Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μετακομίσεις και Μεταφορές Αγρίνιο

: 17 αποτελέσματα
6ο χλμ. Αγρινίου - Αντιρίου, όπισθεν Corali Club, Αγρίνιο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού

Υπηρεσίες ?

 • Γενικές μεταφορές σε όλη την Ελλάδα -
 • Μεταφορές βαρέων και ογκωδών αντικειμένων -
 • Μεταφορές συμπαγών φορτίων -
 • Ειδικές μεταφορές -
 • Μεταφορές container -
 • Logistics -
 • Μετακομίσεις -
 • Μετακομίσεις εταιρειών -
 • Παραλαβή & Μεταφορά Εμπορευμάτων -
 • Αποθήκευση σε κατάλληλα διαμορφωμένους, ασφαλείς χώρους -
 • Διανομές ?

Δρομολόγια ? - Καθημερινά δρομολόγια & καθημερινές αναχωρήσεις, από και προς:

 • Αγρίνιο - Αθήνα -
 • Αγρίνιο Θεσσαλονίκη
Ερυθραίας 7, Αγρίνιο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Η μεταφορική μας αναλαμβάνει το σύνολο των ενεργειών για μια άρτια οργανωμένη μετακόμιση. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να εκτιμήσουμε δωρεάν τον χώρο σας και να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών που επιθυμείτε και να σας δώσουμε την κατάλληλη οικονομική προσφορά. Παρέχουμε: Αποσυναρμολόγηση επίπλων και συσκευασία. Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών (ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια) A/C και συσκευασία. Συσκευασία μικροαντικειμένων (υαλικά, είδη κουζίνας, κάδρα), ρούχων και κρεμαστών ρούχων σε ειδικές ντουλάπες. Τοποθέτηση - συναρμολόγηση επίπλων και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών. Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως μεταφορές, ταχυμεταφορές και διανομές φορτίου παντός τύπου πανελλαδικά. Καλύπτουμε το δίκτυο εγχώριων μεταφορών, άμεσα, αξιόπιστα και παρέχοντας τις πιο οικονομικές τιμές. Ο ιδιόκτητος στόλος που διαθέτουμε σε όλες τις διαστάσεις και τονάζ, καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Έμπειροι οδηγοί και μεταφορείς εξασφαλίζουν την φορτοεκφόρτωση χωρίς απώλειες. Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει τις συσκευασίες των αντικειμένων σας για μετακομίσεις πανελλαδικά. Αναλαμβάνουμε και ψυγειομεταφορές προϊόντων που απαιτούν συγκεκριμένες συνθήκες ψύξης για να φτάνουν αναλλοίωτα στον προορισμό που επιθυμείτε.
Ευκλείδη 6, Αγρίνιο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Μεταφορές Ξηράς , Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΕ λειτουργεί από το 1957 και έχει εξυπηρετήσει τους πελάτες της παρέχοντας πολλές διευκολύνσεις. Η μακροχρόνια πορεία μας στον τομέα της μεταφοράς, αποθήκευσης και διανομής εμπορευμάτων και οικοσκευών ΕΓΓΥΑΤΑΙ την άμεση, γρήγορη, οικονομική και ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας.

 • Οι μεταφορές γίνονται από την εταιρεία μας με ιδιόκτητα & συνεργαζόμενα δημόσιας χρήσης φορτηγά. -
 • Διαθέτουμε κλαρκ, φορτηγάκια με υδραυλικές πόρτες για την εύκολη και ασφαλή διανομή των εμπορευμάτων σας. -
 • Διανομή, φύλαξη και αποθήκευση εμπορευμάτων. -
 • Μετακομίσεις. -
 • Η εταιρεία διαθέτει καταστήματα σε Αθήνα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι και εξυπηρετεί τις περιοχές Μεσολόγγι, Ευηνοχώρι, Νεοχώρι, Αιτωλικό,Κατοχή, Αγρίνιο, Θέρμο και Κατούνα. -
 • Σημαντική υπηρεσία η εξασφαλισμένη και άμεση πληρωμή αντικαταβολών

Υποκατάστημα Μεσολογγίου: - Ανδρέα Λόντου 3 - Τηλ: 26310 22006 - Fax: 26310 22006 - Υποκατάστημα Αθήνας: - Ορφέως 151 ΡΟΥΦ - Τηλ: 210 3450160 - Τηλ: 210 3454841 - Fax: 210 3460359

5ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου - Αντιρρίου, Αγρίνιο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Μεταφορές Ξηράς , Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Μετακομίσεις - Μεταφορές - Εθνικές μεταφορές - Μετακομίσεις με ανυψωτικό μηχάνημα - Ασφάλιση φορτίου - Αποθηκεύσεις οικιακών εξοπλισμών - Αποθηκεύσεις εταιρικών εξοπλισμών - Διανομές - Παράδοση σε 24 ώρες - Συσκευασία εύθραυστα - Μεταφορές έργων τέχνης - Μεταφορές πιάνων - Μεταφορές επικίνδυνων συσκευασιών - Οικοσκευές - Αμπαλάζ
Αριστοτέλους 5, Αγρίνιο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Μεταφορές Ξηράς
 • Ανυψωτικό μηχάνημα -
 • Αμπαλάζ -
 • Αποσύνδεση - Σύνδεση οικοσκευών -
 • Μικρομεταφορές -
 • Αποθηκεύσεις -
 • Ελεύθερο ωράριο παραδόσεων - παραλαβών -
 • Ελληνικό προσωπικό
Κιάτου 11, Πάτρα, 26332, ΑΧΑΪΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
 • Μετακομίσεις Οικοσκευών -
 • Μετακομίσεις οικιών -
 • Μετακομίσεις Εταιρειών -
 • Εξειδικευμένες υπηρεσίες -
 • Διανομές των εμπορευμάτων σας -
 • Αναλαμβάνουμε μονοφορτία - φορτία όπως: μεταφορά ξυλείας, ζάχαρης (σε κυβικά), ειδών συσκευασίας, αμπαλάζ, χαρτιού, πιάνα, χρηματοκιβώτια, σωλήνων ύδρευσης καθώς και παντός είδους φορτία με εγγύηση χρόνου παράδοσης
13ο χλμ. Αμφιλοχίας - Άρτας, Λουτρό, Αμφιλοχία, 30500, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού , Μετακομίσεις & Μεταφορές
 • Μεταφορές -
 • Μετακομίσεις -
 • Αμπαλάζ -
 • Ψυγειομεταφορές -
 • Ανυψώσεις -
 • Γερανοί -
 • Αποθηκεύσεις -
 • Μεταφορική Αθήνα -Αμφιλοχία -Αιτωλοακαρνανία
Δεληγιώργη 29, Αγρίνιο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Έμπειρο, ελληνικό προσωπικό, διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα, κάνουμε συσκευασία αμπαλάζ οικοσυσκευών και αναλαμβάνουμε την φόρτωση, εκφόρτωση και διανομή των εμπορευμάτων. Καθημερινά συνδυαστικές μετακομίσεις απο Αγρίνιο και Μεσολόγγι για Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και υπόόιπη Ελλάδα. Παραλαβή, παράδοση κατ' οίκον.
Αγρίνιο, Αγρίνιο - Λαγκαδιά, 30150, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Αναλαμβάνουμε ασφαλείς και υπεύθυνες μετακομίσεις και μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, διανομές, φορτώσεις, εκφορτώσεις σε πολύ προσιτές τιμές. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.
Τρικούπη Χαριλάου 131, Αγρίνιο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
4ο χλμ Αγρινίου - Αμφιλοχίας, Αγρίνιο, 30150, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Αναλαμβάνουμε με ασφάλεια τη μεταφορά και την ανύψωση οικιακών συσκευών και επίπλων. Συσκευασία και συναρμολόγηση. Ειδικές τιμές για φοιτητές.
Αγίας Βαρβάρας 34, Αγρίνιο, 30132, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Δημοσθένους, Αγρίνιο, 30132, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Αναλαμβάνω μεταφορές, μετακομίσεις και σε φοιτητές.
Πυθαγόρα, Αγρίνιο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορές Ζώων
Κοσμά Αιτωλού 143, Αγρίνιο, 30132, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Λουροπούλου Γεωργίου 1, Αγρίνιο, 30132, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Αναλαμβάνουμε με ασφάλεια τη μεταφορά και την ανύψωση οικιακών συσκευών και επίπλων. Συσκευασία και συναρμολόγηση.
3ο χλμ Εθνικής Οδού Αγρινίου - Αντιρρίου, Αγρίνιο, 30132, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Έχετε αποφασίσει να μετακομίσετε. Έχετε βρει το τέλειο σπίτι, κατάλληλο για εσάς και την οικογένειά σας. Μένει να πραγματοποιήσετε την μεταφορά των επίπλων και των οικοσυσκευών σας, και για αυτό θα αναζητήσετε μια μεταφορική εταιρεία σε Αγρίνιο.
Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που είναι χρήσιμες οι εταιρείες αυτές ώστε να πραγματοποιήσουμε τη μετακόμισή μας;

1) Οι μεταφορικές εταιρείες εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι τα πράγματά σας και τα εύθραυστα αντικείμενα θα φτάσουν με ασφάλεια στο νέο σας σπίτι.

