Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μπαλόνια Άγιος Δημήτριος

: 4 αποτελέσματα
Αγίου Δημητρίου 199, Άγιος Δημήτριος, 17343, ΑΤΤΙΚΗΣ
Παιδότοποι , Μπαλόνια
  • Παιδότοποι -
  • Παιδικά πάρτυ -
  • Πάρτυ στο σπίτι -
  • Μπαλόνια με ήλιο - Διακοσμήσεις -
  • Προγράμματα διασκέδασης - Face painting -
  • Ενοικιάσεις φουσκωτών παιχνιδιών -
  • Οργάνωση, σχεδιασμός & κατασκευή παιδότοπων
Ήβης 20, Παλαιό Φάληρο, 17562, ΑΤΤΙΚΗΣ
Παιδικοί Σταθμοί

Ο παιδικός σταθμός προσφέρει: - Ολιγομελή τμήματα ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. - Ειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό με πολυετή πείρα. - Εκπαιδευτικά προγράμματα για κάθε τμήμα, προσαρμοσμένα στην ηλικία των παιδιών και στις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους. - Δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε 16 εργαστήρια. - Συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση του εκπαιδευτικού προσωπικού. - Συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες για την αντιμετώπιση και επίλυση δυσκολιών και προβλημάτων. - Λειτουργία και οργάνωση που εξασφαλίζει την άμεση και συχνή ενημέρωση και συνεργασία με τους γονείς. - Μηνιαία σεμινάρια για γονείς. - Ιατρική παρακολούθηση από παιδίατρο. - Ασφαλιστική κάλυψη.

Λ. Φρεαττύδος 46, Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, 18537, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μπαλόνια , Πυροτεχνήματα
Η Ballooxx είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στις φουσκωτές κατασκευές και στα διακοσμητικά μπαλόνια. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, καθώς και το πλούσιο πελατολόγιό μας, μας κάνει να ξεχωρίζουμε. - Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε για εσάς οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε, να τυπώσουμε τη φίρμα σας και να την τοποθετήσουμε στο χώρο που επιθυμείτε. Αναλαμβάνουμε επίσης τη διακόσμηση σε γάμους, βαφτίσεις, παιδικά και μη πάρτυ και γενικά σε οποιαδήποτε εκδήλωση. - Χρησιμοποιούμε υλικά αρίστης ποιότητας που ανέχουν στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες και τη χρήση, εναρμονισμένα με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.
Πλουτάρχου 43, Άγιος Δημήτριος, 17342, ΑΤΤΙΚΗΣ
Μπαλόνια
Ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης με μπαλόνια για κάθε εκδήλωση, γάμο, βάπτιση, εγκαίνια party κλπ. Κλόουν ανιματέρ, ταχυδακτυλουργοί, καραγκιόζης, ξυλοπόδαρος, ζογκλέρ και άλλοι θα διασκεδάσουν σωστά και υπεύθυνα τους καλεσμένους σας σε παιδικά ή εταιρικά party. Ελάτε να σας προτείνουμε λύσεις έξυπνες, πρωτότυπες και οικονομικές.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Εδώ θα βρεις μπαλόνια σε Άγιος Δημήτριος. Μπαλόνια στολισμού, μπαλόνια για βάπτιση, για γάμο, για πάρτυ, μπαλόνια με ήλιο όλα τα καταστήματα με μπαλόνια στην κατηγορία Μπαλόνια.