Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μυοκτονίες Δράμας

: 5 αποτελέσματα
Εθνικής Αμύνης 49, Δράμα, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Η επιχείρηση μας ασχολείται με απεντομώσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες, απωθήσεις πτηνών - ερπετών. Χρησιμοποιούμε φάρμακα εγκεκριμένα από ΥΠΑΑΤ και ΕΕ, κατάλληλα για κατοικημένους χώρους. - Πεδία εφαρμογών: - Κατοικία - Απεντομώσεις (καταπολέμηση εντόμων, κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, ψύλλοι, κοριοί, κουνούπια κ.λπ.) - Απολυμάσνεις - Μικροβιοκτονίες - Μυοκτονίες (καταπολέμηση αρουραίων, ποντικών) - Για τον επαγγελματικό χώρο: - Καταπολέμηση εντόμων υγειονομικής σημασίας - Έλεγχος και καταπολέμηση του πληθυσμού των τρωκτικών - Απωθήσεις πτηνών και ερπετών - Εφαρμογές σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Σχολεία, Αποθηκευτικούς χώρους κ.λπ. - Για όλες τις εργασίες χορηγείται βεβαίωση εφαρμογής, όπως επίσης και η σύνταξη φακέλου για τις επιχειρήσεις που τηρούν σύστημα HACCP και ISO.
Λ. Στρατού 35, Δράμα, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Αποφράξεις Αποχετεύσεων
 • Αποφράξεις Φρεατίων -
 • Απόφραξη Νεροχύτη -
 • Απόφραξη Υδρορροής -
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών -
 • Καθαρισμός Φρεατίων -
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα -
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Αττική -
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Αττική -
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα -
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία- Οφιοαπώθηση -
 • Απολύμανση με πιστοποιητικό -
 • Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και μόνο προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας -
 • Απολυμάνσεις – συντήρηση αποχετευτικού δικτύου -
 • Βασικές υπηρεσίες καταπολέμησης ανεπιθύμητων επισκεπτών -
 • Κατσαρίδων, Παρασίτων, Ακάρεων, Κοριών, Ψύλλων, Μυρμηγκιών, Κουνουπιών, Αραχνών, Σκορπιών, Σφηκών, Τρωκτικών -
 • Ενδεικτικές εφαρμογές απεντόμωσης – απολύμανσης – μυοκτονίας, ψεκασμός χαμηλής πίεσης, gel για κατσαρίδες – μυρμήγκια, απωθητικά ερπετών, καπνισμός εσωτερικών χώρων κ.α.
Μυοκτονίες
28ης Οκτωβρίου 24Α & Βεργίνας, Δράμα, 66133, ΔΡΑΜΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Απεντομώσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες, φιδοαπωθήσεις, fumigation σε επαγγελματικούς χώρους, πολυκατοικίες και οικίες.
Μυοκτονίες
Αγίων Αναργύρων 2, Δράμα, 66133, ΔΡΑΜΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Η Οικοϋγιεινή προσφέρει και προτείνει λύσεις : υγειονομικές απολυμάνσεις, μικροβιοκτονίες. Απεντομώσεις : καταπολέμηση πάσης φύσεως βλαβερών εντόμων π.χ. κατσαρίδες, μύγες, ψύλλους κ.ά. Μυοκτονίες : καταπολέμηση τρωκτικών ( ποντικών ), απωθήσεις πτηνών και ερπετών. Για τον επαγγελματικό χώρο : ( αποθήκες, σχολεία, γυμναστήρια, δημόσιες υπηρεσίες, χώροι μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις τροφίμων κ.ά. ). Έλεγχος και καταπολέμηση του πληθυσμού των τρωκτικών, καταπολέμηση εντόμων υγειονομικής σημασίας, απώθηση ερπετών και πτηνών. Για τις υπηρεσίες μας εκδίδουμε πιστοποιητικό εφαρμογής για οποιονδήποτε έλεγχο καθώς και φάκελο για απαιτήσεις HACCP και ISO.
