Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μετακομίσεις και Μεταφορές Σέρρες

: 12 αποτελέσματα
Κολοκοτρώνη Θεοδώρου 44, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Ανυψωτικά Μηχανήματα

Μεταφέρουμε - αμπαλάρουμε και αποθηκεύουμε εμπορεύματα.

 • Πλήρες αμπαλάζ οικοσκευών - Υαλικών - Φωτιστικών - Ρουχισμού -
 • Λύσιμο - Δέσιμο επίπλων από εξειδικευμένο προσωπικό -
 • Διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα

Γίνονται ειδικές τιμές σε στρατιωτικούς και φοιτητές.

Ολυμπίου 2, Σέρρες, 62100, ΣΕΡΡΩΝ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού , Ανυψωτικά Μηχανήματα
 • Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα (νησιά) -
 • Μεταφορές σε όλη την Ελλάδα (νησιά) -
 • Ανυψωτική Μετακόμιση & Μεταφορά -
 • Αμπαλάζ -
 • Ανύψωση Βαρέων Φορτίων (πιάνα, χρηματοκιβώτια κ.λπ.) -
 • Σύνδεση - Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών -
 • Λύσιμο & Δέσιμο επίπλων -
 • Μεταφορά επαγγελματικού εξοπλισμού -
 • Άμεση εξυπηρέτηση
Γαλδέμη Α. 32, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
 • Φόρτωμα – λύσιμο – δέσιμο επίπλων από εξειδικευμένο προσωπικό -
 • Πλήρες αμπαλάζ Οικοσκευών - Υαλικών - Φωτιστικών - Ρουχισμού -
 • Διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα -
 • Μεταφορές Πιάνων και εμπορευμάτων -
 • Μεταφορές σ’ όλη την Ελλάδα
Βενιζέλου & Καπετάν Μητρούση, Σέρρες, 62121, ΣΕΡΡΩΝ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Ανυψωτικά Μηχανήματα
 • Ανυψωτική Μετακόμιση Σε Όλη Την Ελλάδα -
 • Οικονομική Μετακόμιση -
 • Αμπαλάζ επίπλων και συσκευασία υαλικών   -
 • Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων -
 • Φορτοεκφόρτωση από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με ασφάλεια -
 • Μεταφορά με σύγχρονα κλειστά φορτηγά της εταιρείας μας -
 • Χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων -
 • Συσκευασία και μεταφορά έργων τέχνης -
 • Συνδυαστικές μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα με οικονομικές τιμές και ασφάλεια -
 • Δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας χωρίς καμία χρέωση -
 • Προσφορές σε φοιτητές και στρατιωτικούς

Κάνω τη μετακόμιση, τη μεταφορά μόνος μου! - Σας παρέχουμε ό,τι μέγεθος φορτηγού χρειάζεστε και οδηγό για να κάνετε τη μεταφορά, τη μετακόμισή σας όπως επιθυμείτε με χρέωση ανά χιλιόμετρο ή ώρες χρήσεις. - - Συνεργασία με ψυκτικό για άμεση απεγκατάσταση και έκταση κλιματιστικών.

Ανατολικής Θράκης 5, Σέρρες, 62124, ΣΕΡΡΩΝ
Μεταφορές Με Φορτοταξί , Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορές Μετακομίσεις Golden Boy Φώτιος. - Μικρομεταφορές Μικρομετακομίσεις στις Σέρρες και σε όλη την Ελλάδα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. - Ειδικές τιμές φοιτητών. - Άμεση Εξυπηρέτηση. - Συνδυάστε τιμή και ποιότητα.
Παπανδρέου Γεωργίου 28, Σέρρες, 62123, ΣΕΡΡΩΝ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Καναβού 41, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Κολοκοτρώνη Θεοδώρου 162, Πλησίον Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Αστικές διανομές εμπορευμάτων ανά την Ελλάδα. Ταχυμεταφορές δεμάτων, μετακομίσεις, ανύψωση αντικειμένων. Διανομή εντός λεκανοπεδίου, με εξειδίκευση διανομής, μεγάλα καταστήματα, super market, καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία, κομμωτήρια, καταστήματα αισθητικής. Ανάληψη έργων δημοσίου. Παράδοση στην πόλη των Σερρών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη εντός 24 ωρών.
Νέα Περιφερειακή Οδός Σερρών - Θεσσαλονίκης, Παραπλεύρως Τελωνείου, Σέρρες, 62100, ΣΕΡΡΩΝ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Σκουτάρι, Σέρρες, 62100, ΣΕΡΡΩΝ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Αγίου Γεωργίου 42, Σέρρες, 62124, ΣΕΡΡΩΝ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Ολυμπίου 61, Σέρρες, 62125, ΣΕΡΡΩΝ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Σελίδα:
1
 
 
Έχετε αποφασίσει να μετακομίσετε. Έχετε βρει το τέλειο σπίτι, κατάλληλο για εσάς και την οικογένειά σας. Μένει να πραγματοποιήσετε την μεταφορά των επίπλων και των οικοσυσκευών σας, και για αυτό θα αναζητήσετε μια μεταφορική εταιρεία σε Σέρρες.
Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που είναι χρήσιμες οι εταιρείες αυτές ώστε να πραγματοποιήσουμε τη μετακόμισή μας;

1) Οι μεταφορικές εταιρείες εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι τα πράγματά σας και τα εύθραυστα αντικείμενα θα φτάσουν με ασφάλεια στο νέο σας σπίτι.

