση, βαρηκοΐα, αυτισμός, αφασία ενηλίκων, δυσπραξία, μαθησιακές δυσκολίες, τραυλισμός - Εργοθεραπεία: Διαταραχές αδρής και λεπτής κινητικότητας, υπερκινητικότητα, δάσπαση προσοχής, αισθητηριακά προβλήματα, αιθουσαίο - Ειδική διαπαιδαγώγηση: Μαθησιακές Δυσκολίες, Δυσλεξία, Δυσορθογραφία - Ψυχολογική Υποστήριξη: άγχος, φοβίες στρες, αυτοεκτίμηση, εκφοβισμός - Συμβουλευτική παιδιών-γονέων: διαχείριση, οργάνωση, οριοθέτηση, συμπεριφορά.
Πλ. Εμπορίου 15, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές

Δεκτά γίνονται όλα τα ταμεία

 • Αρθρωτικές, Φωνολογικές Διαταραχές -
 • Μαθησιακές Δυσκολίες -
 • Αναπτυξιακές Διαταραχές, Αυτισμός -
 • Μυολειτουργικές Διαταραχές, Κατάποση -
 • Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής (ΔΕΠΥ) -
 • Δυσλεξία -
 • Εγκεφαλικό -
 • Τραυλισμός
Μεραρχίας 58, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές , Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές

Στο πεδίον λόγου παρέχονται οι εξής υπηρεσίες:

