Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μεσιτικά Γραφεία Ζάκυνθος

: 7 αποτελέσματα
Μεσιτικό Γραφείο
Κλαυδιανού 10 & Λούτζη Αναστασίου 3, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Οι υπηρεσίες που υπεύθυνα και ολοκληρωμένα παρέχει η εταιρία μας αφορούν τη διακπεραίωση όλων των απαιτούμενων κτηματομεσιτικών διαδικασιών όπως : Ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς για εύρεση σημαντικών ευκαιριών για αγορά ή πώληση ακινήτου καθώς και προτάσεις για επενδυτικές λύσεις σε ακίνητα εισοδήματος και οικόπεδα προς ανάπτυξη, νομική κάλυψη με δικούς μας συνεργάτες δικηγόρους και συμβολαιογράφους, χρηματοδότηση ακινήτων για αγορά με χαμηλότοκα επιτόκια και τους ευνοικότερους όρους δανειοδότησης λόγω της συνεργασίας μας με όλες τις ελληνικές και ξένες τράπεζες, εκτιμήσεις ακινήτων, έλεγχο τίτλων, έλεγχο κτισμάτων, τοπογραφικό διάγραμμα, μισθώσεις, πωλήσεις, αντιπαροχές, επενδύσεις, διαφήμιση.
Μεσιτικό Γραφείο
Κάλβου 82, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Φωσκόλου 46, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Κτηματομεσιτικό Γραφείο
Λασκάρεως 8, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Κτηματομεσιτικό Γραφείο
Αγίου Λουκά 6, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Εκμίσθωση και Διαχείριση Ακινήτων
Ευγενίδου 28, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Μεσιτικό Γραφείο
Λομβάρδου Κωνσταντίνου 32, Ζάκυνθος, 29100, ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Σελίδα:
1
 
Ψάχνεις για σπίτι; επαγγελματικό χώρο; εξοχική κατοικία; Για αγορά, πώληση ή ενοικίαση; Η κατηγορία Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων είναι ο κτηματομεσιτικός παράδεισος για να βρεις κτηματομεσίτες - μεσίτες και μεσιτικά γραφεία (real estate) για ενοικίαση, πώληση, αγοραπωλησία ακινήτου σε Ζάκυνθος. Βρες τον κτηματομεσίτη ή το μεσιτικό γραφείο που θα σου βρει σπίτι, φοιτητικό διαμέρισμα, γραφείο, επαγγελματική στέγη, οικόπεδο ή χωράφι σε Ζάκυνθος.
Η Σύμβουλος Επένδυσης Ακινήτων, κ. Εβίτα Ελευθερουδάκη μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την αγοραπωλησία και ενοικίαση των ακινήτων.... Η κρίση συνεχίζεται , οι τιμές των ακινήτων πέφτουν με ταχύτητα φωτός και οι λίγοι τυχεροί που πουλάνε σήμερα είναι μόνο όσοι αντιλαμβάνονται το νόημα της παραδοσιακής ρήσης «κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και …καρτέρει» Η καρτερία για την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας σήμερα,  για όσους ιδιοκτήτες έχουν ήδη, χαμηλή μεν αξιοπρεπή δε προσφορά,  είναι η χειρότερη επιλογή. Τα ακίνητα που προσφέρονται σε τιμές κάτω της αντικειμενικής είναι ίσως τα περισσότερα και οι αγοραστές έχουν τεράστια γκάμα επιλογών. Οι τιμές έχουν πτωτική τάση, που θα συνεχισθεί όσο  οι άνθρωποι καταστρέφονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν και  η ανεργία καλπάζει . Και ο αγοραστής που αρνήθηκε την προσφορά που του έγινε θεωρώντας τη χαμηλή, θα χάσει τη μια και μοναδική ευκαιρία που είχε να βρεθεί με μετρητά. Τα δημοφιλέστερα ακίνητα της εποχής μας είναι τα οικιστικά , σε τι