Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μηχανήματα Ανίχνευσης Ελλάδα

: 21 αποτελέσματα
Λ. Πρωτόπαπα Π. 16, Ηλιούπολη, 16343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ταμειακές Μηχανές , Εξοπλισμός Γραφείων & Καταστημάτων , Μηχανήματα Ανίχνευσης , Ζυγαριές & Πλάστιγγες
Ταμειακές μηχανές από 210€ + ΦΠΑ. - Ταμειακές Μηχανές - Ζυγαριές - Αναλώσιμα - Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Εξυπηρετούμε σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα. - Σας παρέχουμε δωρεάν τον προγραμματισμό την εγκατάσταση και την επίδειξη της ταμειακής σας. θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να σας δείξουμε όλα τα μοντέλα και τις ολοκληρωμένες λύσεις για τις δικές σας ανάγκες. Εάν δεν μπορείτε να έρθετε εσείς μπορούμε να έρθουμε εμείς στον χώρο σας και να σας δειγματίσουμε. Κοντά σας ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο με ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΑΜΕΣΗ ΠΩΛΗΣΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ SERVICE-ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.
Ξενοφώντος 25, Γλυφάδα, 16675, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ταμειακές Μηχανές , Μηχανήματα Ανίχνευσης , Ζυγαριές & Πλάστιγγες
Σας παρέχουμε δωρεάν επίδειξη, προγραμματισμό και εγκατάσταση της ταμειακής μηχανής. Η έδρα μας βρίσκεται Ξενοφώντος 25, Γλυφάδα. Επίσης, παρέχουμε παντός τύπου ζυγιστικά, πλάστιγγες - πλατφόρμες έως 2000kg, εμπορικές εφαρμογές για mini market - αρτοποιία, προγράμματα εστιατορίου - delivery, scanner - ανιχνευτές και καταμετρητές χαρτονομισμάτων, αναλώσιμα, ετικετογράφους τιμών και ρολόγια παρουσίας προσωπικού. Τα παραπάνω προϊόντα υποστηρίζονται με υπευθυνότητα και συνέπεια από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας. Το γρήγορο service και η εξυπηρέτηση αποτελεί δέσμευση για την εταιρεία μας, καθώς μεγάλο μέρος της ανάπτυξής μας οφείλεται στην τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε. ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!!!
Αιτωλικού 126, Πειραιάς, 18544, ΑΤΤΙΚΗΣ
Ταμειακές Μηχανές , Είδη Γραφείου & Αναλώσιμα , Μηχανές Γραφείου , Μηχανήματα Ανίχνευσης , Ζυγαριές & Πλάστιγγες
Η ADMATE HELLAS εκμεταλλευόμενη το εκτεταμένο δίκτυο διανομής της αντιπροσωπεύει μια σειρά από προϊόντα όπως: Ταμειακές Μηχανές, Ηλεκτρονικές ζυγαριές, Ηλεκτρονικές αριθμομηχανές, Καταμετρητές χαρτονομισμάτων και κερμάτων, Ανιχνευτές πλαστότητας χαρτονομισμάτων, Καταστροφείς εγγράφων, Ρολόγια Παρουσίας προσωπικού, Συστήματα POS και περιφερειακά τους και Συσκευές FAX είναι τα προϊόντα που συμπληρώνουν την γκάμα του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας μας. Τα παραπάνω προϊόντα υποστηρίζονται με υπευθυνότητα και συνέπεια από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας που απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, καθώς και πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών. Το after sales service αποτελεί δέσμευση για την εταιρεία μας, καθώς μεγάλο μέρος της προσπάθειας ανάπτυξης και αύξησης των πωλήσεων οφείλεται στην τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε. - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Στη μακρόχρονη ιστορία της εταιρείας μας η διαδικασία λήψης αποφάσεων σχετικά με το μελλοντικό σχεδιασμό της επιχείρησης γίνεται με γνώμονα την τεχνολογική εξέλιξη και τις οικονομικές συνθήκες.