Μυοκτονίες
Δημοκρίτου 2, Δράμα, 66133, ΔΡΑΜΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Από το 1996 ιδρύσαμε και λειτουργούμε την ιδιωτική επιχείρηση προστασίας της δημόσιας υγείας, με τον διακριτικό τίτλο ΠΑΠΟΥΔΑΣ ΥΓΕΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ pest control services. Η επιχείρησή μας εφαρμόζει ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης παρασίτων ( απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις ) είναι εφοδιασμένη με άδεια εκτέλεσης των προαναφερομένων εργασιών από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και από το Φεβρουάριο του 2011 με πιστοποιητικό EN ISO 9001 : 2008. Η επιχείρησή μας στελεχώνεται από ανθρώπους με επιστημονική γνώση και επαγγελματική εμπειρία ( Pest Control Specialist ) σε θέματα δημόσιας υγείας και σε προβλήματα που σχετίζονται με αυτήν και σας.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Απαλλαγείτε απο τα ποντίκια επιλέγοντας των κατάλληλο επαγγελματία που πραγματοποιεί μυοκτονίες σε Δράμας. Άμεση καταπολέμηση των τρωκτικών με την χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνικών για μυοκτονία σε Δράμας.
Η καταπολέμηση των ποντικών και των αρουραίων ονομάζεται Μυοκτονία και είναι ιδιαιτέρως σημαντική τόσο σε ιδιωτικούς όσο και επαγγελματικούς χώρους για λόγους υγειονομικούς και οικονομικούς.. Οι υγειονομικοί λόγοι που μας ωθούν στην καταπολέμηση των ποντικών σχετίζονται κυρίως με το γεγονός ότι αποτελούν φορείς πολλών παθογόνων μικροοργανισμών και μεταδίδουν μέσω των απορριμμάτων τους επικίνδυνες και πολλές φορές θανατηφόρες ασθένειες για τον άνθρωπο π.χ λιστερίωση, λύσσα, πανώλη, λεπτοσπείρωση. Οι οικονομικοί λόγοι συνοψίζονται στις μεγάλες ζημιές που προκαλούν τρώγοντας ή μολύνοντας με τα ούρα, τα περιττώματα τους και τις τρίχες τους, τα αποθηκευμένα προϊόντα. Τα ποντίκια-αρουραίοι συμβάλλουν και στην καταστροφή του επαγγελματικού εξοπλισμού μιας επιχείρησης π.χ φάγωμα καλωδίων, τρύπημα αγωγών νερού και ξύλινών κατασκευών, σκάψιμο για κατασκευή λημεριού (φωλιάς) περιμετρικά στα θεμέλια του οικήματος. Σημαντικό κεφάλαιο για την Μυοκτονία είναι και η πρόληψη για να αποτραπεί η  προσβο
Ορισμένα έντομα (πχ. κατσαρίδες, κουνούπια) και τρωκτικά (πχ. ποντίκια, αρουραίοι) αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία μεταδίδοντας στον άνθρωπο σοβαρές ασθένειες. Αξίζει να αναφερθεί πως τα κουνούπια είναι υπεύθυνα για την πρόκληση των περισσότερων θανάτων σε άνθρωπο από κάθε οργανισμό στη Γη. Η προστασία μας από τους συγκεκριμένους οργανισμούς αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα μας. Προτού καταφύγουμε σε χημικές λύσεις καλό είναι να φροντίσουμε ο χώρος μας να είναι καθαρός και τακτοποιημένος ώστε τα επιβλαβή έντομα και τρωκτικά να μη βρίσκουν τροφή και τόπο διαμονής. Η σωστή απεντόμωση ολοκληρώνεται με τον ψεκασμό με το κατάλληλο εντομοκτόνο. Υπάρχουν ειδικά εντομοκτόνα για την αντιμετώπιση κάθε εντόμου ξεχωριστά. Ειδικά για τα μυρμήγκια και τις κατσαρίδες υπάρχουν συγκεκριμένα εντομοκτόνα gel τα οποία προσφέρουν ευκολία στη χρήση και διακριτικότητα στην εφαρμογή. Όσον αφορά την σωστή καταπολέμηση των τρωκτικών, αυτή επιτυγχάνεται με τη χρήση ελκυστικών αντιπηκτικών δολωμάτων. Η α