Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μεσιτικά Γραφεία Βοιωτίας

: 13 αποτελέσματα
Μεγασθένους 3, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Πολιτικοί Μηχανικοί , Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων , Ενεργειακοί Επιθεωρητές
ΤΕΧΝΙΚΟ: - Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας με αντικείμενο τη σύνταξη μελετών και την κατασκευή κτηρίων. - Το συγκεκριμένο τμήμα έχει ασχοληθεί με την κατασκευή: - Κατοικιών για ιδιώτες, Ανέγερση πολυκατοικιών σε ιδιόκτητα οικόπεδα και με αντιπαροχή, Αιθουσών Συνάθροισης Κοινού, Ιδιωτικών Ιατρικών Κέντρων, Επαγγελματικών χώρων και Βιομηχανικών - Βιοτεχνικών εγκαταστάσεων. Επίσης με την έκδοση οικοδομικών αδειών, τη σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων, με μελέτες & επιβλέψεις κατασκευών, με νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων και με την τακτοποίηση χώρων βάσει του Ν4178/2013 σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, αναλαμβάνει ενεργειακές επιθεωρήσεις κτηρίων και την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών. - - ΜΕΣΙΤΙΚΟ: - Αντικείμενό μας είναι η προώθηση ακινήτων (κατοικιών, επαγγελματικής στέγης, οικοπέδων & αγροτεμαχίων) καθώς επίσης και οι εκτιμήσεις ακινήτων.
Δίρκης 38, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Αγορές, πωλήσεις, ακινήτων, αγορές και μισθώσεις αγροτεμαχίων.
Μεσιτικό Γραφείο
Αράχωβα, Αράχωβα, 32004, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Ετεοκλέους 12 & Επαμεινώνδα, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Κτηματομεσιτικό
Βουρδουμπά 11, Θήβα, 32200, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Κτηματομεστικό Γραφείο
Σοφοκλέους 53, 1ος Όροφος, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Στο γραφείο μας παρέχουμε: Αγορές, πωλήσεις ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα. Αγορές, πωλήσεις, ενοικιάσεις επιλέγμένων ακινήτων σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα στο νομό Βοιωτίας. Ασφάλιση αυτοκινήτων, μοτοσικλετών κτλ. Ασφάλιση πυρός και σεισμού για οικίες και καταστήματα. Επαγγελματική υπευθυνότητα, ταχύτητα στην εξεύρεση λύσεων των αναγκών σας, συνεργασία με άλλους κτηματομεσίτες σε όλη την Ελλάδα και κυρίως του εξωτερικού για αμοιβαία εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Κτηματομεσιτική Εταιρία
Κυπρίων Αγωνιστών 22, Οινόφυτα, 32011, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Κτηματομεσιτικό Γραφείο
Κουκουλέζα Α. 28, Σχηματάρι, 32009, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Ορχομενός, Ορχομενός, 32300, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Σοφοκλέους 36, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Λεωφόρος Σχηματαρίου, Δήλεσι, 32009, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Κτηματομεσιτικό Γραφείο
Παλαιά Εθνική Οδός Λειβαδιάς - Δελφών, Αράχωβα, 32004, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Μεσιτικό Γραφείο
Άγιος Θωμάς, Σχηματάρι, 32009, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ψάχνεις για σπίτι; επαγγελματικό χώρο; εξοχική κατοικία; Για αγορά, πώληση ή ενοικίαση; Η κατηγορία Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων είναι ο κτηματομεσιτικός παράδεισος για να βρεις κτηματομεσίτες - μεσίτες και μεσιτικά γραφεία (real estate) για ενοικίαση, πώληση, αγοραπωλησία ακινήτου σε Βοιωτίας. Βρες τον κτηματομεσίτη ή το μεσιτικό γραφείο που θα σου βρει σπίτι, φοιτητικό διαμέρισμα, γραφείο, επαγγελματική στέγη, οικόπεδο ή χωράφι σε Βοιωτίας.
Η Σύμβουλος Επένδυσης Ακινήτων, κ. Εβίτα Ελευθερουδάκη μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την αγοραπωλησία και ενοικίαση των ακινήτων.... Η κρίση συνεχίζεται , οι τιμές των ακινήτων πέφτουν με ταχύτητα φωτός και οι λίγοι τυχεροί που πουλάνε σήμερα είναι μόνο όσοι αντιλαμβάνονται το νόημα της παραδοσιακής ρήσης «κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και …καρτέρει» Η καρτερία για την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας σήμερα,  για όσους ιδιοκτήτες έχουν ήδη, χαμηλή μεν αξιοπρεπή δε προσφορά,  είναι η χειρότερη επιλογή. Τα ακίνητα που προσφέρονται σε τιμές κάτω της αντικειμενικής είναι ίσως τα περισσότερα και οι αγοραστές έχουν τεράστια γκάμα επιλογών. Οι τιμές έχουν πτωτική τάση, που θα συνεχισθεί όσο  οι άνθρωποι καταστρέφονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν και  η ανεργία καλπάζει . Και ο αγοραστής που αρνήθηκε την προσφορά που του έγινε θεωρώντας τη χαμηλή, θα χάσει τη μια και μοναδική ευκαιρία που είχε να βρεθεί με μετρητά. Τα δημοφιλέστερα ακίνητα της εποχής μας είναι τα οικιστικά , σε τι