Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μυοκτονίες Δωδεκανήσων

: 9 αποτελέσματα
Λίνδου 47, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
  • Απεντομώσεις -
  • Μυοκτονίες -
  • Απολυμάνσεις -
  • Καταπολέμηση Κοριών -
  • Καταπολέμηση Ψύλλων -
  • Απώθηση Φιδιών -
  • Απώθηση πτηνών
Μυοκτονίες
Κάμπος, Πάτμος, 85500, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Μυοκτονίες
Μητροπολίτου Ζαχαρία 4, Κως, 85300, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Μυοκτονίες
Λεωφόρος Ρόδου - Λίνδου 80, Ρόδος, 85100, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Μυοκτονίες
Δημοκρατίας 143, Παραδείσι, 85106, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Μυοκτονίες
Στρατηγού Μακρυγιάννη 15, Κως, 85300, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Χαρτικά, σαπούνια, χλώρια, χλωρίνες, υγρά γενικού καθαρισμού, υγρά πιάτων, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, κουτιά delivery, ποτήρια, αλουμινόχαρτα, μεμβράνες, μαλακτικάρούχων, σακούλες, απορριμάτων, γάντια μιας χρήσης, σφουγγαρίστρες, αφαλατικά.
Μυοκτονίες
Πηγάδια, Κάρπαθος, 85700, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Μυοκτονίες
Αστυπάλαιας 6, Κως, 85300, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Στην Kos pest control θα βρείτε λύση σε κάθε πρόβλημα καθαρισμού, απεντομώσεων και κάθε είδους υγειονομικής φύσεως θέματος που σας απασχολεί. Άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Στην Οργάνωση αναθέστε την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και ξενοιάστε!
Μυοκτονίες
Λακκί, Λέρος, 85400, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Εμπορία γλαστρών, λιπασμάτων, φυτικού υλικού και εφαρμογή απεντομώσεων.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Απαλλαγείτε απο τα ποντίκια επιλέγοντας των κατάλληλο επαγγελματία που πραγματοποιεί μυοκτονίες σε Δωδεκανήσων. Άμεση καταπολέμηση των τρωκτικών με την χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνικών για μυοκτονία σε Δωδεκανήσων.
Ορισμένα έντομα (πχ. κατσαρίδες, κουνούπια) και τρωκτικά (πχ. ποντίκια, αρουραίοι) αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία μεταδίδοντας στον άνθρωπο σοβαρές ασθένειες. Αξίζει να αναφερθεί πως τα κουνούπια είναι υπεύθυνα για την πρόκληση των περισσότερων θανάτων σε άνθρωπο από κάθε οργανισμό στη Γη. Η προστασία μας από τους συγκεκριμένους οργανισμούς αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα μας. Προτού καταφύγουμε σε χημικές λύσεις καλό είναι να φροντίσουμε ο χώρος μας να είναι καθαρός και τακτοποιημένος ώστε τα επιβλαβή έντομα και τρωκτικά να μη βρίσκουν τροφή και τόπο διαμονής. Η σωστή απεντόμωση ολοκληρώνεται με τον ψεκασμό με το κατάλληλο εντομοκτόνο. Υπάρχουν ειδικά εντομοκτόνα για την αντιμετώπιση κάθε εντόμου ξεχωριστά. Ειδικά για τα μυρμήγκια και τις κατσαρίδες υπάρχουν συγκεκριμένα εντομοκτόνα gel τα οποία προσφέρουν ευκολία στη χρήση και διακριτικότητα στην εφαρμογή. Όσον αφορά την σωστή καταπολέμηση των τρωκτικών, αυτή επιτυγχάνεται με τη χρήση ελκυστικών αντιπηκτικών δολωμάτων. Η α
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας AVAS μας καθοδηγούν στο πως να προστατεύσουμε το σπίτι μας από τα ανεπιθύμητα παράσιτα και μικροοργανισμούς. Όπως και οι άνθρωποι, τα τρωκτικά και άλλα παράσιτα, προτιμούν να είναι μέσα στο σπίτι. Τα παράσιτα θα βρουν τον τρόπο να εισβάλλουν μέσα στα σπίτια και τα κτίρια, ειδικά αν αισθανθούν ότι υπάρχουν τρόφιμα. Τα τρωκτικά, οι κατσαρίδες, οι μύγες και άλλα παράσιτα μπορούν να μεταφέρουν επικίνδυνες ασθένειες στους ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε να προσέχετε για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με τους απρόσκλητους επισκέπτες. Δώστε προσοχή στις συμβουλές μας: Τα μυρμήγκια για παράδειγμα αγαπούν τα περισσεύματα και τα ψίχουλα. Για αυτό κρατήστε τα τρόφιμα σε αεροστεγή δοχεία ή βάζα με καουτσούκ και καθαρίστε καλά μετά το φαγητό σας. Κλείνετε καλά το καπάκι του δοχείου απορριμμάτων σας και μετακινήστε τα σκουπίδια σε έναν εξωτερικό κάδο το συντομότερο δυνατόν. Ελέγξτε το σπίτι ή το γραφείο σας για ρωγμές ή τρύπες στους τοίχους κα