Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μετακομίσεις και Μεταφορές Αργολίδας

: 28 αποτελέσματα
Παπάγου Αλεξάνδρου 15, Άργος, 21200, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Μεταφορές – Μετακομίσεις – Αποθήκευση καθημερινά και όλο το 24ωρο.
Άρια, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Μεταφορές Ξηράς
 • Μετακομίσεις - Μεταφορές οικιών - επαγγελματικών χώρων -
 • Ανυψωτικά -
 • Γερανοί -
 • Κλαρκ -
 • Αμπαλάζ -
 • Δωρεάν εκτίμηση κόστους φορτίου -
 • Ειδικές τιμές για φοιτητές - ανέργους
Φαίδωνος 8, Πάτρα, 26335, ΑΧΑΪΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Μεταφορές Ξηράς , Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Μετακομίσεις Φοιτητών με Συνδυαστικά Δρομολόγια προς Αθήνα και όλη την Ελλάδα με έκπτωση 50%. Δωρεάν αμπαλάρισμα - αποσυνδέσεις ηλεκτρικών συσκευών - φωτιστικών. Χρησιμοποιούμε τα πιο συγχρονα υλικά συσκευασίας (αεροχαρτ, ειδικές θήκες υαλικών, ντουλάπες ρούχων). Συνεργαζόμαστε με έμπειρους συνεργάτες. Απευθείας παραλαβή και παράδοση κατ΄ οίκον με το κλειδί στο χέρι. Πολυετής εμπειρία στο χώρο εξειδικευμένες μετακομίσεις. Ανυψώσεις με ιδιόκτητο ανυψωτικό μηχάνημα μετακομίσεων. Δωρεάν κούτες, σακκούλες για τα στρώματα. Σκοπός μας πάντα η ασφαλέστερη και οικονομικότερη εξυπηρέτησή σας. Τιμές λογικές.
Βαρβάκη 1, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
 • Μεταφορές - Μετακομίσεις -
 • Ανυψωτικό μηχάνημα -
 • Συσκευασία αμπαλάζ -
 • Αποσυναρμολόγηση - συναρμολόγηση επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών
5ο χλμ. Άργους - Καρυάς, Άργος, 21250, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Γερανοί

Αναλαμβάνουμε:

 • Οδική Μεταφορά -
 • Ειδικές Μεταφορές -
 • Γενικές Μεταφορές -
 • Μεταφορές Οικοσκευών -
 • Αποσυναρμολογήσεις Επίπλων & Ηλεκτρικών Συσκευών -
 • Ανυψωτικές Μετακομίσεις -
 • Αμπαλάζ - Συσκευασίες -
 • Γερανοί -
 • Αναβατόριο -
 • Συσκευασία -
 • Αποθήκευση

- Διαθέτουμε:

 • Γερανοφόρο (έως 16 m) Ανατρεπόμενο για μπάζα -
 • Αναβατόριο (έως 8ο όροφο) -
 • Καλαθοφόρο -
 • Γερανοί
Μακαρίου 16, Άργος, 21232, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορές, μετακομίσεις, διανομές, περισυλλογές, αμπαλάζ.
Επαρχιακή Οδός Ναυπλίου - Νέας Κίου, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Διομήδους 54, Άργος, 21231, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Ηρακλέους 68, Άργος, 21231, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Φορονέως 195, Άργος, 21200, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορές, μετακομίσεις, συσκευασία, ανυψώσεις, αναβατόριο, γερανός, αποθήκευση και διανομή εμπορευμάτων.
Μπιζανίου 10, Άργος, 21232, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Άκοβα, Άργος, 21250, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορές, μετακομίσεις, διανομές, περισυλλογές, αμπαλάζ.
Πλατεία Βλάσση 5, Άργος, 21200, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1959 από τους αδερφούς Δομάζου και κατέχει πλέον ηγετική θέση στο χώρο των Μεταφορών. Η εταιρία Αφοί Παν. Δομάζου Α.Ε. διαθέτει: Φορτηγά συρόμενα για τη μεταφορά κάθε είδους φορτίου. Φορτηγά, ψυγεία για τη μεταφορά όλων των ευπαθών προϊόντων (γάλα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά). Ανοξείδωτα βυτία μεταφοράς υγρών τροφίμων, μάρκας G. Magyar πιστοποιημένα με την πιστοποίηση TUV, για την μεταφορά υγρών τροφίμων (γάλα, χυμούς, ελαιόλαδο κ.λ.π.). Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στις Εθνικές & Διεθνείς Μεταφορές. Είμαστε ο πιο έμπιστος συνεργάτης σας.
Θερμησία, Ερμιόνη, 21051, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Κουτσοπόδι, Κουτσοπόδι, 21200, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Σταθαίικα, Άργος, 21200, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Μεταφορέας
Πηγάδια, Ερμιόνη, 21051, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Κουτσοπόδι, Κουτσοπόδι, 21200, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
2ο χλμ Κρανιδίου - Ερμιόνης, Κρανίδι, 21300, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Τημένους 54, Άργος, 21232, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Έχετε αποφασίσει να μετακομίσετε. Έχετε βρει το τέλειο σπίτι, κατάλληλο για εσάς και την οικογένειά σας. Μένει να πραγματοποιήσετε την μεταφορά των επίπλων και των οικοσυσκευών σας, και για αυτό θα αναζητήσετε μια μεταφορική εταιρεία σε Αργολίδας.
Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που είναι χρήσιμες οι εταιρείες αυτές ώστε να πραγματοποιήσουμε τη μετακόμισή μας;

1) Οι μεταφορικές εταιρείες εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι τα πράγματά σας και τα εύθραυστα αντικείμενα θα φτάσουν με ασφάλεια στο νέο σας σπίτι.