Λ. Φιλίππου 10, Έδεσσα, 58200, ΠΕΛΛΑΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
 • Ανιχνευτές μετάλλων -
 • Ανιχνευτές χρυσού -
 • Ανιχνευτές ασφαλείας -
 • Κάμερες ανίχνευσης βυθού θάλασσας -
 • Ραβδοσκοπικά όργανα -
 • Εκκρεμές, Βέργες Γ -
 • Ανιχνευτές αποστάσεως -
 • Παλμικούς ανιχνευτές -
 • Υποβρύχιους ανιχνευτές -
 • Γεωλογικά μηχανήματα (γεωραντάρ) -
 • Επαγγελματικούς ανιχνευτές -
 • Μαγνητικές πύλες ασφαλείας -
 • Βιβλία με σημάδια και λύσεις -
 • Μεταχειρισμένους Ανιχνευτές (αγοράζουμε, ανταλλάσουμε τους παλιούς σας ανιχνευτές) -
 • Εξοπλισμό έρευνας και εξόρυξης φυσικού χρυσού

Μερικά από τα μοντέλα μας

 • Garrett Atx νέος παλμικός ανιχνευτής -
 • Garrett At-Pro Super Προσφορά! -
 • Υποβρύχιος ανιχνευτής μετάλλων Sea Hunter Mark II -
 • GTI 2500 Deep Scan Βαθιά έρευνα -
 • Υποβρύχια κάμερα 360ο – 50m με καταγραφή -
 • Gold pan kit πιάτα για φυσικό χρυσό -
 • Μαγνητόμετρο Fisher FP ID 2100 -
 • Βιβλίο: Ραβδοσκοπία Εκκρεμές -
 • Βιβλίο: Σημάδια – Λύσεις Θησαυρών

Όλα τα μοντέλα των εταιρειών είναι ετοιμοπαράδοτα. Με συνεχή τεχνική υποστήριξη από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο για να γνωρίσετε από κοντά, να ανακαλύψετε τις μοναδικές δυνατότητες των μηχανημάτων ανίχνευση και να βρείτε τον ιδανικό ανιχνευτή που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Ανιχνευτές Μετάλλων
Κωνσταντινουπόλεως 12-14, Μοσχάτο, 18344, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Spectra V3
Noggin για γεωφυσικές έρευνες κατόπιν παραγγελίας. Γεωφυσικά όργανα ACCUMETER. Θερμοαναλυτές LASER. Παλμικούς ανιχνευτές πλαισίου (LORENZ, PULSTAR II κ.λπ.). Εντοπιστές χρυσού απόστασης ELECTROTWIN (δίδυμα) κατόπιν παραγγελίας. Εντοπιστές υπογείων καλωδίων - σωληνώσεων. Ανιχνευτές ναρκών κατόπιν παραγγελίας. Στις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνονται: πλήρες service και τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας. Αναλαμβάνουμε την εκμάθηση χειρισμού και σας ενημερώνουμε για τα "μικρά μυστικά" που δίνουν "μεγάλους" θησαυρούς.Επίσης αποσύρουμε τους παλιούς ανιχνευτές σας. Τέλος αναλαμβάνουμε ενισχύσεις μηχανημάτων WHITE XLT.
Εισαγωγές - Εμπόριο Μηχανημάτων Ανίχνευσης Μετάλλων
Ρήγα Φεραίου 24, Παλαιό Φάληρο, 17563, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Compass Long Range
Εισάγουμε και διαθέτουμε στην ελληνική αγορά, χονδρική και λιανική, τα προϊόντα των εταιρειών: GARRETT, FISHER, MINELAB, TEKNETICS, COMPASS, RAYMASTER, ANDERSON, KESTREL, OKM, MAKRO - DETECTORS και EBINGER.Το κατάστημά μας βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, Ρήγα Φεραίου 24, Τ.Κ. 175 63, από όπου μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα που διαθέτουμε.Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων που διαθέτουμε σε όλη την Ελλάδα.Ασχολούμαστε με εισαγωγές, διάθεση χονδρική - λιανική και υποστήριξη ηλεκτρονικών οργάνων από το 1950.Από τη δεκαετία του 80 έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά εξασφαλίζοντας περισσότερες συνεργασίες με τους διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους: OKM, GARRETT, MINELAB, FISHER, TEKNETICS.
Ανιχνευτές Μετάλλων
Λεωφόρος Αθηνών 193, Χαϊδάρι, 12461, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους ασύρματους, ανιχνευτές μετάλλων XP DEUS, με μενού επιλογών στην Ελληνική γλώσσα, που δίνουν πληροφορίες για το είδος, σχήμα και βάθος του θαμμένου αντικειμένου.Οι εφαρμογές των ανιχνευτών μας καλύπτουν τόσο την έρευνα θησαυρών αλλά και βιομηχανικές απαιτήσεις, όπως ανίχνευση καλωδίων και υπόγειων δικτύων, έρευνα φρεατίων και σωληνώσεων.
