Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μεσιτικά Γραφεία Ναύπλιο

: 10 αποτελέσματα
Βασιλέως Κωνσταντίνου 22, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Το γραφείο μας διαθέτει ιστότοπο (site) σύγχρονων προδιαγραφών μέσω του οποίου ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για την τρέχουσα κατάσταση της προσφοράς και ζήτησης. Ο ιστότοπός μας συνίσταται ως η κύρια πηγή αρχικής πληροφόρησης για ακίνητα της ευθύνης μας. Σε δεύτερη φάση, είμαστε διαθέσιμοι στο γραφείο μας να προβούμε σε παρουσίαση, συμβουλευτική και γενικώς να παρέχουμε την υψηλού επιπέδου υπηρεσία προς τον πελάτη όπως έχουμε επί δεκαετίες πράξει. Διαθέτουμε ευρύτατη γκάμα ακινήτων, από σπίτια διακοπών σε επενδυτικά ακίνητα και από οικονομικές λύσεις μέχρι μονοκατοικίες και διαμερίσματα πολυτελών προδιαγραφών.
Δερβενακίων 5 & Θεσσαλονίκης, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων

Το μεσιτικό Σκούρας παρέχει λύσεις για την αγορά - πώληση - μίσθωση:

 • Κατοικίας Διαμέρισμα - Μεζονέτα -Μονοκατοικία - Σπίτι από τα σχέδια -
 • Αξιοποιήσιμης Γης Οικόπεδα εντός σχεδίου - Οικόπεδα εκτός σχεδίου - Οικόπεδα εντός ζώνης -
 • Επαγγελματικά Ακίνητα (σε όλη την Ελλάδα) Καταστήματα - Γραφεία - Ξενοδοχεία - Επιχειρήσεις - Οικόπεδα, κτήματα για super market - Επιχειρήσεις, Αποθήκες -
 • Ενεργειακά Κτήματα για φωτοβολταϊκά (ηλιοθερμικά) και αιολικά

Αναλαμβάνουμε επίσης:

 • Τραπεζική Χρηματοδότηση κάθε ακινήτου -
 • Εκτιμήσεις παντός τύπου ακινήτων -
 • Κατασκευαστικές προτάσεις, εργολαβίες οικιστικών και βιομηχανικών ακινήτων -
 • Αντιπαροχές - Επενδύσεις ακίνητης περιουσίας -
 • Διαχείριση και Διοίκηση έργων -
 • Κτηματικές και Μεσιτικές εργασίες και συναλλαγές -
 • Έρευνες αγοράς -
 • Προώθηση κτηματομεσιτικών προϊόντων (Διαφημιστική προβολή μέσω ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων) -
 • Μελέτες αξιοποίησης ακινήτων -
 • Εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας -
 • Διαχείριση χαρτοφυλακίου -
 • Συμβολαιογραφική και Νομική κάλυψη
Κτηματομεσιτικό Γραφείο
Μουτζουρίδου 8, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Η επιχείρηση μας ασχολείται με αγορές, πωλήσεις και ενοικιάσεις άκινήτων και επιχειρήσεων. Εγγύηση οι ευχαριστημένοι πελάτες μας.
Μεσιτικό Γραφείο
Μπουμπουλίνας 3, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Το ακίνητο είναι το ακριβότερο προϊόν της αγοράς. Η αγορά ή η πώληση ενός ακινήτου είναι πολλές φορές αποτέλεσμα των προσπαθειών μιας ζωής. Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε υπηρεσίες τέτοιες οι οποίες μπορούν να σας απαλλάξουν από πολύπλοκες διαδικασίες αγοροπωλησίας, επισκευής ή ενοικίασης, να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας. Σας καθοδηγούμε καθ' όλη τη διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου και σας βοηθάμε σε κάθε βήμα για την εύρεση της ιδανικής ιδιοκτησίας για σας. Το γραφείο μας συνεργάζεται στενά με διακεκριμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, δικηγόρους, συμβολαιογράφους και οικονομικούς συμβούλους.
Μεσιτικό Γραφείο
Κιλκίς 7, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Άργους 33, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Κτηματομεσιτικές υπηρεσίες και σύμβουλοι ακινήτων.
Μεσιτικό Γραφείο
Σιδηράς Μεραρχίας 21, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο.
Μεσιτικό Γραφείο
Μπουμπουλίνας 27, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Μπουμπουλίνας 17, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Τριπόλεως 30, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ψάχνεις για σπίτι; επαγγελματικό χώρο; εξοχική κατοικία; Για αγορά, πώληση ή ενοικίαση; Η κατηγορία Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων είναι ο κτηματομεσιτικός παράδεισος για να βρεις κτηματομεσίτες - μεσίτες και μεσιτικά γραφεία (real estate) για ενοικίαση, πώληση, αγοραπωλησία ακινήτου σε Ναύπλιο. Βρες τον κτηματομεσίτη ή το μεσιτικό γραφείο που θα σου βρει σπίτι, φοιτητικό διαμέρισμα, γραφείο, επαγγελματική στέγη, οικόπεδο ή χωράφι σε Ναύπλιο.
Η Σύμβουλος Επένδυσης Ακινήτων, κ. Εβίτα Ελευθερουδάκη μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την αγοραπωλησία και ενοικίαση των ακινήτων.... Η κρίση συνεχίζεται , οι τιμές των ακινήτων πέφτουν με ταχύτητα φωτός και οι λίγοι τυχεροί που πουλάνε σήμερα είναι μόνο όσοι αντιλαμβάνονται το νόημα της παραδοσιακής ρήσης «κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και …καρτέρει» Η καρτερία για την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας σήμερα,  για όσους ιδιοκτήτες έχουν ήδη, χαμηλή μεν αξιοπρεπή δε προσφορά,  είναι η χειρότερη επιλογή. Τα ακίνητα που προσφέρονται σε τιμές κάτω της αντικειμενικής είναι ίσως τα περισσότερα και οι αγοραστές έχουν τεράστια γκάμα επιλογών. Οι τιμές έχουν πτωτική τάση, που θα συνεχισθεί όσο  οι άνθρωποι καταστρέφονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν και  η ανεργία καλπάζει . Και ο αγοραστής που αρνήθηκε την προσφορά που του έγινε θεωρώντας τη χαμηλή, θα χάσει τη μια και μοναδική ευκαιρία που είχε να βρεθεί με μετρητά. Τα δημοφιλέστερα ακίνητα της εποχής μας είναι τα οικιστικά , σε τι