2) Επιλέγοντας μια μεταφορική εταιρεία, λύνετε το πρόβλημα της χωρητικότητας για τη μεταφορά των αντικειμένων. Στην περίπτωση που θα πραγματοποιούσατε μόνοι σας τη μετακόμιση, αυτό θα απαιτούσε τη χρήση μεταφορικού μέσου ικανού να χωρέσει ακόμα και τα μεγαλύτερα πράγματά σας, όπως για παράδειγμα ένα ψυγείο ή ένα πλυντήριο, πράγμα δύσκολο έως ακατόρθωτο για τα συμβατικά ΙΧ.

3) Οι μεταφορικές εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης των επίπλων σας, καθώς και την αποσύνδεση και τη σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας, εξοικονομώντας σας έτσι πολύτιμο χρόνο.

4) Επίσης σημαντικό είναι ότι οι εταιρείες που πραγματοποιούν μετακομίσεις μπορούν –εκτός από την μεταφορά των πραγμάτων - να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη συσκευασία τους, τη φόρτωση και την εκφόρτωσή τους στο νέο σας χώρο.

5) Τέλος, οι μεταφορικές εταιρείες διαθέτουν ανυψωτικά μηχανήματα έτσι ώστε να μπορούν να ανεβάσουν ακόμα και τα πιο μεγάλα αντικείμενα σε περίπτωση που δεν υπάρχει ο χώρος για να γίνει αυτό (απότομες σκάλες, μικρό ασανσέρ κλπ).


Δεν έχετε λοιπόν παρά μόνο να βρείτε την κατάλληλη μεταφορική εταιρεία σε Αργολίδας, επιλέγοντας από το πλήθος επαγγελματιών που διαθέτουμε, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η μετακόμισή σας.
Η μεταφορά-μετακόμιση αποτελεί πάντα έναν βασικό… «πονοκέφαλο» για οποιονδήποτε την επιχειρεί. Εμείς, ρωτήσαμε τους ειδικούς μεταφορείς και μοιραζόμαστε μαζί σας τις συμβουλές τους για το θέμα. Η ανάγκη μας για την οικονομικότερη λύση μεταφοράς, πολλές φόρες μας οδηγεί στη λανθασμένη επιλογή μιας μεταφορικής εταιρείας ή ιδιώτη μεταφορέα. Συνήθως, επιλέγουμε τη χαμηλότερη τιμή, χωρίς να προσέχουμε το αν προσφέρεται η  απαραίτητη τεχνογνωσία στη σωστή και αποτελεσματική μεταφορά των προσωπικών μας αντικειμένων. Μία έμπειρη μεταφορική εταιρεία μπορεί να καθοδηγήσει τον πελάτη, έτσι ώστε να μειώσει σημαντικά το κόστος της μεταφοράς και να τον συμβουλεύσει κατάλληλα για να συσκευάσει ο ίδιος σωστά τα αντικείμενα που θέλει να μεταφέρει, ώστε να πετύχει όσο το δυνατόν λιγότερες φθορές κατά τη μετακίνηση. Συσκευάστε σωστά τα εύθραυστα αντικείμενα Προκειμένου να συσκευάσουμε σωστά γυάλινα ή άλλα εύθραυστα αντικείμενα σε κιβώτιο, θα πρέπει να ακολούθήσουμε τα παρακάτω βήματα: Κλείνουμ
Διάβασε τις χρήσιμες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να προγραμματίσεις μία εύκολη και γρήγορη μετακόμιση .... Για την γρήγορη αλλά προπάντων εύκολη πραγματοποίηση της μετακόμισης, δεν χρειάζεται αρκετός κόπος και χρόνος…  απαραίτητη είναι η καλή οργάνωση, που μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά όλες τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν . Αν λοιπόν προγραμματίζεις να αλλάξεις σπίτι, αρκεί να διαβάσεις τις παρακάτω χρήσιμες προτάσεις για να οργανώσεις την μετακόμισή σου, με πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο ! Φτιάξε μία λίστα, με όλες τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν και ανέθεσε στα μέλη της οικογένειας, ή στους φίλους που θα σε βοηθήσουν, ένα συγκεκριμένο έργο το οποίο θα πρέπει να ολοκληρώσουν, στο χρονικό διάστημα που θα έχεις ορίσει. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων, ποια εργασία έχει αναλάβει ο καθένας, θα αποτραπούν οι παρεξηγήσεις και φυσικά θα μπορέσεις ποιο γρήγορα και οργανωμένα, να ολοκληρώσεις όλες τις εργασίες σου! Διάλεξε, μία έμπειρη μεταφορική εται