Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μυοκτονίες Αργολίδας

: 4 αποτελέσματα
Άνω Πλατεία Κρανιδίου, Κρανίδι, 21300, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝΗ - Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα τροφοδότησης βιομηχανικών και επαγγελματικών χώρων, με μεγάλη γκάμα προϊόντων υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως χημικά καθαριστικά, απολυμαντικά, συσκευές απολύμανσης, συσκευές εντομοαπώθησης, εντομοπαγίδες κ.ά.

Μυοκτονίες
Κορίνθου 209, Άργος, 21231, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Η Antipest-Solutions στην προσπάθειά της για μια ολοκληρωμένη υγειονομική κάλυψη των επιχειρήσεων, παρέχει τα εξής προϊόντα: Μέσα παγίδευσης εντόμων και τρωκτικών Χημικά απολυμαντικά (για το προσωπικό και τον κτηριακό εξοπλισμό) Μέσα καθαρισμού των χώρων των εγκαταστάσεων (σκούπες, στεγνωτήρια κ.ά.) Μέσα ατομικής προστασίας εργαζομένων Μέσα διαχείρισης τροφίμων Η Antipest Solutions δραστηριοποιείται στους εξής χώρους: Βιομηχανίες τροφίμων ποτών (συσκευαστήρια, χυμοποιεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.α.) Εγκαταστάσεις εκμετάλλευσης ζώων (πτηνοτροφεία, κτηνοτροφεία κ.α.) Εγκαταστάσεις επεξεργασίας γάλακτος (τυροκομεία κ.α.) Εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος.
Μυοκτονίες
Λευκάκια & 6ο χλμ Ναυπλίου - Τολού, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Μυοκτονίες
Άρια, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Απαλλαγείτε απο τα ποντίκια επιλέγοντας των κατάλληλο επαγγελματία που πραγματοποιεί μυοκτονίες σε Αργολίδας. Άμεση καταπολέμηση των τρωκτικών με την χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνικών για μυοκτονία σε Αργολίδας.
Η καταπολέμηση των ποντικών και των αρουραίων ονομάζεται Μυοκτονία και είναι ιδιαιτέρως σημαντική τόσο σε ιδιωτικούς όσο και επαγγελματικούς χώρους για λόγους υγειονομικούς και οικονομικούς.. Οι υγειονομικοί λόγοι που μας ωθούν στην καταπολέμηση των ποντικών σχετίζονται κυρίως με το γεγονός ότι αποτελούν φορείς πολλών παθογόνων μικροοργανισμών και μεταδίδουν μέσω των απορριμμάτων τους επικίνδυνες και πολλές φορές θανατηφόρες ασθένειες για τον άνθρωπο π.χ λιστερίωση, λύσσα, πανώλη, λεπτοσπείρωση. Οι οικονομικοί λόγοι συνοψίζονται στις μεγάλες ζημιές που προκαλούν τρώγοντας ή μολύνοντας με τα ούρα, τα περιττώματα τους και τις τρίχες τους, τα αποθηκευμένα προϊόντα. Τα ποντίκια-αρουραίοι συμβάλλουν και στην καταστροφή του επαγγελματικού εξοπλισμού μιας επιχείρησης π.χ φάγωμα καλωδίων, τρύπημα αγωγών νερού και ξύλινών κατασκευών, σκάψιμο για κατασκευή λημεριού (φωλιάς) περιμετρικά στα θεμέλια του οικήματος. Σημαντικό κεφάλαιο για την Μυοκτονία είναι και η πρόληψη για να αποτραπεί η  προσβο
Ορισμένα έντομα (πχ. κατσαρίδες, κουνούπια) και τρωκτικά (πχ. ποντίκια, αρουραίοι) αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία μεταδίδοντας στον άνθρωπο σοβαρές ασθένειες. Αξίζει να αναφερθεί πως τα κουνούπια είναι υπεύθυνα για την πρόκληση των περισσότερων θανάτων σε άνθρωπο από κάθε οργανισμό στη Γη. Η προστασία μας από τους συγκεκριμένους οργανισμούς αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα μας. Προτού καταφύγουμε σε χημικές λύσεις καλό είναι να φροντίσουμε ο χώρος μας να είναι καθαρός και τακτοποιημένος ώστε τα επιβλαβή έντομα και τρωκτικά να μη βρίσκουν τροφή και τόπο διαμονής. Η σωστή απεντόμωση ολοκληρώνεται με τον ψεκασμό με το κατάλληλο εντομοκτόνο. Υπάρχουν ειδικά εντομοκτόνα για την αντιμετώπιση κάθε εντόμου ξεχωριστά. Ειδικά για τα μυρμήγκια και τις κατσαρίδες υπάρχουν συγκεκριμένα εντομοκτόνα gel τα οποία προσφέρουν ευκολία στη χρήση και διακριτικότητα στην εφαρμογή. Όσον αφορά την σωστή καταπολέμηση των τρωκτικών, αυτή επιτυγχάνεται με τη χρήση ελκυστικών αντιπηκτικών δολωμάτων. Η α