Κεντρικά Γραφεία
Παπανδρέου Γεωργίου 124, Μεταμόρφωση, 14452, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Soco System - Linx - Loma Systems - Weber - Eme - Grex - Turbovac - Tiflex - Preo
Εμπόριο Μηχανημάτων Ανίχνευσης - Υποκατάστημα
Πολυτεχνείου 104 & Λούη Σπύρου, Εύοσμος, 56226, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Soco System - Linx - Loma Systems - Weber - Eme - Grex - Turbovac - Tiflex - Preo
Κατασκευή - Εμπόριο Ανιχνευτών Μετάλλων
Τιόλη Γεωργίου 32, Κοζάνη, 50132, ΚΟΖΑΝΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Dafis Gold
Παλμικοί ανιχνευτές μέχρι 4 μέτρα βάθος. Επισκευές τηλεοράσεων, ηλεκτρικοί φράχτες.
Μηχανήματα Ανίχνευσης Διαρροής Νερού
Ναυαρίνου 9, Αθήνα, 10680, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Εμπόριο Μηχανημάτων Ανιχνευτών Μετάλλων
Παλαιών Πατρών Γερμανού 46, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Εμπόριο Μηχανημάτων Ανίχνευσης
Τσαλδάρη Παναγή 5-17, Ξάνθη, 67132, ΞΑΝΘΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Συστήματα Ανίχνευσης Αερίων
Σουρλατζή Ερμή 11, Κορωπί, 19400, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Drager
Εκάλης 2 & Προέκταση Ολυμπιάδος, Εύοσμος, 56224, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Ανιχευτές διαρροών για πεπιεσμένο αέρα, κλιματιστικά αέρια, CO2 και όλα τα αέρια. Μετρητές ροής πεπιεσμένου αέρα, ανεμόμετρα, θερμόμετρα λέιζερ και επαφής, ανιχνευτές υπερήχων.
Ανιχνευτές Μετάλλων
Βενιζέλου Ελευθερίου 44, 2ος Όροφος, Θεσσαλονίκη, 54624, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Προηγμένα Συστήματα Επιτήρησης
Βασιλίσσης Σοφίας 8, Αθήνα, 10674, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Εμπόριο Ανιχνευτών Μετάλλων
Παλαιά Καβάλας 90, Αιγάλεω, 12242, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Κατασκευή - Εμπόριο Μηχανημάτων Ανίχνευσης
Πίψου Χ. 16, Θεσσαλονίκη, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Εμπόριο Μηχανημάτων Ανίχνευσης Χρυσού - Έργων Τέχνης
Υψηλάντου 18, Αθήνα - Κολωνάκι, 10676, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μηχανήματα Ανίχνευσης
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Μηχανήματα Ανίχνευσης μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Μηχανήματα Ανίχνευσης σε Ελλάδα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Ο Ιωάννης Κυρίτσης, έμπορος ανιχνευτών μετάλλων, σου αναλύει με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα σχετικά με τους ανιχνευτές μετάλλων και σε προετοιμάζει για ένα συναρπαστικό κυνήγι του θησαυρού! Η Ελλάδα λόγω των εναλλαγών του τοπίου της, από ορεινό σε πεδινό, παραλία και νησιά, βρίθει από ιστορικές αναφορές και φανταστικές ιστορίες για θαμμένους θησαυρούς! Επιδρομείς στη ξηρά, πειρατές στη θάλασσα, αμέτρητες κρυψώνες όπου έκρυβαν τα χρήματα τους οι κυνηγημένοι για να τα προστατέψουν. Πώς εντοπίζεις τη θέση του θησαυρού; Επιλέγοντας φυσικά σημάδια τα οποία θα μπορούσαν να υποδείξουν το σημείο ώστε να μη ξεχαστεί. Θυμήσου ότι όποιος κρύβει χρυσό πιστεύει ότι μια μέρα θα γυρίσει για να τον πάρει, οπότε θα πρέπει να έχει τον τρόπο να μη χάσει το σημείο. Μία πέτρα με ιδιαίτερο σχήμα, μία πηγή, ένα γεφύρι,  ένα ξωκλήσι, ένα μεγάλο δένδρο είναι όλα τους σταθερά σημεία που σε οδηγούν μετά από πολλά χρόνια. Σε άλλες περιπτώσεις και εποχές ( πχ ομάδες ανταρτών, κομιτατζήδες, Τούρκοι) χαράζονταν σημάδ