Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μπαλόνια Πάτρα

: 3 αποτελέσματα
Πανεπιστημίου 382, Πάτρα, 26442, ΑΧΑΪΑΣ
Πυροτεχνήματα , Μπαλόνια

Η Balloon fire εισάγει όλα της τα είδη. - Τα είδη της είναι πυροτεχνήματα, βεγγαλικά με πώληση και ρίψεις για όλη την Ελλάδα, στολισμός βάπτισης - γάμου - εγκαινίων με μπαλόνια επίσης ενοικιάσεις φουσκωτών παιχνιδιών. - Διαθέτουμε τα προσκλητήρια Μάστορας για την Πάτρα. - Διαθέτουμε καπνογόνα, δυναμιτάκια και όλα τα είδη πυροτεχνημάτων.

Διακοσμήσεις με Μπαλόνια
Κορίνθου 213, Πάτρα, 26221, ΑΧΑΪΑΣ
Μπαλόνια
Χονδρικό - Λιανικό Εμπόριο Μπαλονιών
Μαιζώνος 14, Πάτρα, 26223, ΑΧΑΪΑΣ
Μπαλόνια
Η Balloon Fire ασχολείται με στολισμούς με μπαλόνια για βαπτίσεις, γάμους και γενικά με την διοργάνωση των εκδηλώσεων. Επίσης η Balloon Fire αναλαμβάνει ρίψεις πυροτεχνημάτων σε γάμους και σε όλες τις εκδηλώσεις. Όλα τα προϊόντα εισάγονται από την Balloon Fire και πωλούνται χονδρικός και λιανικός. Η εταιρία μας διαθέτει ISO9001:2008 σταθερής ποιότητας. Αναλαμβάνουμε στολισμούς με μπαλόνια και ρίψεις πυροτεχνημάτων για το Νομό Αχαΐας και καλύπτουμε όλη την Ελλάδα με το δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Εδώ θα βρεις μπαλόνια σε Πάτρα. Μπαλόνια στολισμού, μπαλόνια για βάπτιση, για γάμο, για πάρτυ, μπαλόνια με ήλιο όλα τα καταστήματα με μπαλόνια στην κατηγορία Μπαλόνια.
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Μπαλόνια Αχαΐας Μπαλόνια