Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μεσιτικά Γραφεία Σπάρτη

: 4 αποτελέσματα
Χαμαρέτου 106, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
  • Πωλήσεις – Μισθώσεις Ακινήτων -
  • Ανάθεση Ακινήτων -
  • Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας -
  • Εκτιμήσεις Ακινήτων -
  • Προώθηση Ακινήτων -
  • Διαμεσολαβήσεις -
  • Επενδύσεις & Ανάπτυξη -
  • Έρευνα και Ανάλυση Κτηματαγοράς
Μεσιτικό Γραφείο
Λυκούργου 95, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Είμαστε στη διάθεσή σας για μια αγορά, ενοικίαση ενός ακινήτου βάσει των απαιτήσεών σας. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας www.spartaland.gr και εάν έχετε κάποια ερώτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας του γραφείου μας ή στέλνοντάς μας e-mail και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Περιοχή κύριας δραστηριότητάς μας ο νομός Λακωνίας και τα Κύθηρα.
Διεθνές Μεσιτικό Γραφείο
Βρασίδου 71, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό γραφείο προώθησης ακινήτων και στο εξωτερικό ( σε όλο τον κόσμο ).
Λυσάνδρου 38, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Το Pappas Real Estate παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεσιτικών συμβάσεων και διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα ακινήτων για να καλύψει τις ανάγκες του πιο απαιτητικού πελάτη.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ψάχνεις για σπίτι; επαγγελματικό χώρο; εξοχική κατοικία; Για αγορά, πώληση ή ενοικίαση; Η κατηγορία Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων είναι ο κτηματομεσιτικός παράδεισος για να βρεις κτηματομεσίτες - μεσίτες και μεσιτικά γραφεία (real estate) για ενοικίαση, πώληση, αγοραπωλησία ακινήτου σε Σπάρτη. Βρες τον κτηματομεσίτη ή το μεσιτικό γραφείο που θα σου βρει σπίτι, φοιτητικό διαμέρισμα, γραφείο, επαγγελματική στέγη, οικόπεδο ή χωράφι σε Σπάρτη.
Η Σύμβουλος Επένδυσης Ακινήτων, κ. Εβίτα Ελευθερουδάκη μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την αγοραπωλησία και ενοικίαση των ακινήτων.... Η κρίση συνεχίζεται , οι τιμές των ακινήτων πέφτουν με ταχύτητα φωτός και οι λίγοι τυχεροί που πουλάνε σήμερα είναι μόνο όσοι αντιλαμβάνονται το νόημα της παραδοσιακής ρήσης «κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και …καρτέρει» Η καρτερία για την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας σήμερα,  για όσους ιδιοκτήτες έχουν ήδη, χαμηλή μεν αξιοπρεπή δε προσφορά,  είναι η χειρότερη επιλογή. Τα ακίνητα που προσφέρονται σε τιμές κάτω της αντικειμενικής είναι ίσως τα περισσότερα και οι αγοραστές έχουν τεράστια γκάμα επιλογών. Οι τιμές έχουν πτωτική τάση, που θα συνεχισθεί όσο  οι άνθρωποι καταστρέφονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν και  η ανεργία καλπάζει . Και ο αγοραστής που αρνήθηκε την προσφορά που του έγινε θεωρώντας τη χαμηλή, θα χάσει τη μια και μοναδική ευκαιρία που είχε να βρεθεί με μετρητά. Τα δημοφιλέστερα ακίνητα της εποχής μας είναι τα οικιστικά , σε τι