Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μεσιτικά Γραφεία Άνδρος

: 6 αποτελέσματα
Μεσιτικό Γραφείο
Νειμποριό, Άνδρος, 84500, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτική Εταιρία
Μεσαριά, Άνδρος, 84500, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Άνω Γαύριο, Γαύριο, 84501, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Τo γραφείο μας διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία ακινήτων για πώληση που συμπεριλαμβάνει οικόπεδα, εξοχικές κατοικίες, βίλες, διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις, έτσι ώστε νά είναι σέ θέση νά εξυπηρετήσει μία μεγάλη γκάμα απαιτήσεων. Επιπλέον, στον χώρο της ενοικίασης και των διακοπών, η ποικιλόμορφη λίστα ακινήτων μας δίνει την δυνατότητα εύρεσης του ιδανικού χώρου διαβίωσης και απόλαυσης των διακοπών σας.
Άνδρος, Άνδρος, 84500, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Άνδρος, Άνδρος, 84500, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μπατσί, Γαύριο, 84501, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ψάχνεις για σπίτι; επαγγελματικό χώρο; εξοχική κατοικία; Για αγορά, πώληση ή ενοικίαση; Η κατηγορία Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων είναι ο κτηματομεσιτικός παράδεισος για να βρεις κτηματομεσίτες - μεσίτες και μεσιτικά γραφεία (real estate) για ενοικίαση, πώληση, αγοραπωλησία ακινήτου σε Άνδρος. Βρες τον κτηματομεσίτη ή το μεσιτικό γραφείο που θα σου βρει σπίτι, φοιτητικό διαμέρισμα, γραφείο, επαγγελματική στέγη, οικόπεδο ή χωράφι σε Άνδρος.
Η Σύμβουλος Επένδυσης Ακινήτων, κ. Εβίτα Ελευθερουδάκη μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την αγοραπωλησία και ενοικίαση των ακινήτων.... Η κρίση συνεχίζεται , οι τιμές των ακινήτων πέφτουν με ταχύτητα φωτός και οι λίγοι τυχεροί που πουλάνε σήμερα είναι μόνο όσοι αντιλαμβάνονται το νόημα της παραδοσιακής ρήσης «κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και …καρτέρει» Η καρτερία για την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας σήμερα,  για όσους ιδιοκτήτες έχουν ήδη, χαμηλή μεν αξιοπρεπή δε προσφορά,  είναι η χειρότερη επιλογή. Τα ακίνητα που προσφέρονται σε τιμές κάτω της αντικειμενικής είναι ίσως τα περισσότερα και οι αγοραστές έχουν τεράστια γκάμα επιλογών. Οι τιμές έχουν πτωτική τάση, που θα συνεχισθεί όσο  οι άνθρωποι καταστρέφονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν και  η ανεργία καλπάζει . Και ο αγοραστής που αρνήθηκε την προσφορά που του έγινε θεωρώντας τη χαμηλή, θα χάσει τη μια και μοναδική ευκαιρία που είχε να βρεθεί με μετρητά. Τα δημοφιλέστερα ακίνητα της εποχής μας είναι τα οικιστικά , σε τι