Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μεσιτικά Γραφεία Σπάρτη

: 6 αποτελέσματα
Χαμαρέτου 106, Σπάρτη, 24133, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
  • Πωλήσεις – Μισθώσεις Ακινήτων -
  • Ανάθεση Ακινήτων -
  • Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας -
  • Εκτιμήσεις Ακινήτων -
  • Προώθηση Ακινήτων -
  • Διαμεσολαβήσεις -
  • Επενδύσεις & Ανάπτυξη -
  • Έρευνα και Ανάλυση Κτηματαγοράς
Γκορτσολόγου 28, Σπάρτη, 24133, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Η εταιρεία APELA Real Estate δημιουργήθηκε ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή πώληση ή μίσθωση των ακινήτων σε όλη τη Λακωνία (Όπως: Σπάρτη, Μυστρά, Μάνη, Γύθειο, Σκάλα, Μονεμβασιά, Νεάπολη, Ελαφόνησο κ.λπ.), το γρηγορότερο δυνατό. - Η εταιρεία APELA Real Estate βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με δικηγόρους, συμβολαιογράφους, εκτιμητές και μηχανικούς, επαγγέλματα που συνδέονται με την αγοραπωλησία ακινήτων, για να εξασφαλίσουμε την άμεση εξυπηρέτησή σας, με πλήρη εχεμύθεια. - Πίσω από το APELA Real Estate είναι η ομάδα της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας της Λακωνίας apela.gr και η ομάδα του φωτογραφείου APELA studio. Με τον επαγγελματικό εξοπλισμό απεικόνισης του φωτογραφείου, τον εξοπλισμό του τηλεοπτικού studio και με την εμπειρία δεκαετιών των δημοσιογράφων και πωλητών της apela.gr, γίνεται η σωστή προώθηση των αγγελιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, με σκοπό να φτάσουμε στον τελικό στόχο που είναι η καλύτερη δυνατή πώληση ή μίσθωση των ακινήτων.
Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες
Θερμοπυλών 97, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Ασχολούμαστε με ακίνητα, πολυτελή ακίνητα, επαγγελματικά ακίνητα, εξοχικές κατοικίες και αγοραπωλησίες γης. Απευθυνόμαστε στην τοπική αγορά, πανελλαδικά, αλλά και παγκόσμια, μέσω του δικτύου που μας παρέχει η Remax. O Broker Owner του γραφείου μας Σόβολος Μανώλης, πληρεί τα κριτήρια ενός επιτυχημένου μεσίτη, έχοντας εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, γνώση της αγοράς και εκπαίδευση σε όλα τα θέματα. Η πολύτιμη στελέχωση του γραφείου μας από τους ικανότατους συνεργάτες μας, μας καθιστούν βέβαιους ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας με αξιοπιστία, χτίζοντας μαζί τους μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης.
Λυσάνδρου 38, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Το Pappas Real Estate παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεσιτικών συμβάσεων και διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα ακινήτων για να καλύψει τις ανάγκες του πιο απαιτητικού πελάτη.
Μεσιτικό Γραφείο
Λυκούργου 95, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Είμαστε στη διάθεσή σας για μια αγορά, ενοικίαση ενός ακινήτου βάσει των απαιτήσεών σας. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας www.spartaland.gr και εάν έχετε κάποια ερώτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας του γραφείου μας ή στέλνοντάς μας e-mail και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Περιοχή κύριας δραστηριότητάς μας ο νομός Λακωνίας και τα Κύθηρα.
Διεθνές Μεσιτικό Γραφείο
Βρασίδου 71, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό γραφείο προώθησης ακινήτων και στο εξωτερικό (σε όλο τον κόσμο).
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Ψάχνεις για σπίτι; επαγγελματικό χώρο; εξοχική κατοικία; Για αγορά, πώληση ή ενοικίαση; Η κατηγορία Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων είναι ο κτηματομεσιτικός παράδεισος για να βρεις κτηματομεσίτες - μεσίτες και μεσιτικά γραφεία (real estate) για ενοικίαση, πώληση, αγοραπωλησία ακινήτου σε Σπάρτη. Βρες τον κτηματομεσίτη ή το μεσιτικό γραφείο που θα σου βρει σπίτι, φοιτητικό διαμέρισμα, γραφείο, επαγγελματική στέγη, οικόπεδο ή χωράφι σε Σπάρτη.
Η Σύμβουλος Επένδυσης Ακινήτων, κ. Εβίτα Ελευθερουδάκη μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την αγοραπωλησία και ενοικίαση των ακινήτων.... Η κρίση συνεχίζεται , οι τιμές των ακινήτων πέφτουν με ταχύτητα φωτός και οι λίγοι τυχεροί που πουλάνε σήμερα είναι μόνο όσοι αντιλαμβάνονται το νόημα της παραδοσιακής ρήσης «κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και …καρτέρει» Η καρτερία για την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας σήμερα,  για όσους ιδιοκτήτες έχουν ήδη, χαμηλή μεν αξιοπρεπή δε προσφορά,  είναι η χειρότερη επιλογή. Τα ακίνητα που προσφέρονται σε τιμές κάτω της αντικειμενικής είναι ίσως τα περισσότερα και οι αγοραστές έχουν τεράστια γκάμα επιλογών. Οι τιμές έχουν πτωτική τάση, που θα συνεχισθεί όσο  οι άνθρωποι καταστρέφονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν και  η ανεργία καλπάζει . Και ο αγοραστής που αρνήθηκε την προσφορά που του έγινε θεωρώντας τη χαμηλή, θα χάσει τη μια και μοναδική ευκαιρία που είχε να βρεθεί με μετρητά. Τα δημοφιλέστερα ακίνητα της εποχής μας είναι τα οικιστικά , σε τι