Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μετακομίσεις και Μεταφορές Κέρκυρα

: 24 αποτελέσματα
Κέρκυρα, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
  • Μεταφορές - Μετακομίσεις πόρτα - πόρτα από και προς όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό -
  • Ανυψωτικό Μηχάνημα-υδραυλική πόρτα -
  • Αποθηκεύσεις και αμπαλάζ, λύσιμο – στήσιμο επίπλων, αποσυναρμολόγηση – συναρμολόγηση air condition & ηλεκτρικών συσκευών από έμπειρο προσωπικό και τεχνικούς Επικοινωνία: 6932538062 (Cosmote), 6985863410 (Vodafone).
Άγιος Ματθαίος, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορές μετακομίσεις προς όλη την Ελλάδα - Φορτοταξί - Ανυψώσεις - Ανυψωτικό μηχάνημα - Αποθηκεύσεις - Αμπαλάζ - Αυτοκινητιστής - Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση
Γραικοχώρι, Γραικοχώρι, 46100, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού , Μετακομίσεις & Μεταφορές
Με τον σύγχρονο στόλο από οχήματα προσφέρουμε: - Αξιόπιστο εβδομαδιαίο door to door service, προς και από όλες τις σημαντικότερες, παραγωγικές και εμπορικές περιοχές της Ελλάδος Αποθηκεύσεις και διαχείριση φορτίων εντός της αποθήκης - Μεταφορά, περισυλλογή και διανομή στην Ελλάδα - Φορτοεκφόρτωση - Έκδοση Τίτλου Κυριότητας Εμπορεύματος - Φορτηγά μεταφοράς εύφλεκτων και/ή Χημικών υλικων - Οχήματα εφοδιασμένα με ειδική άδεια ADR - Φορτοεκφορτώσεις trailer έμφορτων και κενών Εναπόθεση έμφορτων ή κενών ψυγείων containers - Αποσυσκευασία και πλήρωση trailers - Σε ένα υπερσύγχρονο χώρο αποθηκεύουμε και διανέμουμε τα εμπορεύματα που μεταφέραμε ή όχι, για λογαριασμό των πελατών μας (Ιδιόκτητη αποθήκη σε ιδιόκτητο ακίνητο 5.000 τετραγωνικών μέτρων στο Γραικοχώρι με υποδομές για δημιουργία depot). - - Ενδεικτικά δρομολόγια: - Παξοί προς Αθήνα - Παξοί προς Θεσσαλονίκη - Παξοί προς Ηγουμενίτσα - Παξοί Προς Κέρκυρα και το αντίστροφο
Κάμπος Αλεπού, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Ανυψωτικά Μηχανήματα
  • Μετακομίσεις οικοσκευών -
  • Ανυψωτικές εργασίες -
  • Ειδικές μεταφορές -
  • Διανομές εμπορευμάτων
Λεωφόρος Επτανήσων 8, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορική εταιρία Πάτρα - Κέρκυρα και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα.
Λεωφόρος Επτανήσων 8, Κέρκυρα, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Κανάλια, Κέρκυρα, 49150, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Κέρκυρα, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Κλειστό φορτηγό για ασφαλείς μεταφορές με υδραυλική πόρτα. Σύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα. Γερανοφόρο όχημα ανοικτού τύπου για ανυψωτικές εργασίες. Πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μεταφορές και μετακομίσεις. Καλάθι δύο ατόμων για εργασίες έως και στα 15 μετρα.
Μεταφορές Ψυγείων
Βελονάδες, Κέρκυρα, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Περίθεια, Καρουσάδες, 49081, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορές εσωτερικού για το νομό Κέρκυρας από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μεταφορά κομπλέ φορτίων για όλη την Ελλάδα. Ενοικίαση κάδων για τη μεταφορά άχρηστων οικοδομικών υλικών από οικοδομές και ανακαινίσεις κτιρίων, χωματουργικές εργασίες και εκσκαφές.
Καστανιά, Καστελλάνοι Μέσης, 49084, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Κέρκυρα, Κέρκυρα - Καμπιέλο, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορές και μετακομίσεις εντός Κέρκuρας και προς όλη την Ελλάδα.
5ο χλμ Εθνικής Οδού Πέλεκα - Τρικλίνου, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Αλυκές & Περούλη 12, Ποταμός, 49150, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Λεωφόρος Επτανήσου 8, Κέρκυρα - Τρία Γεφύρια, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Άγιος Νικόλαος Κερκύρας & Περιφερειακή Οδός Λευκίμμης, Λευκίμμη, 49080, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
6ο χλμ Εθνικής Οδού Πέλεκα, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Εργατικές Κατοικίες, Κέρκυρα - Κουλίνα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Πόρτα, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορά νερού, γερανομεταφορές.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6ο χλμ Εθνικής Οδού Πέλεκα, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
       
 
Έχετε αποφασίσει να μετακομίσετε. Έχετε βρει το τέλειο σπίτι, κατάλληλο για εσάς και την οικογένειά σας. Μένει να πραγματοποιήσετε την μεταφορά των επίπλων και των οικοσυσκευών σας, και για αυτό θα αναζητήσετε μια μεταφορική εταιρεία σε Κέρκυρα.
Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που είναι χρήσιμες οι εταιρείες αυτές ώστε να πραγματοποιήσουμε τη μετακόμισή μας;

1) Οι μεταφορικές εταιρείες εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι τα πράγματά σας και τα εύθραυστα αντικείμενα θα φτάσουν με ασφάλεια στο νέο σας σπίτι.

