Φίλτρα
Σύμβαση με
Εξειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Λογοθεραπευτές Σέρρες

: 14 αποτελέσματα
Τσαλοπούλου 1-3, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές , Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές

Λογοθεραπεία: διαταραχή άρθρωσης, γλωσσική διαταραχή, καθυστέρηση λόγου – ομιλίας, αλαλία, τραυλισμός, επικοινωνιακές διαταραχές) - Μαθησιακές Δυσκολίες: δυσλεξία, αδυναμία συγκέντρωσης - Εργοθεραπεία - Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές - Ψυχοθεραπείες παιδιών και εφήβων - Συμβουλευτική γονέων - Διαγνωστικά Τεστ - Παιδοψυχιατρική Εκτίμηση

 • Σχολικό άγχος -
 • Τεστ Αξιολόγησης -
 • Αυτισμός

Μαθησιακές Δυσκολίες: δυσλεξία, αδυναμία συγκέντρωσης.

Ελ. Βενιζέλου 45, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές , Ψυχολόγοι , Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές

2ο Κέντρο: 25ης Σεπτεμβρίου 12, Ηράκλεια, 62400 - 3ο Κέντρο: Σερρών 10, Νιγρίτα - Στο κέντρο μας παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες:

 • Λογοθεραπεία -
 • Εργοθεραπεία -
 • Ειδική Διαπαιδαγώγηση -
 • Μαθησιακή Αποκατάσταση - Δυσλεξία -
 • Πρόγραμμα Οργάνωσης Μελέτης -
 • Συμβουλευτική παιδιού - εφήβου - οικογένειας -
 • Πρωινή Δομή Πρώιμης Παρέμβασης -
 • Προετοιμασία για την Α’ Δημοτικού -
 • Παράλληλη Στήριξη στο Σχολείο -
 • Ομαδικά Προγράμματα
Μεραρχίας 58, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές

Στο πεδίον λόγου παρέχονται οι εξής υπηρεσίες:

 • ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση λόγου – ραντεβού γνωριμίας -
 • Αποκατάσταση των δυσκολιών που μπορεί να παρουσιάζει το άτομο βάσει εξατομικευμένου πλάνου παρέμβασης -
 • Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτής -
 • Ομαδικά προγράμματα λογοθεραπείας -
 • Ολοκληρωμένη παρέμβαση με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων – εξωτερικών συνεργατών -
 • Κατ' οίκον συνεδρίες -
 • Συνεργασία με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία
Κέντρο Λογοθεραπείας
Μαυροκορδάτου 1, Σέρρες, 62121, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Αποκατάσταση παίδων, ενηλίκων για λογοθεραπεία, εργοθεραπεία ειδική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική γονέων. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι η αξιολόγηση και θεραπεία σε παιδιά και εφήβους στις ειδικότητες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και ψυχολογίας. Οι ειδικότητες του κέντρου μας έχουν ολιστική αντίληψη όσον αφορά την αποκατάσταση. Έτσι συνεργάζονται και με τις υπόλοιπες ειδικότητες που μετέχουν στην θεραπεία και αποκατάσταση του ατόμου. Δεκτά όλα τα ταμεία.
Κέντρο Λογοθεραπείας
Ιακώβου Ορεινού 2, 1ος Όροφος, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπεία, δυσκολίες άρθρωσης, γλωσσική ανωριμότητα, τραυλισμός, διαταραχές στην επικοινωνία, μαθησιακές δυσκολίες, διαταραχές κατάποσης, σίτισης και προβλήματα φωνής.
Λογοθεραπεύτρια
Παπαπαύλου 22, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Πρόληψη, διάγνωση, αντιμετώπιση σε ενήλικες και παιδιά. Καθυστέρηση λόγου. Διαταραχές άρθρωσης, φωνολογικές διαταραχές. Διαταραχές ροής ομιλίας ( τραυλισμός ). Επίκτητες διαταραχές λόγου και ομιλίας. Ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. Βαρηκοΐα, κώφωση. Σχιστίες, κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες. Διαταραχές κατάποσης ( δυσφαγία ).
Κέντρο Λογοθεραπείας
Βενιζέλου Ελευθερίου 1, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπεύτρια
Κωνσταντινουπόλεως 14, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπεία, κέντρο μάθησης απο το 1996.
Κέντρο Λογοθεραπείας
Πρίγκιπα Χριστοφόρου 1, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπεύτρια
Πλατεία Εμπορίου 15, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Διαταραχές άρθρωσης και φωνολογικές διαταραχές, διαταραχές της ροής του λόγου, μαθησιακές δυσκολίες, αναπτυξιακές διαταραχές, εγκεφαλικά, μυολειτουργικές διαταραχές. Συνεργασία με όλα τα ταμεία. Δέχεται κατόπιν ραντεβού.
Κέντρο Λογοθεραπείας
Κωνσταντινουπόλεως 14, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:Υπηρεσίες Λογοθεραπείας. Εξυπηρέτηση κατόπιν ραντεβού.
Λογοθεραπεύτρια
Φιλώτα 2, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο Λογοθεραπείας
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 4, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Αρχελάου 5 & Μεγάλου Αλεξάνδρου, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Διαταραχές του λόγου ή της ομιλίας (φωνολογικό ή αρθρωτικό), προβλήματα ροής ή κατάποσης; Δυσλεξία; μαθησιακά; τραυλισμός σε παιδιά ή ενήλικες; Γρήγορα για λογοθεραπεία! Και πού θα βρεις λογοπαιδικό - λογοθεραπευτή; Φυσικά, στην κατηγορία Λογοπεδικοί Λογοθεραπευτές σε Σέρρες! Οι καλύτεροι λογοπαιδικοί - λογοθεραπευτές (σε κέντρα λογοθεραπείας ή κατ οίκον) σε Σέρρες είναι εδώ για να σου ... λύσουν τη γλώσσα!
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Με τον όρο αφασία Broca περιγράφεται μια επίκτητη διαταραχή  επικοινωνίας, η οποία είναι πιθανό να αναδυθεί μετά από οποιαδήποτε λανθάνουσα διαδικασία στο πρόσθιο μέρος του αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου, στον κροταφικό ή τον μετωπιαίο λοβό (Brookshire, 2003, Chapey, 2001) Η αφασία Broca είναι μια νευρογενής διαταραχή, η οποία παρουσιάζει κυρίως τα εξής χαρακτηριστικά: Τηλεγραφικός λόγος: η εκφραστική ικανότητα του ατόμου περιγράφεται από περιορισμένο λεξιλόγιο, χρήση λέξεων κυρίως με περιεχόμενο (ουσιαστικά) και αδυναμία σχηματισμού προτάσεων (Brookshire, 2003, Chapey, 2001). Αγραμματισμός : κατά την έκφρασή του το άτομο δεν κάνει σωστή χρήση σύνταξης (Brookshire, 2003, Chapey, 2001). Σχετικά μειωμένη κατανόηση : η κατανόηση του ατόμου δείχνει να διατηρείται ανέπαφη σε γενικές γραμμές. Όταν οι προτάσεις , ωστόσο, ξεκινούν και γίνονται πιο περίπλοκες, είναι πιθανό το άτομο να μην είναι σε θέση να κατανοήσει (Brookshire, 2003, Chapey,
Το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο αποτελεί μια κατάσταση, κατά την οποία το αίμα σταματά να κυκλοφορεί σε μια περιοχή του εγκεφάλου, όπου έχουμε το ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό ή υπάρχει ρήξη ενός αγγείου και επακολουθεί αιμορραγία, όπου έχουμε το αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό (Πασχάλης, 1989). Κατά το αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό η κατάσταση μπορεί να θεωρηθεί πιο κρίσιμη από αυτή ενός ισχαιμικού. Αυτό, διότι το αίμα, το οποίο απελευθερώνεται στον εγκέφαλο, του ασκεί μεγάλες πιέσεις, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε μοιραία έκβαση της κατάστασης του ασθενούς. Κατά το ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό μπορεί να ευθύνεται μια εμβολή, να μεταφέρθηκε δηλαδή κάποιος θρόμβος από τη καρδιά μέσω των μεγάλων αγγείων στον εγκέφαλο ή μια θρόμβωση, όταν υπάρχει, δηλαδή, θρόμβος σε διπλανό ή και στο ίδιο το αγγείο. Σε αυτή τη περίπτωση, η εξέλιξη του ασθενή εξαρτάται από το μέγεθος και τη λειτουργία του αγγείου, στο οποίο συντελέστηκε το εγκεφαλικό. Ανάλογα με την εγκεφαλική αρτηρία και το πού