2) Επιλέγοντας μια μεταφορική εταιρεία, λύνετε το πρόβλημα της χωρητικότητας για τη μεταφορά των αντικειμένων. Στην περίπτωση που θα πραγματοποιούσατε μόνοι σας τη μετακόμιση, αυτό θα απαιτούσε τη χρήση μεταφορικού μέσου ικανού να χωρέσει ακόμα και τα μεγαλύτερα πράγματά σας, όπως για παράδειγμα ένα ψυγείο ή ένα πλυντήριο, πράγμα δύσκολο έως ακατόρθωτο για τα συμβατικά ΙΧ.

3) Οι μεταφορικές εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης των επίπλων σας, καθώς και την αποσύνδεση και τη σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας, εξοικονομώντας σας έτσι πολύτιμο χρόνο.

4) Επίσης σημαντικό είναι ότι οι εταιρείες που πραγματοποιούν μετακομίσεις μπορούν –εκτός από την μεταφορά των πραγμάτων - να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη συσκευασία τους, τη φόρτωση και την εκφόρτωσή τους στο νέο σας χώρο.

5) Τέλος, οι μεταφορικές εταιρείες διαθέτουν ανυψωτικά μηχανήματα έτσι ώστε να μπορούν να ανεβάσουν ακόμα και τα πιο μεγάλα αντικείμενα σε περίπτωση που δεν υπάρχει ο χώρος για να γίνει αυτό (απότομες σκάλες, μικρό ασανσέρ κλπ).


Δεν έχετε λοιπόν παρά μόνο να βρείτε την κατάλληλη μεταφορική εταιρεία σε Αγρίνιο, επιλέγοντας από το πλήθος επαγγελματιών που διαθέτουμε, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η μετακόμισή σας.
Η μεταφορά-μετακόμιση αποτελεί πάντα έναν βασικό… «πονοκέφαλο» για οποιονδήποτε την επιχειρεί. Εμείς, ρωτήσαμε τους ειδικούς μεταφορείς και μοιραζόμαστε μαζί σας τις συμβουλές τους για το θέμα. Η ανάγκη μας για την οικονομικότερη λύση μεταφοράς, πολλές φόρες μας οδηγεί στη λανθασμένη επιλογή μιας μεταφορικής εταιρείας ή ιδιώτη μεταφορέα. Συνήθως, επιλέγουμε τη χαμηλότερη τιμή, χωρίς να προσέχουμε το αν προσφέρεται η  απαραίτητη τεχνογνωσία στη σωστή και αποτελεσματική μεταφορά των προσωπικών μας αντικειμένων. Μία έμπειρη μεταφορική εταιρεία μπορεί να καθοδηγήσει τον πελάτη, έτσι ώστε να μειώσει σημαντικά το κόστος της μεταφοράς και να τον συμβουλεύσει κατάλληλα για να συσκευάσει ο ίδιος σωστά τα αντικείμενα που θέλει να μεταφέρει, ώστε να πετύχει όσο το δυνατόν λιγότερες φθορές κατά τη μετακίνηση. Συσκευάστε σωστά τα εύθραυστα αντικείμενα Προκειμένου να συσκευάσουμε σωστά γυάλινα ή άλλα εύθραυστα αντικείμενα σε κιβώτιο, θα πρέπει να ακολούθήσουμε τα παρακάτω βήματα: Κλείνουμ
Διάβασε τις χρήσιμες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να προγραμματίσεις μία εύκολη και γρήγορη μετακόμιση .... Για την γρήγορη αλλά προπάντων εύκολη πραγματοποίηση της μετακόμισης, δεν χρειάζεται αρκετός κόπος και χρόνος…  απαραίτητη είναι η καλή οργάνωση, που μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά όλες τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν . Αν λοιπόν προγραμματίζεις να αλλάξεις σπίτι, αρκεί να διαβάσεις τις παρακάτω χρήσιμες προτάσεις για να οργανώσεις την μετακόμισή σου, με πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο ! Φτιάξε μία λίστα, με όλες τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν και ανέθεσε στα μέλη της οικογένειας, ή στους φίλους που θα σε βοηθήσουν, ένα συγκεκριμένο έργο το οποίο θα πρέπει να ολοκληρώσουν, στο χρονικό διάστημα που θα έχεις ορίσει. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων, ποια εργασία έχει αναλάβει ο καθένας, θα αποτραπούν οι παρεξηγήσεις και φυσικά θα μπορέσεις ποιο γρήγορα και οργανωμένα, να ολοκληρώσεις όλες τις εργασίες σου! Διάλεξε, μία έμπειρη μεταφορική εται