2) Επιλέγοντας μια μεταφορική εταιρεία, λύνετε το πρόβλημα της χωρητικότητας για τη μεταφορά των αντικειμένων. Στην περίπτωση που θα πραγματοποιούσατε μόνοι σας τη μετακόμιση, αυτό θα απαιτούσε τη χρήση μεταφορικού μέσου ικανού να χωρέσει ακόμα και τα μεγαλύτερα πράγματά σας, όπως για παράδειγμα ένα ψυγείο ή ένα πλυντήριο, πράγμα δύσκολο έως ακατόρθωτο για τα συμβατικά ΙΧ.

3) Οι μεταφορικές εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης των επίπλων σας, καθώς και την αποσύνδεση και τη σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας, εξοικονομώντας σας έτσι πολύτιμο χρόνο.

4) Επίσης σημαντικό είναι ότι οι εταιρείες που πραγματοποιούν μετακομίσεις μπορούν –εκτός από την μεταφορά των πραγμάτων - να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη συσκευασία τους, τη φόρτωση και την εκφόρτωσή τους στο νέο σας χώρο.

5) Τέλος, οι μεταφορικές εταιρείες διαθέτουν ανυψωτικά μηχανήματα έτσι ώστε να μπορούν να ανεβάσουν ακόμα και τα πιο μεγάλα αντικείμενα σε περίπτωση που δεν υπάρχει ο χώρος για να γίνει αυτό (απότομες σκάλες, μικρό ασανσέρ κλπ).


Δεν έχετε λοιπόν παρά μόνο να βρείτε την κατάλληλη μεταφορική εταιρεία σε Σέρρες, επιλέγοντας από το πλήθος επαγγελματιών που διαθέτουμε, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η μετακόμισή σας.
Η μεταφορά-μετακόμιση αποτελεί πάντα έναν βασικό… «πονοκέφαλο» για οποιονδήποτε την επιχειρεί. Εμείς, ρωτήσαμε τους ειδικούς μεταφορείς και μοιραζόμαστε μαζί σας τις συμβουλές τους για το θέμα. Η ανάγκη μας για την οικονομικότερη λύση μεταφοράς, πολλές φόρες μας οδηγεί στη λανθασμένη επιλογή μιας μεταφορικής εταιρείας ή ιδιώτη μεταφορέα. Συνήθως, επιλέγουμε τη χαμηλότερη τιμή, χωρίς να προσέχουμε το αν προσφέρεται η  απαραίτητη τεχνογνωσία στη σωστή και αποτελεσματική μεταφορά των προσωπικών μας αντικειμένων. Μία έμπειρη μεταφορική εταιρεία μπορεί να καθοδηγήσει τον πελάτη, έτσι ώστε να μειώσει σημαντικά το κόστος της μεταφοράς και να τον συμβουλεύσει κατάλληλα για να συσκευάσει ο ίδιος σωστά τα αντικείμενα που θέλει να μεταφέρει, ώστε να πετύχει όσο το δυνατόν λιγότερες φθορές κατά τη μετακίνηση. Συσκευάστε σωστά τα εύθραυστα αντικείμενα Προκειμένου να συσκευάσουμε σωστά γυάλινα ή άλλα εύθραυστα αντικείμενα σε κιβώτιο, θα πρέπει να ακολούθήσουμε τα παρακάτω βήματα: Κλείνουμ
Διάβασε τις χρήσιμες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να προγραμματίσεις μία εύκολη και γρήγορη μετακόμιση .... Για την γρήγορη αλλά προπάντων εύκολη πραγματοποίηση της μετακόμισης, δεν χρειάζεται αρκετός κόπος και χρόνος…  απαραίτητη είναι η καλή οργάνωση, που μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά όλες τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν . Αν λοιπόν προγραμματίζεις να αλλάξεις σπίτι, αρκεί να διαβάσεις τις παρακάτω χρήσιμες προτάσεις για να οργανώσεις την μετακόμισή σου, με πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο ! Φτιάξε μία λίστα, με όλες τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν και ανέθεσε στα μέλη της οικογένειας, ή στους φίλους που θα σε βοηθήσουν, ένα συγκεκριμένο έργο το οποίο θα πρέπει να ολοκληρώσουν, στο χρονικό διάστημα που θα έχεις ορίσει. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων, ποια εργασία έχει αναλάβει ο καθένας, θα αποτραπούν οι παρεξηγήσεις και φυσικά θα μπορέσεις ποιο γρήγορα και οργανωμένα, να ολοκληρώσεις όλες τις εργασίες σου! Διάλεξε, μία έμπειρη μεταφορική εται