Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μαθήματα Ανώδυνου Τοκετού Ελλάδα

: 3 αποτελέσματα
Βενιζέλου Ελευθερίου 5, Αγία Παρασκευή, 15341, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μαίες | Μαθήματα Ανώδυνου Τοκετού
Προετοιμασία γονέων ( μαθήματα ανώδυνου τοκετού ), φυσικός τοκετός, θηλασμός, φροντίδα μητέρας και παιδιού στη διάρκεια της λοχείας. Δυνατότητα επισκέψεων κατ`οίκον.
Μαία - Σύμβουλος Θηλασμού και Μητρότητας
Κηφισιά, Κηφισιά - Νέα Κηφισιά, 14564, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μαίες | Μαθήματα Ανώδυνου Τοκετού
Μαθήματα ανώδυνου τοκετού, θηλασμού και περιποίησης νεογέννητου. Χρόνος εκπαίδευσης και για τον μέλλοντα πατέρα. Παραχώρηση χρήσιμων σημειώσεων. Δυνατότητα μαθημάτων κατ`οίκον αλλά και διαδικτυακών μαθημάτων.
Κοραή Αδαμάντιου 30, Κηφισιά, 14561, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μαίες | Μαθήματα Ανώδυνου Τοκετού
Παρακολούθηση και εκτέλεση τοκετού στο νερό. Παρακολούθηση και εκτέλεση φυσικού τοκετού. Παρακολούθηση φυσιολογικού τοκετού μετά από καισαρική. Παράδοση μαθημάτων ανώδυνου τοκετού κατ' οίκον. Ενημέρωση και εκπαίδευση στο μητρικό θηλασμό. Εκπαίδευση στην περιποίηση του νεογνού. Ενίσχυση δεσμού μητέρας, μωρού και πατέρα, μωρού. Ασκήσεις yoga, θέσεις και στάσεις για βελτίωση της θέσης του εμβρύου. Ακρόαση παλμών με φορητό sonicaid. Εκπαίδευση στη χρήση αναπνοών κατά τον τοκετό. Ομάδες λοχείας και μπαμπάδων.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Μαθήματα Ανώδυνου Τοκετού μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Μαθήματα Ανώδυνου Τοκετού σε Ελλάδα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.