Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μετακομίσεις και Μεταφορές Λακωνίας

: 17 αποτελέσματα
Ομήρου 49, Καλαμάτα, 24132, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
 • Μεταφορές μετακομίσεις προς όλη την Ελλάδα -
 • Τακτικά δρομολόγια από Λακωνία και Μεσσηνία για Θεσ/νίκη -
 • Ειδικές τιμές στους φοιτητές -
 • Αμπαλάζ -
 • Βαρύ φορτίο -
 • Δωρεάν συνδέσεις και αποσυνδέσεις -
 • Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων -
 • Αποθηκεύσεις
Χρύσαφα, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
 • Εθνικές μεταφορές από & προς Σπάρτη -
 • Μετακομίσεις -
 • Ανυψωτική μετακόμιση -
 • Μεταφορά βαρέων αντικειμένων -
 • Αμπαλάρισμα -
 • Ειδικές τιμές για Φοιτητές - Στρατιωτικούς - Αστυνομικούς
Ψυγειομεταφορές
Σκάλα, Σκάλα, 23051, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Η εταιρία αναλαμβάνει και μεταφορές με ψυγεία.
Αγίου Κωνσταντίνου 16, Μολάοι, 23052, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Οδικές μεταφορές, μετακομίσεις εσωτερικού.
Λακωνίας & Αερόπης, Πλησίον Παγκρητίου Σταδίου, Ηράκλειο, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορές καθημερινά για Ρέθυμνο, Χανιά, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο, Σητεία.
Μικράς Ασίας, Γύθειο, 23200, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Τριακοσίων 94, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μαγούλα, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βλαχιώτης, Βλαχιώτης, 23055, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Άλικα, Γερολιμένας, 23071, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Αρεόπολη, Αρεόπολη, 23062, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Ριβιώτισσα, Σπάρτη, 23100, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Μολάοι, Μολάοι, 23052, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορέας
Γλυκόβρυση, Βλαχιώτης, 23055, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Μεταφορές
Νεάπολη, Νεάπολη Λακωνίας, 23053, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Σκάλα, Σκάλα, 23051, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σκάλα, Σκάλα, 23051, ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Έχετε αποφασίσει να μετακομίσετε. Έχετε βρει το τέλειο σπίτι, κατάλληλο για εσάς και την οικογένειά σας. Μένει να πραγματοποιήσετε την μεταφορά των επίπλων και των οικοσυσκευών σας, και για αυτό θα αναζητήσετε μια μεταφορική εταιρεία σε Λακωνίας.
Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που είναι χρήσιμες οι εταιρείες αυτές ώστε να πραγματοποιήσουμε τη μετακόμισή μας;

1) Οι μεταφορικές εταιρείες εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι τα πράγματά σας και τα εύθραυστα αντικείμενα θα φτάσουν με ασφάλεια στο νέο σας σπίτι.

2) Επιλέγοντας μια μεταφορική εταιρεία, λύνετε το πρόβλημα της χωρητικότητας για τη μεταφορά των αντικειμένων. Στην περίπτωση που θα πραγματοποιούσατε μόνοι σας τη μετακόμιση, αυτό θα απαιτούσε τη χρήση μεταφορικού μέσου ικανού να χωρέσει ακόμα και τα μεγαλύτερα πράγματά σας, όπως για παράδειγμα ένα ψυγείο ή ένα πλυντήριο, πράγμα δύσκολο έως ακατόρθωτο για τα συμβατικά ΙΧ.

3) Οι μεταφορικές εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης των επίπλων σας, καθώς και την αποσύνδεση και τη σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας, εξοικονομώντας σας έτσι πολύτιμο χρόνο.

4) Επίσης σημαντικό είναι ότι οι εταιρείες που πραγματοποιούν μετακομίσεις μπορούν –εκτός από την μεταφορά των πραγμάτων - να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη συσκευασία τους, τη φόρτωση και την εκφόρτωσή τους στο νέο σας χώρο.

5) Τέλος, οι μεταφορικές εταιρείες διαθέτουν ανυψωτικά μηχανήματα έτσι ώστε να μπορούν να ανεβάσουν ακόμα και τα πιο μεγάλα αντικείμενα σε περίπτωση που δεν υπάρχει ο χώρος για να γίνει αυτό (απότομες σκάλες, μικρό ασανσέρ κλπ).


Δεν έχετε λοιπόν παρά μόνο να βρείτε την κατάλληλη μεταφορική εταιρεία σε Λακωνίας, επιλέγοντας από το πλήθος επαγγελματιών που διαθέτουμε, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η μετακόμισή σας.
Η μεταφορά-μετακόμιση αποτελεί πάντα έναν βασικό… «πονοκέφαλο» για οποιονδήποτε την επιχειρεί. Εμείς, ρωτήσαμε τους ειδικούς μεταφορείς και μοιραζόμαστε μαζί σας τις συμβουλές τους για το θέμα. Η ανάγκη μας για την οικονομικότερη λύση μεταφοράς, πολλές φόρες μας οδηγεί στη λανθασμένη επιλογή μιας μεταφορικής εταιρείας ή ιδιώτη μεταφορέα. Συνήθως, επιλέγουμε τη χαμηλότερη τιμή, χωρίς να προσέχουμε το αν προσφέρεται η  απαραίτητη τεχνογνωσία στη σωστή και αποτελεσματική μεταφορά των προσωπικών μας αντικειμένων. Μία έμπειρη μεταφορική εταιρεία μπορεί να καθοδηγήσει τον πελάτη, έτσι ώστε να μειώσει σημαντικά το κόστος της μεταφοράς και να τον συμβουλεύσει κατάλληλα για να συσκευάσει ο ίδιος σωστά τα αντικείμενα που θέλει να μεταφέρει, ώστε να πετύχει όσο το δυνατόν λιγότερες φθορές κατά τη μετακίνηση. Συσκευάστε σωστά τα εύθραυστα αντικείμενα Προκειμένου να συσκευάσουμε σωστά γυάλινα ή άλλα εύθραυστα αντικείμενα σε κιβώτιο, θα πρέπει να ακολούθήσουμε τα παρακάτω βήματα: Κλείνουμ
Διάβασε τις χρήσιμες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να προγραμματίσεις μία εύκολη και γρήγορη μετακόμιση .... Για την γρήγορη αλλά προπάντων εύκολη πραγματοποίηση της μετακόμισης, δεν χρειάζεται αρκετός κόπος και χρόνος…  απαραίτητη είναι η καλή οργάνωση, που μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά όλες τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν . Αν λοιπόν προγραμματίζεις να αλλάξεις σπίτι, αρκεί να διαβάσεις τις παρακάτω χρήσιμες προτάσεις για να οργανώσεις την μετακόμισή σου, με πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο ! Φτιάξε μία λίστα, με όλες τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν και ανέθεσε στα μέλη της οικογένειας, ή στους φίλους που θα σε βοηθήσουν, ένα συγκεκριμένο έργο το οποίο θα πρέπει να ολοκληρώσουν, στο χρονικό διάστημα που θα έχεις ορίσει. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων, ποια εργασία έχει αναλάβει ο καθένας, θα αποτραπούν οι παρεξηγήσεις και φυσικά θα μπορέσεις ποιο γρήγορα και οργανωμένα, να ολοκληρώσεις όλες τις εργασίες σου! Διάλεξε, μία έμπειρη μεταφορική εται