Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μυοκτονίες Λάρισα

: 11 αποτελέσματα
Καραθάνου 40, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις , Καθαρισμός Στρωμάτων | Μυοκτονίες
Η ''ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ'' είναι η κορυφαία εταιρεία της Θεσσαλίας στο χώρο των απολυμάνσεων-απεντομώσεων, μια καταξιωμένη εταιρεία στελεχωμένη από έμπειρους επιστήμονες γεωπόνους που χρησιμοποιεί σκευάσματα εντελώς φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον και ΠΑΝΤΑ στις καλύτερες τιμές!!!! - Μπορούμε να δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα, που πιθανώς να εμφανισθεί στην οικία σας όπως: κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλοι, κοριοί, σκορπιοί, αράχνες, ποντίκια, ερπετά καθώς επίσης και κουνούπια που τόσο ενοχλητικά και έντονα κάνουν αισθητή την παρουσία τους τα τελευταία χρόνια, μεταδίδοντας ιούς και ασθένειες. - Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πιστοποιημένα την απολύμανση στρωμάτων οικίας αλλά και ξενοδοχειακών μονάδων ,απαραίτητη προϋπόθεσή για τα επιπλέον αστέρια αξιολόγησης. - Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε απορία που αφορά την απεντόμωση – απολύμανση και μυοκτονία.
Δευκαλίωνος 1, 2ος όροφος, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις , Διαχείριση Κτιρίων | Μυοκτονίες
  • Καθαρισμοί Κτηρίων - Πολυκατοικιών -
  • Εξυπηρέτηση Πολυκατοικιών -
  • Έκδοση Κοινοχρήστων -
  • Προμήθεια Πετρελαίου -
  • Τεχνικές Υπηρεσίες -
  • Απολυμάνσεις -
  • Μυοκτονίες -
  • Απεντομώσεις
Μυοκτονίες
Στυμάρα 2 & Βόλου, Λάρισα, 41336, ΛΑΡΙΣΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Υπηρεσίες υγιεινής, αυτόματος διανομέας απολύμανσης τουαλέτας φυσικής ροής, αρωματισμός χώρων, εντομοαπώθηση χώρων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις.
Μυοκτονίες
Σύρου 12, Λάρισα, 41334, ΛΑΡΙΣΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Αναλαμβάνουμε σπίτια, πολυκατοικίες, μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντως, ξενοδοχεία, σχολεία.
Μυοκτονίες
Μελά Παύλου 8, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Αναλαμβάνουμε την ριζική εξόντωση ποντικών, εντόμων( κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, μυρμήγκια, κοριούς ) κ.λ.π. σε βιομηχανίες τροφίμων, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία. Η εμπειρεία μας είναι η εγγύηση για το αποτέλεσμα.
Μυοκτονίες
Παναγούλη Αλέκου 58, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Γεωργικά Εφόδια - Μυοκτονίες
23ης Οκτωβρίου 115, Λάρισα, 41221, ΛΑΡΙΣΑΣ
Γεωργικά Είδη & Προϊόντα
Μυοκτονίες
Βενιαμίν Λεσβίου 3, Λάρισα - Νέα Πολιτεία, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Μυοκτονίες
Κατσώνη 19 & Κύπρου, Λάρισα, 41223, ΛΑΡΙΣΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Μυοκτονίες
Αεροδρομίου 8, Λάρισα, 41221, ΛΑΡΙΣΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Μυοκτονίες
Νικηταρά 13-15, Λάρισα, 41221, ΛΑΡΙΣΑΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις | Μυοκτονίες
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Απαλλαγείτε απο τα ποντίκια επιλέγοντας των κατάλληλο επαγγελματία που πραγματοποιεί μυοκτονίες σε Λάρισα. Άμεση καταπολέμηση των τρωκτικών με την χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνικών για μυοκτονία σε Λάρισα.
Η καταπολέμηση των ποντικών και των αρουραίων ονομάζεται Μυοκτονία και είναι ιδιαιτέρως σημαντική τόσο σε ιδιωτικούς όσο και επαγγελματικούς χώρους για λόγους υγειονομικούς και οικονομικούς.. Οι υγειονομικοί λόγοι που μας ωθούν στην καταπολέμηση των ποντικών σχετίζονται κυρίως με το γεγονός ότι αποτελούν φορείς πολλών παθογόνων μικροοργανισμών και μεταδίδουν μέσω των απορριμμάτων τους επικίνδυνες και πολλές φορές θανατηφόρες ασθένειες για τον άνθρωπο π.χ λιστερίωση, λύσσα, πανώλη, λεπτοσπείρωση. Οι οικονομικοί λόγοι συνοψίζονται στις μεγάλες ζημιές που προκαλούν τρώγοντας ή μολύνοντας με τα ούρα, τα περιττώματα τους και τις τρίχες τους, τα αποθηκευμένα προϊόντα. Τα ποντίκια-αρουραίοι συμβάλλουν και στην καταστροφή του επαγγελματικού εξοπλισμού μιας επιχείρησης π.χ φάγωμα καλωδίων, τρύπημα αγωγών νερού και ξύλινών κατασκευών, σκάψιμο για κατασκευή λημεριού (φωλιάς) περιμετρικά στα θεμέλια του οικήματος. Σημαντικό κεφάλαιο για την Μυοκτονία είναι και η πρόληψη για να αποτραπεί η  προσβο
Ορισμένα έντομα (πχ. κατσαρίδες, κουνούπια) και τρωκτικά (πχ. ποντίκια, αρουραίοι) αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία μεταδίδοντας στον άνθρωπο σοβαρές ασθένειες. Αξίζει να αναφερθεί πως τα κουνούπια είναι υπεύθυνα για την πρόκληση των περισσότερων θανάτων σε άνθρωπο από κάθε οργανισμό στη Γη. Η προστασία μας από τους συγκεκριμένους οργανισμούς αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα μας. Προτού καταφύγουμε σε χημικές λύσεις καλό είναι να φροντίσουμε ο χώρος μας να είναι καθαρός και τακτοποιημένος ώστε τα επιβλαβή έντομα και τρωκτικά να μη βρίσκουν τροφή και τόπο διαμονής. Η σωστή απεντόμωση ολοκληρώνεται με τον ψεκασμό με το κατάλληλο εντομοκτόνο. Υπάρχουν ειδικά εντομοκτόνα για την αντιμετώπιση κάθε εντόμου ξεχωριστά. Ειδικά για τα μυρμήγκια και τις κατσαρίδες υπάρχουν συγκεκριμένα εντομοκτόνα gel τα οποία προσφέρουν ευκολία στη χρήση και διακριτικότητα στην εφαρμογή. Όσον αφορά την σωστή καταπολέμηση των τρωκτικών, αυτή επιτυγχάνεται με τη χρήση ελκυστικών αντιπηκτικών δολωμάτων. Η α
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Μυοκτονίες Λάρισας Μυοκτονίες