2) Επιλέγοντας μια μεταφορική εταιρεία, λύνετε το πρόβλημα της χωρητικότητας για τη μεταφορά των αντικειμένων. Στην περίπτωση που θα πραγματοποιούσατε μόνοι σας τη μετακόμιση, αυτό θα απαιτούσε τη χρήση μεταφορικού μέσου ικανού να χωρέσει ακόμα και τα μεγαλύτερα πράγματά σας, όπως για παράδειγμα ένα ψυγείο ή ένα πλυντήριο, πράγμα δύσκολο έως ακατόρθωτο για τα συμβατικά ΙΧ.

3) Οι μεταφορικές εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης των επίπλων σας, καθώς και την αποσύνδεση και τη σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας, εξοικονομώντας σας έτσι πολύτιμο χρόνο.

4) Επίσης σημαντικό είναι ότι οι εταιρείες που πραγματοποιούν μετακομίσεις μπορούν –εκτός από την μεταφορά των πραγμάτων - να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη συσκευασία τους, τη φόρτωση και την εκφόρτωσή τους στο νέο σας χώρο.

5) Τέλος, οι μεταφορικές εταιρείες διαθέτουν ανυψωτικά μηχανήματα έτσι ώστε να μπορούν να ανεβάσουν ακόμα και τα πιο μεγάλα αντικείμενα σε περίπτωση που δεν υπάρχει ο χώρος για να γίνει αυτό (απότομες σκάλες, μικρό ασανσέρ κλπ).


Δεν έχετε λοιπόν παρά μόνο να βρείτε την κατάλληλη μεταφορική εταιρεία σε Κέρκυρα, επιλέγοντας από το πλήθος επαγγελματιών που διαθέτουμε, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η μετακόμισή σας.
Η μεταφορά-μετακόμιση αποτελεί πάντα έναν βασικό… «πονοκέφαλο» για οποιονδήποτε την επιχειρεί. Εμείς, ρωτήσαμε τους ειδικούς μεταφορείς και μοιραζόμαστε μαζί σας τις συμβουλές τους για το θέμα. Η ανάγκη μας για την οικονομικότερη λύση μεταφοράς, πολλές φόρες μας οδηγεί στη λανθασμένη επιλογή μιας μεταφορικής εταιρείας ή ιδιώτη μεταφορέα. Συνήθως, επιλέγουμε τη χαμηλότερη τιμή, χωρίς να προσέχουμε το αν προσφέρεται η  απαραίτητη τεχνογνωσία στη σωστή και αποτελεσματική μεταφορά των προσωπικών μας αντικειμένων. Μία έμπειρη μεταφορική εταιρεία μπορεί να καθοδηγήσει τον πελάτη, έτσι ώστε να μειώσει σημαντικά το κόστος της μεταφοράς και να τον συμβουλεύσει κατάλληλα για να συσκευάσει ο ίδιος σωστά τα αντικείμενα που θέλει να μεταφέρει, ώστε να πετύχει όσο το δυνατόν λιγότερες φθορές κατά τη μετακίνηση. Συσκευάστε σωστά τα εύθραυστα αντικείμενα Προκειμένου να συσκευάσουμε σωστά γυάλινα ή άλλα εύθραυστα αντικείμενα σε κιβώτιο, θα πρέπει να ακολούθήσουμε τα παρακάτω βήματα: Κλείνουμ
Διάβασε τις χρήσιμες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να προγραμματίσεις μία εύκολη και γρήγορη μετακόμιση .... Για την γρήγορη αλλά προπάντων εύκολη πραγματοποίηση της μετακόμισης, δεν χρειάζεται αρκετός κόπος και χρόνος…  απαραίτητη είναι η καλή οργάνωση, που μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά όλες τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν . Αν λοιπόν προγραμματίζεις να αλλάξεις σπίτι, αρκεί να διαβάσεις τις παρακάτω χρήσιμες προτάσεις για να οργανώσεις την μετακόμισή σου, με πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο ! Φτιάξε μία λίστα, με όλες τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν και ανέθεσε στα μέλη της οικογένειας, ή στους φίλους που θα σε βοηθήσουν, ένα συγκεκριμένο έργο το οποίο θα πρέπει να ολοκληρώσουν, στο χρονικό διάστημα που θα έχεις ορίσει. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων, ποια εργασία έχει αναλάβει ο καθένας, θα αποτραπούν οι παρεξηγήσεις και φυσικά θα μπορέσεις ποιο γρήγορα και οργανωμένα, να ολοκληρώσεις όλες τις εργασίες σου! Διάλεξε, μία έμπειρη μεταφορική εται