 • Αποκατάσταση των δυσκολιών που μπορεί να παρουσιάζει το άτομο βάσει εξατομικευμένου πλάνου παρέμβασης -
 • Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτής -
 • Ομαδικά προγράμματα λογοθεραπείας -
 • Ολοκληρωμένη παρέμβαση με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων – εξωτερικών συνεργατών -
 • Κατ' οίκον συνεδρίες -
 • Συνεργασία με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία
Κέντρο Λογοθεραπείας
Μαυροκορδάτου Αλεξάνδρου 1, Σέρρες, 62121, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Αποκατάσταση παίδων, ενηλίκων για λογοθεραπεία, εργοθεραπεία ειδική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική γονέων. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι η αξιολόγηση και θεραπεία σε παιδιά και εφήβους στις ειδικότητες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και ψυχολογίας. Οι ειδικότητες του κέντρου μας έχουν ολιστική αντίληψη όσον αφορά την αποκατάσταση. Έτσι συνεργάζονται και με τις υπόλοιπες ειδικότητες που μετέχουν στην θεραπεία και αποκατάσταση του ατόμου. Δεκτά όλα τα ταμεία.
Κέντρο Λογοθεραπείας
Βενιζέλου Ελευθερίου 1, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπεύτρια
Φιλώτα 2, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο Λογοθεραπείας
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 4, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο Λογοθεραπείας
Κωνσταντινουπόλεως 14, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:Υπηρεσίες Λογοθεραπείας. Εξυπηρέτηση κατόπιν ραντεβού.
Κέντρο Λογοθεραπείας
Στρυμώνος 1, Πλησίον Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Αρθρωτικές και φωνολογικές διαταραχές. Καθυστέρηση ανάπτυξης λόγου και ομιλίας. Διαταραχή ροής της ομιλίας (τραυλισμός, ταχυλαλία). Διαταραχές σίτισης, δυσφαγία, δυσαρθρία, απραξία, λεκτική δυσπραξία. Διαταραχές του αυτιστικού φάσματος, αυτισμός. Αφασία μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Μαθησιακές δυσκολίες. Ειδική γλωσσική διαταραχή. Διάσπαση προσοχής και υπερκινητικότητα. Νοητική υστέρηση. Σύνδρομα. Επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρουμε: συνεδρίες κατ΄οίκον, οργάνωση χώρου στο σπίτι, οργάνωση μελέτης στο σπίτι, επικοινωνία με το σχολείο και άλλους φορείς. Δευτέρα με Παρασκευή : 10:00 έως 14:00 και 17:00 έως 21:00.
Κέντρο Λογοθεραπείας
Πρίγκιπος Χριστοφόρου 1, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο Λογοθεραπείας
Χατζηπανταζή Αθανασίου 1, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Διαταραχές του λόγου ή της ομιλίας (φωνολογικό ή αρθρωτικό), προβλήματα ροής ή κατάποσης; Δυσλεξία; μαθησιακά; τραυλισμός σε παιδιά ή ενήλικες; Γρήγορα για λογοθεραπεία! Και πού θα βρεις λογοπαιδικό - λογοθεραπευτή; Φυσικά, στην κατηγορία Λογοπεδικοί Λογοθεραπευτές σε Σέρρες! Οι καλύτεροι λογοπαιδικοί - λογοθεραπευτές (σε κέντρα λογοθεραπείας ή κατ οίκον) σε Σέρρες είναι εδώ για να σου ... λύσουν τη γλώσσα!
Μνήμη Η μνήμη αποτελεί μια διαδικασία του ατόμου, κατά την οποία δέχεται ερεθίσματα - πληροφορίες από το εξωτερικό περιβάλλον, εν συνεχεία, τα κωδικοποιεί και τέλος, τα αποθηκεύει, με σκοπό την, αν πάσα ώρα, ανάκλησή τους.           Η λειτουργία της μνήμης εντοπίζεται σε εγκεφαλικές περιοχές, όπως ο ιππόκαμπος, ο οποίος βρίσκεται στο μέσο του κροταφικού λοβού, κοντινά, σε αυτόν, μέρη του φλοιού και ο θάλαμος. Ωστόσο, αναφέρεται, πως δεν εμπλέκεται μόνο μια δομή του εγκεφάλου στο σχηματισμό μνήμης, αλλά περισσότερες. Η μνήμη διακρίνεται σε μακρόχρονη, βραχύχρονη και μνήμη εργασίας. Η μακρόχρονη μνήμη αναφέρεται στην αποθήκευση, την συγκράτηση (μέσω επανάληψης) πληροφοριών και γνώσεων, που αφορούν εμάς τους ίδιους, αλλά και τον κόσμο γενικά και οι οποίες διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα στην μνήμη μας. Η βραχύχρονη μνήμη περιγράφει την λειτουργία, η οποία διατηρεί πληροφορίες στον εγκέφαλό μας για μικρό χρονικό διάστημα. Η μνήμη εργασίας, αναφέρεται, ομοίως σε πληροφορίες, τις
Κατά το πέρας των χρόνων και την ανάπτυξη του οργανισμού μας, οι βασικότερες διαδικασίες διεκπεραιώνονται στη περιοχή του εγκεφάλου. Η βασική λειτουργία της κίνησης των διάφορων μερών του σώματος ξεκινά από τα αντίστοιχα μέρη του εγκεφάλου. Διαταραχές, ωστόσο, όπως αυτή του Parkinson, επηρεάζουν άμεσα τα μέρη του Νευρικού Συστήματος, τα οποία είναι υπεύθυνα για τον έλεγχο των μυών και την ικανότητα της κίνησης. Κατά τη διαδικασία της κινητικής λειτουργίας, αναφερόμαστε, κυρίως, στον κινητικό φλοιό, στον οποίο δίνονται τα βασικά ερεθίσματα για τη λειτουργία της κίνησης. Πιο συγκεκριμένα, βασικά εργαλεία κατά τη διαδικασία της κίνησης είναι τα βασικά γάγγλια και η παρεγκεφαλίδα. Τα βασικά γάγγλια είναι υπεύθυνα για την ομαλή λειτουργία συγκεκριμένων κινητικών κυκλωμάτων του σώματος και περιλαμβάνουν το ραβδωτό σώμα, την ωχρά σφαίρα, τον υποθαλαμικό πυρήνα και τη μέλαινα ουσία (Kumar & Clark, 2007).  Η μέλαινα ουσία ειναι, με τη σειρά της, η περιοχή του εγκεφάλου, η οποία είναι υπεύ