Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μεσιτικά Γραφεία Άργος

: 5 αποτελέσματα
Βασιλέως Κωνσταντίνου 22, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Το γραφείο μας διαθέτει ιστότοπο (site) σύγχρονων προδιαγραφών μέσω του οποίου ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για την τρέχουσα κατάσταση της προσφοράς και ζήτησης. Ο ιστότοπός μας συνίσταται ως η κύρια πηγή αρχικής πληροφόρησης για ακίνητα της ευθύνης μας. Σε δεύτερη φάση, είμαστε διαθέσιμοι στο γραφείο μας να προβούμε σε παρουσίαση, συμβουλευτική και γενικώς να παρέχουμε την υψηλού επιπέδου υπηρεσία προς τον πελάτη όπως έχουμε επί δεκαετίες πράξει. Διαθέτουμε ευρύτατη γκάμα ακινήτων, από σπίτια διακοπών σε επενδυτικά ακίνητα και από οικονομικές λύσεις μέχρι μονοκατοικίες και διαμερίσματα πολυτελών προδιαγραφών.
Μεσιτικό Γραφείο
Δαναού 13, Άργος, 21232, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Το γραφείο διαθέτει πολύ μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως διαμερίσματα, μονοκατοικίες, εξοχικά, κτήματα, αγροκτήματα, παραθαλάσσια οικόπεδα, οικόπεδα, βιομηχανικά και βιοτεχνικά κτίρια.
Μεσιτικό γραφείο
Δαναού 25, Άργος, 21200, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Βασιλίσσης Σοφίας 18, Άργος, 21232, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Βασιλίσσης Σοφίας 17, 1ος Όροφος, Άργος, 21231, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικές υπηρεσίες: Αγορές, πωλήσεις, ενοικιάσεις κατοικιών, οικοπέδων, επαγγελματικών χώρων. Εκτιμήσεις ακινήτων. Τοπογραφικά διαγράμματα. Μελέτη και επίβλεψη κατοικιών: αρχιτεκτονικές μελέτες, στατικές μελέτες. Κατασκευή κάθε είδους οικοδομικού έργου. Ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων. Ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων: Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κτηρίου. Νομιμοποίηση αυθαιρέτων με το Ν. 4014/11. Βεβαίωση μηχανικού του Ν. 4014/11: για πωλήσεις ακινήτων, για κάθε δικαιοπραξία που γίνεται εν ζωή (Δωρεά, Γονική παροχή, σύσταση καθέτου ή οριζοντίου ιδιοκτησίας και γενικά σύσταση οποιουδήποτε εμπράγματου δικαιώματος).
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ψάχνεις για σπίτι; επαγγελματικό χώρο; εξοχική κατοικία; Για αγορά, πώληση ή ενοικίαση; Η κατηγορία Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων είναι ο κτηματομεσιτικός παράδεισος για να βρεις κτηματομεσίτες - μεσίτες και μεσιτικά γραφεία (real estate) για ενοικίαση, πώληση, αγοραπωλησία ακινήτου σε Άργος. Βρες τον κτηματομεσίτη ή το μεσιτικό γραφείο που θα σου βρει σπίτι, φοιτητικό διαμέρισμα, γραφείο, επαγγελματική στέγη, οικόπεδο ή χωράφι σε Άργος.
Η Σύμβουλος Επένδυσης Ακινήτων, κ. Εβίτα Ελευθερουδάκη μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την αγοραπωλησία και ενοικίαση των ακινήτων.... Η κρίση συνεχίζεται , οι τιμές των ακινήτων πέφτουν με ταχύτητα φωτός και οι λίγοι τυχεροί που πουλάνε σήμερα είναι μόνο όσοι αντιλαμβάνονται το νόημα της παραδοσιακής ρήσης «κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και …καρτέρει» Η καρτερία για την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας σήμερα,  για όσους ιδιοκτήτες έχουν ήδη, χαμηλή μεν αξιοπρεπή δε προσφορά,  είναι η χειρότερη επιλογή. Τα ακίνητα που προσφέρονται σε τιμές κάτω της αντικειμενικής είναι ίσως τα περισσότερα και οι αγοραστές έχουν τεράστια γκάμα επιλογών. Οι τιμές έχουν πτωτική τάση, που θα συνεχισθεί όσο  οι άνθρωποι καταστρέφονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν και  η ανεργία καλπάζει . Και ο αγοραστής που αρνήθηκε την προσφορά που του έγινε θεωρώντας τη χαμηλή, θα χάσει τη μια και μοναδική ευκαιρία που είχε να βρεθεί με μετρητά. Τα δημοφιλέστερα ακίνητα της εποχής μας είναι τα οικιστικά , σε τι