Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μεσιτικά Γραφεία Ηγουμενίτσα

: 7 αποτελέσματα
Μεσιτικό Γραφείο
Κρήτης 4, Ηγουμενίτσα, 46100, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικές υπηρεσίες, πωλήσεις, ενοικιάσεις, υπηρεσίες κτιρίων, διαχείριση κτηρίων, διαχείριση συγκροτημάτων, διαχείριση εξοχικών κατοικιών, έκδοση κοινοχρήστων.
Μεσιτικό Γραφείο
Ζαλόγγου 3, Ηγουμενίτσα, 46100, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Λαμπράκη Γρηγορίου 27, Ηγουμενίτσα, 46100, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Σύβοτα, Ηγουμενίτσα, 46100, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Εκτίμηση ακινήτου - αντιπαροχή. Ενοικίαση και πώληση αγροτεμαχίων - καταστημάτων - οικοπέδων - μεζονετών - οικιών - διαμερισμάτων.
Σύμβουλος Ακινήτων
Λαμπράκη Γρηγορίου 2, Ηγουμενίτσα, 46100, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
49 Μαρτύρων 21, Ηγουμενίτσα, 46100, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Πέρδικα, Ηγουμενίτσα, 46100, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Ψάχνεις για σπίτι; επαγγελματικό χώρο; εξοχική κατοικία; Για αγορά, πώληση ή ενοικίαση; Η κατηγορία Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων είναι ο κτηματομεσιτικός παράδεισος για να βρεις κτηματομεσίτες - μεσίτες και μεσιτικά γραφεία (real estate) για ενοικίαση, πώληση, αγοραπωλησία ακινήτου σε Ηγουμενίτσα. Βρες τον κτηματομεσίτη ή το μεσιτικό γραφείο που θα σου βρει σπίτι, φοιτητικό διαμέρισμα, γραφείο, επαγγελματική στέγη, οικόπεδο ή χωράφι σε Ηγουμενίτσα.
Η Σύμβουλος Επένδυσης Ακινήτων, κ. Εβίτα Ελευθερουδάκη μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την αγοραπωλησία και ενοικίαση των ακινήτων.... Η κρίση συνεχίζεται , οι τιμές των ακινήτων πέφτουν με ταχύτητα φωτός και οι λίγοι τυχεροί που πουλάνε σήμερα είναι μόνο όσοι αντιλαμβάνονται το νόημα της παραδοσιακής ρήσης «κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και …καρτέρει» Η καρτερία για την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας σήμερα,  για όσους ιδιοκτήτες έχουν ήδη, χαμηλή μεν αξιοπρεπή δε προσφορά,  είναι η χειρότερη επιλογή. Τα ακίνητα που προσφέρονται σε τιμές κάτω της αντικειμενικής είναι ίσως τα περισσότερα και οι αγοραστές έχουν τεράστια γκάμα επιλογών. Οι τιμές έχουν πτωτική τάση, που θα συνεχισθεί όσο  οι άνθρωποι καταστρέφονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν και  η ανεργία καλπάζει . Και ο αγοραστής που αρνήθηκε την προσφορά που του έγινε θεωρώντας τη χαμηλή, θα χάσει τη μια και μοναδική ευκαιρία που είχε να βρεθεί με μετρητά. Τα δημοφιλέστερα ακίνητα της εποχής μας είναι τα οικιστικά , σε τι