Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μεσιτικά Γραφεία Κιλκίς

: 9 αποτελέσματα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 186, Πολύκαστρο, 61200, ΚΙΛΚΙΣ
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες , Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων , Ενεργειακοί Επιθεωρητές
  • Μελέτες – Επιβλέψεις – Κατασκευές κτηρίων (Έκδοση οικοδομικών αδειών τοπογραφικό διάγραμμα, νομιμοποίηση αυθαιρέτου) -
  • Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων -
  • Ανακαινίσεις κτιρίων -
  • Ενεργειακός Επιθεωρητής -
  • Πιστοποιημένος Εκτιμητής Ακινήτων
Μεσιτικό Γραφείο
21ης Ιουνίου 120, Κιλκίς, 61100, ΚΙΛΚΙΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Νέα Σάντα, Κιλκίς, 61100, ΚΙΛΚΙΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Εθνικής Αντιστάσεως 32, Γουμένισσα, 61300, ΚΙΛΚΙΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Δραστηριοποιούμαι στο νομό Κιλκίς και Θεσσαλονίκης με μεγάλο αριθμό διαθέσιμων ακινήτων. Διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία προσφέρω στους πελάτες μου εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τα ακίνητα, έτσι ώστε να επιτύχουν την ιδανική αγορά ή και πώληση τους.Παρέχω υποστήριξη με έκδοση δανείων, νομική και τεχνική βοήθεια, καθώς και κάθε φύσης εξυπηρέτηση έτσι ώστε να φτάνουν οι πελάτες αποτελεσματικότερα σε συμφωνία αγοράς και πώλησης, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.Από τον 8ο του 2010 το γραφείο μου έχει αποκλειστική συνεργασία με την εμπορική τράπεζα (emporiki real estate) για το νομό Κιλκίς.
Κτηματομεσιτικό - Ασφαλιστικό Γραφείο - Εκτιμητής Ακίνητης Περιουσίας
Δραγούμη Ίωνος 17, Γουμένισσα - Κεντρική Πλατεία, 61300, ΚΙΛΚΙΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Διαχειριζόμαστε μεγάλο αριθμό ακινήτων. Επικοινωνήστε μαζί μας και σίγουρα θα εξυπηρετηθείτε. Αγορές, πωλήσεις, ενοικάσεις ακινήτων, νομικές και τεχνικές συμβουλές.
Κτηματομεσιτικό Γραφείο
Μεγάλου Αλεξάνδρου 50, Πολύκαστρο, 61200, ΚΙΛΚΙΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Κτηματομεσιτικές συναλλαγές ( αγορές, πωλήσεις, ενοικιάσεις ),εκτιμήσεις, νομική υποστήριξη, κοινόχρηστα, διεκπεραιώσεις παντός υποθέσεως με ΔΕΗ.
Μεσιτικό Γραφείο
Κιλκίς 7, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Σόλωνος 7, Κιλκίς, 61100, ΚΙΛΚΙΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Πόντου 4, Κιλκίς, 61100, ΚΙΛΚΙΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ψάχνεις για σπίτι; επαγγελματικό χώρο; εξοχική κατοικία; Για αγορά, πώληση ή ενοικίαση; Η κατηγορία Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων είναι ο κτηματομεσιτικός παράδεισος για να βρεις κτηματομεσίτες - μεσίτες και μεσιτικά γραφεία (real estate) για ενοικίαση, πώληση, αγοραπωλησία ακινήτου σε Κιλκίς. Βρες τον κτηματομεσίτη ή το μεσιτικό γραφείο που θα σου βρει σπίτι, φοιτητικό διαμέρισμα, γραφείο, επαγγελματική στέγη, οικόπεδο ή χωράφι σε Κιλκίς.
Η Σύμβουλος Επένδυσης Ακινήτων, κ. Εβίτα Ελευθερουδάκη μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την αγοραπωλησία και ενοικίαση των ακινήτων.... Η κρίση συνεχίζεται , οι τιμές των ακινήτων πέφτουν με ταχύτητα φωτός και οι λίγοι τυχεροί που πουλάνε σήμερα είναι μόνο όσοι αντιλαμβάνονται το νόημα της παραδοσιακής ρήσης «κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και …καρτέρει» Η καρτερία για την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας σήμερα,  για όσους ιδιοκτήτες έχουν ήδη, χαμηλή μεν αξιοπρεπή δε προσφορά,  είναι η χειρότερη επιλογή. Τα ακίνητα που προσφέρονται σε τιμές κάτω της αντικειμενικής είναι ίσως τα περισσότερα και οι αγοραστές έχουν τεράστια γκάμα επιλογών. Οι τιμές έχουν πτωτική τάση, που θα συνεχισθεί όσο  οι άνθρωποι καταστρέφονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν και  η ανεργία καλπάζει . Και ο αγοραστής που αρνήθηκε την προσφορά που του έγινε θεωρώντας τη χαμηλή, θα χάσει τη μια και μοναδική ευκαιρία που είχε να βρεθεί με μετρητά. Τα δημοφιλέστερα ακίνητα της εποχής μας είναι τα οικιστικά , σε τι