Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μεσιτικά Γραφεία Πτολεμαίδα

: 4 αποτελέσματα
Μεσιτικό Γραφείο
Βασιλέως Κωνσταντίνου 2, Πτολεμαίδα, 50200, ΚΟΖΑΝΗΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Αναλαμβάνουμε εκμίσθωση, αγορά και πώληση όλων των τύπων της ακίνητης περιουσίας, όπως κατοικιών, οικοπέδων, επαγγελματικών χώρων και επιχειρήσεων.Σκοπός του κτηματομεσιτικού γραφείου μας είναι να σας υποστηρίξει πριν και μετά την αγορά του ακινήτου σας, γι' αυτό και δημιουργήσαμε τις παρακάτω υπηρεσίες πλήρους διαχείρισης ακινήτου: α) Αναλαμβάνουμε αγορές, πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων στην Πτολεμαΐδα και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, β) Δραστηριοποιούμαστε στις πωλήσεις, και ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών στη Χαλκιδική και σε διάφορες ακόμη τουριστικές περιοχές, γ) Προσφέρουμε οικόπεδα για οικιστική και επαγγελματική ανάπτυξη.
Κτηματομεσιτικό Γραφείο
25ης Μαρτίου 26, Πτολεμαίδα, 50200, ΚΟΖΑΝΗΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Βασιλίσσης Σοφίας 38, Πτολεμαίδα, 50200, ΚΟΖΑΝΗΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Κτηματομεσιτικό Γραφείο
Τσαλδάρη Παναγή 3, Πτολεμαίδα, 50200, ΚΟΖΑΝΗΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Αγορές, πωλήσεις, ενοικιάσεις, εκτιμήσεις ακινήτων.
Σελίδα:
1
 
Ψάχνεις για σπίτι; επαγγελματικό χώρο; εξοχική κατοικία; Για αγορά, πώληση ή ενοικίαση; Η κατηγορία Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων είναι ο κτηματομεσιτικός παράδεισος για να βρεις κτηματομεσίτες - μεσίτες και μεσιτικά γραφεία (real estate) για ενοικίαση, πώληση, αγοραπωλησία ακινήτου σε Πτολεμαίδα. Βρες τον κτηματομεσίτη ή το μεσιτικό γραφείο που θα σου βρει σπίτι, φοιτητικό διαμέρισμα, γραφείο, επαγγελματική στέγη, οικόπεδο ή χωράφι σε Πτολεμαίδα.
Η Σύμβουλος Επένδυσης Ακινήτων, κ. Εβίτα Ελευθερουδάκη μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την αγοραπωλησία και ενοικίαση των ακινήτων.... Η κρίση συνεχίζεται , οι τιμές των ακινήτων πέφτουν με ταχύτητα φωτός και οι λίγοι τυχεροί που πουλάνε σήμερα είναι μόνο όσοι αντιλαμβάνονται το νόημα της παραδοσιακής ρήσης «κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και …καρτέρει» Η καρτερία για την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας σήμερα,  για όσους ιδιοκτήτες έχουν ήδη, χαμηλή μεν αξιοπρεπή δε προσφορά,  είναι η χειρότερη επιλογή. Τα ακίνητα που προσφέρονται σε τιμές κάτω της αντικειμενικής είναι ίσως τα περισσότερα και οι αγοραστές έχουν τεράστια γκάμα επιλογών. Οι τιμές έχουν πτωτική τάση, που θα συνεχισθεί όσο  οι άνθρωποι καταστρέφονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν και  η ανεργία καλπάζει . Και ο αγοραστής που αρνήθηκε την προσφορά που του έγινε θεωρώντας τη χαμηλή, θα χάσει τη μια και μοναδική ευκαιρία που είχε να βρεθεί με μετρητά. Τα δημοφιλέστερα ακίνητα της εποχής μας είναι τα οικιστικά , σε τι